با سلام
دوست عزیز که میفرمایید مدیران ارشد محدودیت دانلود ندارند
محدودیت دانلود برای همه اعضا تا اونجایی که بنده میدونم یکسان هست
بنده که بقول شما مثلا یکی از مدیران ارشد هستم مثل همکاران دیگه به شغل تعمییر کاری مشغولم حتما به این نکته توجه کنید محیط این سایت خیلی وسیع و تعداد کاربران بسیاری دارد
که از هر نقطه کشور و با اخلاق و عقاید مختلف هستند
قبول کنید که کنترل همه این کاربران کار ساده ای نیست که بشه فهمید چکاره هستند و برای چکاری دانلود میکنند
بخدا قسم میخورم بنده اگه بخوام میتونم از جناب کیانفر درخواست کنم که هیچ محدودیت دانلود نداشته باشم و بتونم شب روز دانلود کنم و ایشون هم مخالفتی نمیکنه
ولی بنده هرگز چنین کاری نمیکنم میدونید چرا ؟؟
چون به کیانست بعنوان خونه و محل کار خودم نگاه میکنم و احساس میکنم هر وقت هر چی بخوام دارم و نیازی به انبار کردن و آرشیو کردن فایل و مطالب ندارم
حالا روی سخنم به تمام کاربرا هست اگه تعمییر کار هستید خیلی خوب میدونید که هزینه 20 هزار تومن برای یکسال مبلغی جزی هست که اگه یه فایل دانلود و یک دستگاه راه بیافته اون هزینه جبران میشه
متاسفانه بعضی ها یا اونقدرطمع کار هستنند که میخوان در قبال این 20هزار تومان تا اونجا که میتونند دانلود کنند حتی فایلهایی که نیاز ندارند
برخی هم عوامل جاسوسی و ستون پنجم هستند که با بیشرمی اطلاعات رو از این سایت به اون سایت انتقال میدند
اگه شما دوستان وهمکاران دارای وجدان و غیرت ایرانی هستید باید همگی دست به دست هم بدیم و اطلاعات و فایلهای این سایت رو روز به روز افزایش بدیم
دستگاهی که باز میکنید میتونید در عرض چند دقیقه یک کپی از ایپرام یا فلش اون بردارید و هم برای خودتون وهم برای استفاده همکاران و هموطنان در سایت قرار بدید
اگه همه با چشم دوستی و با صداقت به این محیط دوستانه نگاه کنیم و احساس کنیم آرشیو سایت همون آرشیو داخل کامپیوترمون هست خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد
ببخشید سرتون رو درد آوردم موفق باشید