با سلام خدمت استادان بزرگ من یه ایسیو والو پراید دارم آیا میشه بی کدش کنم یا باید تبدیلش کنم در ضمن کد سویچ کدوم ایسیو ها رو میتونیم از رو ایسیو برداریم آیا میشه کد سویچ پراید والو و زیمینس رو از رو ایسیو بخونیم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت استادان بزرگ من یه ایسیو والو پراید دارم آیا میشه بی کدش کنم یا باید تبدیلش کنم در ضمن کد سویچ کدوم ایسیو ها رو میتونیم از رو ایسیو برداریم آیا میشه کد سویچ پراید والو و زیمینس رو از رو ایسیو بخونیم با تشکر
سلام دوست من چطوری بی کدش کنم باید تبدیلش کنم بعد یا همینطوری میشه بی کدش کنم در ضمن شما برنامه در آوردن کد پراید از روی ایسیو رو دارید یا دیدین میشه ایسیو زیمنس رو هم کدش رو در آورد
با سلام و تشکر از شما برنامه تبدیل ندارم میتونم بی کدش کنم یا نه
سلام
آی سی رو ff کن و جا بزن و برای چشمک زدن چراغ چک پایه cp c4 رو قطع کن و صل کن به پایه cp k3 برای اینکه بد چشمی نکنه
اما راه حل اصولیش اینه که کامپیوتر تبدیل بشه
سلام آیا بعد از تبدیل تغییرات سخت افزاری هم نیاز هست روی ایسیو انجام بدیم چون تبدیل ندارم صبر میکنم تا تبدیل بگیرم تبدیلش کنم با تشکر
سلام ...
دوستان امروز یک پراید اوردن که با سویچ اصلیش چراغ چکش چشمک میزد .استارت میخورد ولی روشن نمیشد
که فهمیدم خواستن با یک کلید دیگه ماشینو سرقت کنن.بعداز این که چندجا رفته بودن به مالک گفتن ای سی یو باید بیکد بشه .من فقط با برنامه فلش مهاد صنعت وفلش کردن کامپیوتر خودرو ماشین درست شد .چگش ثابت وخودرو روشن شد.
سلام
شما 2 تا كليد براي ماشين تعريف كن خاموش ميشه
سلام
من امروز با یک پراید ایمو روبرو شدم که سه کلید براش فعال کرده بودند مگر والو 2 کلید بیشتر هم فعال میشه؟
با سلام خدمت دوست عزیز بله والیو تا 5 کلید میشه تعریف کرد :(64):
سلام دوستان امروز یه ایسیو پراید والو ضد سرقت آوردن برام که بیکدش کنم آیا با بیکد کردن این ایسیو هیچ مشکلی پیدا نمیکنه اگه میشه بیکدش کرد اول باید چیکار کنم با تشکر از دوستان خوبم در ضمن عید را بر همه دوستان تبریک میگم
سلام دوست عزیز متاسفانه دستگاه تبدیل ایسیو ندارم میتونم بدون دستگاه تبدیل بیکدش کنم با تشکر
سلام دوست من یه فایل بیکد پراید والو رو رو آی سی 95160 پروگرام کردمو رو سوکت خاکستری f3با g1 رو یکی کردم و به مشتری گفتم جای وایر های 2و3 رو با 4و1 عوض کنه ماشین رو روشن کنه در ضمن از سوکت cp k3با c4 رو قطع و به k3 وصل کردمو رو تستر ایسیو یی که داشتم امتحان کردم درست بود و به مشتری دادم که زنگ زد و گفت به شمع ها برق نمیاد حالا مشکل من از کجاست که بهش گفتم فردا ماشین رو بیاره با تشکر
سلام دوستان با برنامه بیکد والو پراید و یکی کردن سوکت m2با g1 با f3و جابجایی وایر 1 با 4 و 2 با 3 ماشین رو روشن کردم و چراغ چک رو از داخل ایسیو قطع کردم که چشمک نزنه اما چراغ ایمو موند که چشمک میزنه اونو چیکار کنم با تشکر
سلام
دوست وهمكار محترم قطع كردن چراغ چك كار درستي نيست.
اينكار براحتي با دستگاه تبديل ايسيو انجام ميشود و احتياچ به قطع كردن چراغ چك نيست.
بيكد كردن ecu والئو پرايد بصورت دستي علاوه بر مشكل چراغ چك.خودرو در دور ارام هم افت شديد دور دارد.
انشاالله يك دستگاه تبديل ايسيو تهيه كنيد و مطمئن باشيد ضرر نميكنيد.
سلام دوستان امروز ماشین پراید باز هم اومد و مشکل داشت
و ماشین رو بنزین روشن نمیشد که ایسیو رو باز کردم و دوباره رر امتحان کردم دیدم رله دوم فعال نمیشه باز کردم و آی سی رو دوباره برنامه بیکد زدم دیدم باز هم مارله دوم فعال نمیشه و موقعی که سویچ رو میبندم رله اول قطع نمیشه و دوباره با یه آی سی نو امتحان کردم باز هم نشد در ضمن آقای امینی فر که تو پست قبلی شون گفته بودن سوکت قهوهای رو یکی کنم اما من سوکت ام دو رو یکی کردم مشکل از اون میتونه باشه
سلام من نمیخواستم بیکدش کنم چون مشتری خودش صافکاره و اصرار داشت من این کار رو کردم حالا موندم ماشین روشن نمیشه البته سوکت قطع کن که هست رو ژیگلور گاز از اون جا که یکسره برق میدی روشن میشه در ضمن خطا هاش هم پاک نمیشه با تشکر
سلام دوستان بعد از کلی کلنجار رفتن با ماشین ایسیو و آی سیو رو خام کردم و چون کد کلید نداشتم فرستادم بره نمایندگی تا کد کلید بگیره و اونجا هم تعریف سویچ بشه در ضمن دوستان وقتی فایل خام رو برنامه ریزی میکنیم آیا باید خطا داشته باشه ایسیو و خطا ها پاک بشه یا باید بعد از تعریف سویچ این کار رو انجام بدیم چون خطا هایی ثبت کرده بود که خطا ها پاک نمی شدن و ارور میداد با تشکر
سلام
كاكو شما بايد اول برنامه بيكد را به ايپرام ريخته و سپس سوكت خاكستري پايهG1 را به F3 توسط يك تكه سيم متصل كنيد(از طرف ايسيو) و واير شمع 1-4 را با 2-3 جابجا كنيد.
البته اينكار فقط در مواقع اضطراري پيشنهاد ميشه.و كار درستي نيست.
راه كار اصولي اينست كه خودرو تعريف كليد شود.در صورت نبود كد كليد ويا بهر دليلي امكان اينكار نبود.ايسيو را تبديل كنيد.
سلام دوستان من هر چقدر برنامه بیکد رو تازه کردم و سیمهای سوکت ام 2 رو به هم وصل کردم رله دوم فعال نشد و رله اول بعد از بستن سویچ خاموش نشد و وارد دیاگ که میشدم خطا ها رو پاک نمیکرد آیا باید موقع بیکد کردن خطایی داشته باشه یا نه و خطا ها پاک بشه و موقعی هم که برنامه های خام رو ریختم و خواستم تعریف سویچ کنم باز هم خطا ها پاک نشدن و تعریف سویچ ارور دارد در ضمن قبل از اومدن اینجا چون دیروز که بیکدش کردم با اولین استارت رو گاز روشن کردم
سلام مشتری بعد از این که چون بنزین نداشته و رفته بود که بنزین بزنه بعد از زدن رو بنزین ماشین خفه میکنه و ماشین روشن نمیشه و یه سیم مستقیم از باطری به سر ژیگلور گاز میکشه و رو گاز ماشین رو روشن میکنه میاره اینجا که منم هر چز مدل کارخانه ای با ایسیو جدا هست که فکر کنم ایسیو گازش هم خرابه چون یه رله بستن قدر تلاش کردم رو بنزین بنزین نمیومد و برق سر وایر نمیومد و در ضمن گازش از نوع کارخانه ای با ایسیو جدا هست چون یه رله برای تغییر وضعیت بنزین با گاز بسته بودن بهش
سلام حالا من هر دو ایسیو و ای سیو رو خام کردم و فرستادم ماشین رو ببره نمایندگی تا هم کد دریافت کنه و هم تعریف سویچ تو نمایندگی انجام بدن این طوری مشکلی نداره براحتی تعریف سویچ میشه یا نه با تشکر
سلام فایل همون هایی هستند که آقای دهقان تو سایت گزاشتن در ضمن اینو بگم که مشتری خودش قبل از اینکه ماشین رو بیاره اینجا سیمهای ای سیو رو که از سویچ میان بریده بود و یکسره کرده بود که بنا به گفته خودش میخواست ماشین رو روشن کنه و دوباره سیمها رو بسته بود جاش مشکلی پیش میاره واسه آی سیو یا نه با تشکر
سلام دوستان چون نمایندگی بسته بود و گفته بودن تا 13 بسته هست مشتری هم بهم گفت که یکی از تعمیر کارای ایسیو میگه بدون تبدیل ایسیو بیکدش میکنم بدون اینکه مشکلی داشته باشه منم دیدم چون بارم مشکل سازه بیکد کردنش بدون تبدیل بهش گفتم بده ببر اون برات بیکدش کنه
سلام یه سوال من که برنامه بیکد رو پروگرام کرده بودم و سیمهای سوکت ام دو رو به هم وصل کرده بودم و جای وایر ها رو هم عوض کرده بودم چرا ماشین روشن نمیشد و به پمپ برق نمیومد چون قبل از اینکه مشتری کلیدش بشکنه ماشین درست کار میکرد با تشکر
سلام خدمت دوستان گلم دوستانی که با دستگاه آقای همت زاده کار کردن راهنمایی کنند که چطوری میتونم ایسیو پراید ضد سرقت رو تبدیل به ایسیو معمولی کنم و به کدوم نوع تبدیل کنم که بتونم رو همه ماشین ها تست کنم چون ایسیو ساژم برای تست رو ماشین ندارم و این ایسیو رو میخوام تبدیل کنم وآیا میتونم این تبدیل رو رو تستر ایسیو انجام بدم یا نه با تشکرکوچیک شما سجاد
سلام دوست من شماره سریالش آخراش معلومه اونم34712310 هستش اینو میخوام به 405 تبدیل کنم بغیر از برنامه تبدیل آیا تغییرات سخت افزاری هم لازم هست یا نه و در ضمن برای تبدیل کدوم گزینه رو برای تبدیل باید انتخاب کنم با تشکر از راهنمایی استاد بزرگ