با سلام دراین تایپک سوالات مربوطه به هارد دیسک وکو ل دیسیک وفلش مطرح میگردد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دراین تایپک سوالات مربوطه به هارد دیسک وکو ل دیسیک وفلش مطرح میگردد
معرفی نرم افزارهای تعمیر وسرویس هارد دیسک وکول دیسک
سلام
مشکل هارد
چیه که دستگاه دی وی ار اونو نمیشناسه ولی هارد سی گیت را میشناسه
western 500g_16mb buffer
با سلام من یه هارد دسیک40ideدارم کل اطلاعات داخلش داشتم از دستم افتاد زمین دیگه با لا نمیاد یعنی سیسیتم دیگه هارد رو نمیشناسه روی برد هارد چیزی ترک خورده یا شکسته باشه نیست بنظر شما راه برای تعمیر یا باز گردوندن اطلاعات داخلش هست؟؟؟
با سلام دوست عزیز ایا هارد شما کار میکند (هنگامیکه برق وصل میشود احساس میکنید که موتر ان به حرکت میافتد )اگر هارد روشن بشود ودیتکت نشود یا برد ویا سیلندر خراب است اگر اصلا روشن نشود برد مشکل دارد اگر با صدا دیتکت میشود پاور وسیلندر مشکل دارد توضیح کاملتری دراین باره دهید
خیر کار نمیکنه حتی وصل میکم به سیسیتم بالا نمیاد
سلام
هارد کار نمیکنه وقتی نصب میکنم روی سیسیتم اصلا نمیزاره سیستم با هارد مستر هم بالا بیاد
دوستان من مشکل هاردم اینه نه ویندوز می تونم نصب کنم نه عمل فرمت انجام بدم یعنی هروقت از طریق داس می خواستم درایو فرمت کنم نشد گوشه سمت چپ یه f3 میاد هر وقت f3 رو بزنم کلاًریست میشه از هر طریقی که تونستم نشد وقتی ادامه نصبو می دم میگه ارور هارد ناشناخته جلوش هم اعدادی میان ( 000111) بعد یکی از دوستان این پیشنهاد دادن گفتن سی دی فرمت low levl را تهیه کن و بذار زمانی که سیستم از طریق بوت بالا آمد آن را فرمت کارخانه ای کن چون دقت این فرمت بالا است ممکن است 4 الی 5 ساعت طول بکشد وکلاً هارد دستگاهت صفر می شود در ضمن تمامی اطلاعات سیستمت هم از بین می رود ولی ظاهراً چاره ای نداری (این کارها رو کردم سی دی hard disk utility گرفتم که مجموعه های نرم افزاری رو داشت که من از نرم افزار hdd regenerator استفاده کردم که کارمو راه انداخت ولی دو روز نگذشت باز این مشکل دوباره برام پیش اومد ولی این بار نمی تونستم کاری انجام بدم حتی با همون برنامه جدید که گرفتم رو هر برنامه که می رفتم گزینه no drives found میاد کمک کنید ممنون میشم
هوالعلیم
با سلام ، زمان زیادی از طرح سوالتان میگذرد اما بنده به جهت افزایش اطلاعات کاربران و همکاران سایت به این سوال پاسخ میدهم اولادر حال حاضر با وضعیت جدید پیش آمده برای هارد شما ، شما ابتدابه setup سیستم مراجعه کرده و ببینید که آیا هارد در setup شناسایی میشود یا خیر اگر هاردتان شناسایی شد شما با برنامه MHDD کل سطح DATA ARIEA هارد را اسکن کنید و مشاهده کنید که وضعیت اکسز تایم هارد به چه صورتی است در صورت مشاهده بد سکتور هاردتان را با برنامه MAXTOR LOW LEVEL FORMAT فرمت سطح پایین نمایید تا تمامی TRACK ها و کلاستر ها به وضعیت کارخانه ای برگردند البته با این برنامه دیگر دسترسی به اطلاعات خود نخواهید داشت و هارد شما کاملا ERASE میشود اگر اطلاعات مهم در هاردتان دارید میتوانید بد سکتور را بدون از بین رفتن اطلاعاتتان از بین ببرید در صورت تمایل جهت از بین رفتن بدسکتور بدون از بین رفتن اطلاعات درخواست نمایید تا راهنمایی شوید در ضمن برنامه
hdd regenerator یک برنامه رفع بدسکتور بدون از بین رفتن اطلاعات میباشد اما این برنامه ، نرم افزار قدرتمندی نیست و برای رفع بد سکتور های چند گانه اصلا مناسب نمیباشد. اما اگر هاردتان در SETUP شناسایی نشد درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
با سلام به دوستان
یه کول دیسک سونی دارم که کار نمیکنه وقتی به کامپیوتر میزنم و روش کلیک میکنک ارور فرمت میده و وقتی اوکی میکنم ارور windows unable to complete the format میده
از دوستان کسی میدونه چه باید کرد
ممنون
هوالعلیم
با سلام ، کول دیسک شما دچار Eror Logical شده که معمولا وقتی که کول دیسک در حال ترانسفر اطلاعات میباشد ،یوزر ناگهان کول دیسک را از منبع ترانسفر اطلاعات(مثلا کیس) جدا کند این حالت رخ میدهد البته لازم به ذکر است که کول دیسک در میدان شدید مغناطیسی هم قرار گیرد مثلا در کنار موبایل در حال زنگ خوردن هم این اتفاق پیش می آید شما با این نرم افزار مشکلتان رفع میشود.HP USB Disk Storage Format Tooll
سلام من یه کولدیسک 16 گیگ کینگستون دارم که وقتی داخلش اطلاعات میذارم و وتی اونو خارج و دوباره بذارمش اطلاعات یا مخفی یا خراب میشن لطفا راهنمایی کنین
هوالعلیمبا سلام ، شما کول دیسک خود را با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool فرمت نمایید در صورت رفع نشدن اشکال، مشکل کول دیسک شما سخت افزاری می باشد در صورت تمایل به تعمیر سخت افزاری کول دیسک لطفا مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید، نرم افزار را جهت استفاده در اختیارتان قرار دادم.
موفق باشید
طریقه زدن فریمور هارد یا اپدیت ان وبا چه وسیله ای صورت میگیرد
هوالعلیمبا سلام ، سه حالت دارد حالت اول : هارد سالم است ، مشکلی در detect ندارد / حالت دوم: هارد detect نمیشود و در setup قابل شناسایی نیست / حالت سوم : هارد در setup با نام کارخانه ای خود detect میشود مانند نامهای Calipso , Romolus ,N4op , Aress و ... در سه حالت گفته شده سه راهکار متفاوت وجود دارد برای حالت اول شما آخرین ورژن firmware را از سایت سازنده هارد دانلود میکنید البته بسته به نوع فایل دانلودی شما اگر فایل دریافتی را بصورت exe دریافت نمودید میتوانید در ویندوز عمل آپدیت را انجام دهید و اگر فایل را بصورت پسوند های دیگر دریافت نمودید با برنامه های لودر تحت داس میتوانید عمل اپدیت را انجام دهید . برای حالت دوم هم میشود با دستگاه pc 3000 این کار را انجام دادو هم میشود با ساخت یک پورت RS 232 TO TTL و بااتصال به RX ,TX هارد و انجام یک عملیات خاص ( در صورت تمابل درخواست نمایید تا جهت آموزش در سایت مطرح کنم ) مشکل detect هارد را رفع کرد و سپس به جهت اینکه مجددا هارد ما دچار اشکال نشود firmware آپدیت شود برای حالت سوم هم فقط با دستگاه PC 3000 مشکل حل میشود و بس .
موفق باشید:lay:
هوالعلیمبا سلام ، طبق عرایض قبلی بنده به این مسئله اشاره کردم که در صورت رفع نشدن مشکل کول دیسکتان با این برنامه مشکلتان سخت افزاری میباشد در صورت آشنایی به تعمیرات سخت افزار ( تعمیر کول دیسک ) اعلام بفرمایید تا راهنمایی فنی شوید و در غیر این صورت به نزدیکترین و معتبر ترین مرکز تعمیرات سخت افزار در شهر خودتان مراجعه نمایید.
موفق باشید:lay:
سلام
فلش 32 اصلی دارم ک رایت پروتکت شده.با هربرنامه ای ک میدونین فرمت کردم.حتی Acronis
ولی فرمت نشد.پایه های ارتباط USB رو هم قلع دادم ولی فایده نکردوممنون از جوابتون
هوالعلیمبا سلام ، توی همین تایپیک یک نرم افزاری جهت فرمت قرار دادم اگر با این نرم افزار مشکلتان رفع نشد اشکال از آی سی تغذیه کول دیسکتان می باشد در این وضعیت اگر در کول دیسک اطلاعات مهمی دارید باید آی سی حافظه را جدا کرده و با دستگاه PC-3000 FLASH آی سی موردنظر را جهت عملیات بازیابی اطلاعات در دستگاه قرار داد(دستگاه PC 3000 موجود میباشد در صورت تمایل پیام خصوصی نمایید) اما اگر در کول دیسک شما اطلاعات مهمی نیست بهتر است که از تعمیر آن صرف نظر شود ( به علت نبودن قطعه مورد نظر در بازار) و یا اگر اصرار بر تعمیر آن دارید شماره فنی آن را پیام خصوصی کنید تا در آرشیوم یه نگاهی بیندازم.
موفق باشید[/B]
:(81):
سلام
هارد 160 ساتا
یسختی با مکس بلاستر فرمت میشه.ولی سرعتش خییییییییلی پایینه.گزاشتمش تو مکس بلاستر زیرو بشه ولی رو صفر درصد مونده.سرعتش پائینه.ممنون از راهنماییتون
هوالعلیمبا سلام ، شما مدل هاردتان را اعلام نکردید MAX BLAST برنامه قدرتمندی جهت رفع اشکال در هارد نیست شما جهت آگاهی از وضعیت بخش DATA AREA با نرم افزار MHDD کل این بخش را اسکن کنید و LBA را از نظر اکسز تایم چک کنید بعد در صورت مشخص شدن بد سکتوری هارد با برنامه MAXTOR LOW LEVEL FORMAT تحت داس و یا با برنامه Hard Disk Low Level Format Tool تحت ویندوز هارد تان را فرمت سطح پایین کنید تا کلاستر ها و تراک ها به حالت کارخانه ای باز گردند با این برنامه ها تا حدود زیادی مشکل رفع میشود.
موفق باشید
ممنون از جوابتون
ولی این ایراد از بدسکتوره؟ربطی به برد هارد نداره؟آیسی های روی برد
هاردمم 160 ساتا مکستور
تشکر از توجهتون
سلام چندتا نرم افزار برای فریم ور کردن گرفتم.میخوام بدونم این نرم افزارها همون کار فریم ور رو میکنن؟یا باید از R232 استفاده کنم؟
با تشکر
آیا با فریم ور کردن هارد اطلاعات داخلش هم ازبین میرن؟
با تشکر
سلام
ممنون از راهنماییتون.فریم ور کردم و هارد راه افتاد.ی سوال
کدوم هاردها رو فقط با فریم ور میشه راه انداخت؟هارد آیدی هم فریم ور میشه؟
با تشکر
هوالعلیمبا سلام تمامی هارد های موجود دارای بخشی به نام میان افزار یا firmware هستند و هارد هایی که مشکل در دیتکت شدن دارند و یا شناسایی شدن با نام کارخانه ای خود مثلا CALIPSO , ROMOLUS , N4OP , ARESS در SETUP و مشکلاتی که مربوط به FIRMWARE میباشد برای همه هارد ها بوجود میاید اما اون فرمولی را که خدمتتان عرض شد فقط جهت رفع اشکال در دیتکت نشدن هارد مورد نظر شما بود که این اشکال در هارد های 500 و 1 ترابایت بیشتر اتفاق می افتد .
موفق باشید
درود
یک مشکل برای هارد من پیش آمده که توضیحات کامل را در زیر مینویسم :
هارد یک ترابایت ماکستور دارم که تا دیروز که کامپیوتر را خاموش کردم هیچ مشکلی نداشت
الان که کامپیوتر را روشن میکنم اگر سیمهای برق و ساتای هارد وصل باشد سیستم روی صفحه ای
که نام مادر برد را مینویسد حدود سی ثانیه مکس میکند و بعد میرود برای انتخاب ویندوز (ویندوز بر روی
هارد 160 گیگ نصب است و ربطی به این هارد ندارد) حال اگر گزینه ویندوز ایکس پی را انتخاب کنم ویندوز تا نصف
لود میشود و بعد یک پیغام با صفحه آبی مبنی بر اشکال در سخت افزار یا نرم افزار است ظاهر
میشود و بعد باید سیستم را ریست کرد و اگر گزینه ویندوز سون را انتخاب کنم ویندوز کاملا لود میشود
اما هارد را شناسایی نمیکند ! در کنترل پنل هم قسمت هاردور را برای اد کردن هارد جدید سرچ میزنم
اما هارد را شناسایی نمیکند ! اگر هارد را از سیستم جدا کنم و زمانی که ویندوز لود شد به سیستم وصل کنم
در ویندوز ایکس پی ویندوز هنگ میکند و با کشیدن فیش هارد سیستم رست میشود اما در ویندوز
سون
اتفاق خاصی نمیافتد وفقط هارد شناسایی نمیشود . حال از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش میکنم
بنده را در رفع عیب یاری کنند چون اطلاعات مهم و شخصی داخلش دارم(در زمینه تعمییر هارد تجربه ای ندارم)
لازم به ذکر است صدای فعال شدن هارد زمان وصل کردن فیش برق میاد و برد زیر هارد نیز داغ نمیشود .
جای فیشهای برق و ساتا با هارد دیگر جا به جا کردم فرقی نکرد سیمها را نیز تعویض کردم فرقی نکرد
در ضمن هارد در ستاپ هم شناسایی نمیشود
با سپاس فراوان
دوست من باید فریم ورشو رایت کنی.
برای اطلاعات بیشتر تو گوگل سرچ کن فریم ور هارد و بعد آموزشش هست.بخون و برو حالشو ببر.من این مشکلو همینجوری حلش کردم
دوست عزيز. هراده شما جه مارك وچه ظرفيتي داره .اگه ميخواهي به نتيجه بهتري برسي براي هارد ميتوني به وسيله كابل اي دي به ساتا توسط usb به سيستم وصل كنيد اين راهه خوبي واسه تشخيص است .
هوالعلیم
با سلام خدمت دوست گرامی و عرض پوزش از شما و هیئت مدیره محترم این سایت و کاربران بزرگوار به جهت غیبت بنده ، بنده چند روزی زیاد نمی تونم در خدمتتون باشم ، و اما مشکل هارد شماآیا هاردتان در setup هم شنا سایی نمی شود لطفا این مورد را ذکر بفرمایید یادتان باشد هر دیتکت نشدنی مستقیما به firmware ارتباط ندارد .
موفق باشید
سلام
هارد 80 مکستور آیدی
وقتی روشن میکمش صدای موتورشو میشنوم.ولی انگار ی چیزی توی اون گیرکرده.راه میوفته و میگه تیک.مثل اینکه سوزنش تیک آف میکنه.باید بازش کنم و هدرو عوض کنم؟ربطی به آیسی موتور درایو را باید عوض کنم؟
ممنون از جوابتون
درود
خیر در SETUP هم شناسایی نمیشود
من یک مطلب راجع به رفع این عیب پیدا کردم و از روی آن یک مدار الکترونیکی ساختم
اما با هارد نتوانستم ارتباط برقرار کنم . مدار مشکلی ندارد و به روش تست گفته شده در مطلب
درست عمل میکند تنها تفاوت این است که به جای آیسی MAX232 از آیسی SP232ACN استفاده کردم
که دیتاشیت آن یکی است فقط از نوع اس ام دی است .
مطلب را ضمیمه میکنم