سلام
فلش 32 اصلی دارم ک رایت پروتکت شده.با هربرنامه ای ک میدونین فرمت کردم.حتی Acronis
ولی فرمت نشد.پایه های ارتباط USB رو هم قلع دادم ولی فایده نکردوممنون از جوابتون
سلام
فلش 32 اصلی دارم ک رایت پروتکت شده.با هربرنامه ای ک میدونین فرمت کردم.حتی Acronis
ولی فرمت نشد.پایه های ارتباط USB رو هم قلع دادم ولی فایده نکردوممنون از جوابتون
Meisam-Alishahi (30th September 2010),mohammadbist (25th December 2011),pal-electronic (30th September 2010),SURENA (20th October 2010),داوودی فر (21st July 2011)
هوالعلیمبا سلام ، توی همین تایپیک یک نرم افزاری جهت فرمت قرار دادم اگر با این نرم افزار مشکلتان رفع نشد اشکال از آی سی تغذیه کول دیسکتان می باشد در این وضعیت اگر در کول دیسک اطلاعات مهمی دارید باید آی سی حافظه را جدا کرده و با دستگاه PC-3000 FLASH آی سی موردنظر را جهت عملیات بازیابی اطلاعات در دستگاه قرار داد(دستگاه PC 3000 موجود میباشد در صورت تمایل پیام خصوصی نمایید) اما اگر در کول دیسک شما اطلاعات مهمی نیست بهتر است که از تعمیر آن صرف نظر شود ( به علت نبودن قطعه مورد نظر در بازار) و یا اگر اصرار بر تعمیر آن دارید شماره فنی آن را پیام خصوصی کنید تا در آرشیوم یه نگاهی بیندازم.
موفق باشید[/B]
![]()
ویرایش توسط KIAN FAR : 1st October 2010 در ساعت 02:46
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ARIYA (3rd November 2010),jesus (2nd October 2010),KIAN FAR (9th October 2010),mohammadbist (25th December 2011),pal-electronic (10th October 2010),SURENA (20th October 2010),داوودی فر (21st July 2011)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)