تعمیر گرافیت کنترل ها با روش ابداعی جدید
با سلام
تعمیر کنترل ها با روش ابداعی جدید
روش های زیادی برای تعمیر و بازسازی گرافیت کنترل وجود دارد اما این روش کارآمدتر و اثر مستقیم بر افزایش طول عمر کنترل دارد
روش هم بسیار ساده و ابزار خاصی نیاز ندارد
ابزار کار نیز سیم نازک و سوزن است
سیم نازک را داخل سوزن کرده و زیر دکمه را طوری بایستی بدوزید که چند رشته آن زیر دکمه قرار گیرد تا در موقع فشار دادن دکمه،سیم ها محل اتصال را تحریک و حرکت مورد نظر صورت گیرد
1 فایل پیوست
پاسخ : تعمیر گرافیت کنترل ها با روش ابداعی جدید
با سلام
چند روز پیش تو فروشگاه قطعات الکترونیک بودم چشمم به یه بسته افتاد که برچسبی با چندتا پولک
روش بود
فایل پیوست 85237
از فروشنده پرسیدم برای چی هست گفت برای تعمیر پد کنترل استفاده میشه
شاید خیلی ها استفاده کردن و تازگی نداره ولی این پولکها رو از برچسب جدا کرده روی برد می چسبونیم
من روی یه کنترل السیدی تست کردم عالی جواب داد
در ضمن قیمت چندانی نداره من 1000 تومن خریدم
اینم روشی برای تعمیر پد کنترل هست
موفق باشید
با سلام خدمت همکاران
من الان چند ساله که با این روش کار میکنم عالی ج میده
و اما چگونه: ابتدا یک کاغذ معمولی را با چسب روی میز کار محکم بچسبانید تر جیحا کاغذ سفید و کاهی نباشه
سپس گرافیت های کنترلرا دونه به دونه روی کاغذ بکشید طوری که یک لایه سیاهی روی کاغذ بماند دو الی سه بار کافی هستش
الان هلو برو تو گلو نه نیاز به دوختن داره نه چیزی البته اون کار مال اون زمانیه که پد کنترل داغون شده ویا گرافیت روش کنده شده که روش خیلی جالبیه منم استفاده کردم[/HILIT]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASALAK
- - - - - - - - - -
درود دوست عزیز
روش خوبی هستش
اما من همیشه از زرورق سیگار یا فویل الومینیومی استفاده میکنم نیاز به هزینه هم نداره
با تشكر و درود خدمت شما دوست عزيز
البته من هم دقيقا از همين روش شما استفاده مي كنم فقط با اين تفاوت كه چسب پاتكس استفاده مي كنم
مشكل اون زرورق ها اينه كه متاسفانه با يكي دو بار زمين خوردن كنترل چسب و زرورق با هم از دكمه جدا ميشوند
مشكل دوم اينه كه با جمع شدن شيره و روغن و چربي زير دكمه ها به مرور به علت فلزي بودن زرورق دكمه ها با هر بار فشردن روشن و در حالت فشرده باقي مي مونند و چراغ led كنترل روشن ميمونه و بايد دوباره دكمه را فشار بديم تا از حالت فعال خارج بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASHKAN-NO
درود
دوستان عزیز شما چرا خودتون را اذیت
می کنید مایع گرافیک که در بازار هست
به قیمت کمتر از 5000 تومان
این همه دردسر هم نداره من یدونه خریدم
3 ساله دارم استفاده می کنم برگشت هم
نداشتم
ضمنا
در بازار پولکهای مخصوصی هم هست که
ازانها هم میشه استفاده کرد
و گرافیک بهتر از هر چیزی هست
سلام وخسته نباشید.مایع گرافیک که مصرف میکنید مارکش چیه؟چون من سه چهارمدل گرفتم کنترل بعداز یک هفته برگشت میخوره.باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ککلی
سلام وخسته نباشید.مایع گرافیک که مصرف میکنید مارکش چیه؟چون من سه چهارمدل گرفتم کنترل بعداز یک هفته برگشت میخوره.باتشکر
درود
من دو نوع دارم یکی اسپری فیلیپس هست
یکی هم مایع گرافیک جاوید
که از هر دو راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
monster2014
روش منم اینطوره که سیم قلع رو یه مقدارشو با چکش روش میکوبم تا کاملا پخش و نازک شه سپس به اندازه پدهای دکمه های کنترل برش میزنم و میچسبونم زیر پد و خوب جواب میده.
فرقي نميكنه قلع يا زرورق
در هر حال به پد نمي چسبند يا اگر بچسبند سريع با زمين خوردن جدا ميشوند
فعلا همون گرافن اشكان خان بهترين گزينه است
ضمنا شما از چه چسبي استفاده مي كند اگه ممكنه مدل چسب را بفرمائيد
دوستان واسه چسب از چسب ماتیکی استفاده کنین هم چسبندگیش بیشتره هم مایع نیس که آغشته کنه... مغازه های لوازم تحریری دارن ترجیحا خارجیش بهتره.... قطعات فویل رو با پانچ جدا کنین بزرگتر از اندازه ذغال ها باشه لبه هاش به دور ذغال میخوابه دیگه در اثر ضربه یا افتادنم جدا نمیشه..
سلام لطفا چند عکس از نحوه کار با اسپری گرافیت بگذارید و دوم اینکه وقتی بعضی از دکمه های کنترل عمل نمیکنند، من کنترل را باز میکنم و برد و کلیدهای کنترل را با تینر شستشو میدم اما باز هم بعضی از دکمه ها درست کار نمیکنند. آیا باید از همین مایع یا اسپری گرافیت استفاده کنم؟ لطفا نحوه استفاده از گرافیت را با عکس توضیح دهید خیلی ممنون