دوستان لطفا درخواست های خودرا در خصوص فایل ایپرام وآپگرید ال سی دی های متفرقه با ذکر کامل نام دستگاه و مدل آن در این تاپیک بیان نمایید
در صورت امکان شماره شاسی را نیز بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفا درخواست های خودرا در خصوص فایل ایپرام وآپگرید ال سی دی های متفرقه با ذکر کامل نام دستگاه و مدل آن در این تاپیک بیان نمایید
در صورت امکان شماره شاسی را نیز بیان کنید
باسلام
نمیدانم سئوالم را در جای درستی مطرح کردم یا خیر. ولی هرچه تلاش کردم جایی پیدا نکردم که این فایل رو درخواست بدم.
لطفا اگر کسی این فایل را دارد برای من بگذارد.
فایل ایپرام MIYOTA 750B
مشخض کنید دستگاه مورد نظر شما چیست.
دوست عزیز ببینید این مشکلتون را حل میکنه یا نه
قبل از ان از فایل خودتان بکاب بگیرید
با سلام
من فایل ایپرام toptes مدل:TM-274H
شماره ایسی:24C16AN
لطفا اگر کسی دارد بگذارد
با تشکر
دستگاه مورد نظر LCD هفت اینج چینی است
برای اتومبیل است
با سلام این عکسها خوبه
باسلام و خسته نباشید
درخواست فایل آپگرید ال سی دی SANYO مدل CE-32LD17-B رادارم
لطفا در صورت امکان آپلود نمایید
با سلام دوستان و همکاران درخواست فایل فلش و ایپرام ال سی دی X.VISION مدل LC32IMG5 را دارم .با تشکر.
دو نمونه عکس X.VISION LC32IMG5
جناب SX222 عزیز
متاسفانه این عکس ها با بردهای موجود هیچگونه شباهتی ندارند
عیب دستگاه چیست عنوان کنید شاید بتوانم کمکی کنم
با سلام جناب اقای شهریار ممنونم از زحمات شما .
ایراد:بعد از چهار بار چشمک زدن روشن میشود و چراغ جلو سبز میشود بک لایتها روشن هستند. صدا و تصویر نیست. صفحه به صورت ابی تیره میماند بعد از این مرحله هیچ یک از دکمه های روی تلویزیون و کنترل کار نمکنند. حتی به حالت استندبای نیز نمی رود.
کارهای انجام شده: تعویض خازنهای صافی تغذیه . تعویض کریستالهای روی مین برد , البته تمامی ولتاژها درست هستند.
سلام دوستان
فايل ايپرام ال سي دي 32 اينچ ايكس ويژن مدلLC-32IMF7 به شماره آيسيEN25F80 نيازدارم
ممنون ميشم كمكم كنيد
دوستان خسته نباشید فایل فلش ال سی دی x.vision- model lc-32imm7 شدیدا نیاز دارم تشکر فراوان
سلام دوستان
خسته نباشید.
من به فایل فلش السیدی شهاب مدل LTV 3261D نیاز دارم.لطفا از دوستان اگه کسی داره آپ کنه واسم
ممنون
باسلام و خسته نباشید لطفا فایل فلش لسی دی تامسون مدل 30LB020S4 قرار دهید
با سلام حضور دوستان محترم
فایل ایپرام led اکس ویژن مدل 24d20را نیاز داشتم اگر دارید لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام مجدد خدمت دوست گرامی
مدل دقیق le-24d20می باشد با تشکر ازشما دوست گرامی
درود بر شما اساتید - محبت بفرمایید چنانچه موجود است فایل آیپروم 24C64 در برد تی اف تی السیدی :X.VISION LC-32IMG5 را در سایت قرار دهید . باسپاس بیکران .
لطفا طریقه فعال کردن گیرنده دیجیتال ال ی دی ایکس ویژن42را بگویید.ممنون
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
لطفا در صورت امکان فایل ابگرید و فلش ال سی دی LB46R3 مدلHAIER را در صورت امکان اپلود فرمایید
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید
نیاز به فایل فلش ال سی دی شهاب مدلLCD32V87N با آی سی
فلش
25L1605A دارم .لطفا در صورت موجود در سایت قرار دهید.
با تشکر و سپاس
باسلام و خسته نباشید فایل فلش ایکس ویژن lf -40 imh8 باآی سی فلش en 25f16 در صورت امکان محبت فرمایید متشکم manssor
با سلام و عرض خسته نباشید فایل فلش LCD VESTEL مدل X302 با فلش 25L8005 و 32اینچ نیاز است دوستان اگر دارند لطفا عنایت کنند با تشکرفایل پیوست 82826
با سلام ..........لطفا فایل ایپرام LCD VESTEL MODEL:DREO32 اینچ با شماره32735LCD TV با آیسی بشماره 24C64 با لوکیشن IC403 روی شاسی 17MB22-2..........با تشکر
با سلام وتشکر جناب شهریار عزیز ...........ال سی دی روشن نمیشد که با خام کردن روشن کردم ولی کنترل بخوبی کار نمیکند و در موقع سرچ کانال هیچ کانالی دریافت نمیکند راستی زبان فارسی هم فکر کنم فقط با برنامه خودش میاد.خلاصه از دیروز مشغولم چندین ایپرام دیگه هم زدم ولی راه نیفتاد.........با تشکر
با سلام و خسته نباشید
عزیزان نیاز به فایل فلش ال ایی دی شهاب مدل LTV2213D دارم لطفا در صورت امکان در سایت قرار
دهید با تشکر .