با سلام ایا میدانید خود آقای همت زاده برنامه دانلودر را از کجا آورده ویا فلش هیت از کجا اومده؟خود اینها هم کپی هستند.البته با کمی ویرایش..این دانلودر ها یک برنامه لوکآپ تیبل دارند ودستور برنامه نویسیش هم مخفی وکسی ازشون باخبر نیست این برنامه ها رو بیشتر شرکت زیمنس و بوش آلمان و والؤ ساژم وآکتیا بلژیک دارند و مهندسین ما خریداری کرده وبا کمی تغییرات در اختیار ما میزارند که بصورت مختلف وکپی شده به دست ما میرسه .
.مثلا دانلودر اقای همت زاده نوشته دانلود اصلاحی یعنی برا کد سوئیچ مشکلی بوجود نمیاره.هجم برنامه های دانلودی این دانلودر یک الی چهار کیلو بایته ولی فلش هیت دانلودش تا 850کیلو بایت میرسه ..دالودر من هم برنامه تا256 کیلو بایت را دان لود میکنه ولی من بیشتر برنامه اصلاحی میزنم ولی اگر برنامه اصلاحی جواب نداد از ایسی ایپرام یک بک آپ میگیرم یا اصلا درش میارم و بع یک دانلود 256کیلو بایتی میزنم وبعد از دانلود ایسی ایپرام را میزارم در مکانش و خودرو را تک استارت روشن میکنم .قبلا دانلود 256 زده بودم و با این مشکل روبرو شده بودم ولی راهش رو پیدا کردم .من از این دانلود زمانی استفاده میکنم که فلش یا دانلود اصلاحی جواب نده..دانلود 256 مال میکروی اصلی میباشد وایپرام وتمام ادرسها رو هم در بر میگیره حتی کیلومتر رو هم صفر میکنه...ولی دانلود اصلاحی کاری با کیلومتر وسوئیچ نداره.