نوشته اصلی توسط
mishan59
دوست عزیز شما درست گفتید.اما دانلودر ها طبق آدرسی که بهشون دادندویرنامه ریزی کرده اند کار میکنند.ودانلودر من هم درست کار میکنه و نوع انتخاب ایسیو هم مشکلی نداشته.مثلا من اگر بخوام یک دانلود رو ایسیوی والووی 206 بزنم بسته به نوع انتخابم اگر دانلود معمولی بخوام بزنم بسته به هجمش سه اندازه مختلف یک کیلوبایت ودو کیلوبایت وسه کیلو بایت.این دانلود با این هجم تغییری بر روی کد سوعیچ وکیلومتر نداره.ولی یه نوع دانلود دیگه هستش که هجمش832کیلو بایت ونوع دیگه512کیلو بایته که تمام اطلاعات ایسیو رو پاک میکنه ویک ایسیوصفر تحویلت میده که باید تعریف کلید بشه و اگر خواستی هم میتونی با ایسیو کیتtnm5000Aاطلا عات ایسی ایپرام را بخونی وبا نرم افزار تغییر کیلومتر روی ایسیو کیلومتر دلخواه را قرار بدی یا اگر tnm 5000Aنداشتی ای سی ایپرام رو در بیاری وتغییرات را با پروگرامر معمولی بدی....البته دانلودر هایی که تعمیر کاران معمولی ایسیو دارن باهاش کار میکنند طوری براشون برنامه ریزی شده که فقط توی آدرسهای مشخصی تو ایسیو تغییرات را اعمال کنند به خاطر همین کد سوعیچ بهم نمیخوره ومن در مورد نظر دهی قسمتهای بالا بطور کلی نظر دادم و نخواستم بحث را بصورت ریز توضیح بدم.چون اگر بخوایم ریز کلمات و دستورات و اجراها را بخوایم نکته به نکته عرض کنیم باید یک کتاب 1000 صفحه ای براش بنویسیم و همون طوری که آقای گلستان یک فرمودند کد سوییچ میتونه بر اساس انتخاب نادرست وقطع شدن دانلود وسط کارهم از بین برود ویک مورد دیگه هم من بهش اضافه کنم افت ولتاژ هم باعث این عیب میشه.افت ولتاژ در مدار ایسی اییپرام.که برا کامل متوجه شدن این موضوع باید کتاب مدار منطقی موریس مانو که حدود 500 صفحه هست را بخونید .آقای ذوالعلا من همچنین با آقای مهندس چیت ساز که بچه شیرازه و تو کار آموزش ایسیو و فروش دیاگ و نرم افزار های مرتبط هستش که همشهری شماست ارتباط دارم .وهمچنین مهندس صفاریان تهران شرکت ماهان خودرو و آموزش الکتونیک خودرو که کاملش میشه مکاترانیک خودرو.ومهندس براتی اصفهان شرکت پارسیان صنعت .که برا مشاوره و گفتگو به نظر من خوب هستن و از شما دوستان عزیز هم تشکر میکنم بخاطر خوندن مطالب ناچیز این دوست حقیر .محمد اکبری از چهار محال بختیاری.:670519_computer4: