سلام خدمتان دوستان عزیز. خسته نباشید عزیزان.
آقا من لامپو وصل کردم و نور لامپ برای یک لحظه روشن میشد بعد خاموش میشد. قبل از وصل لامپ ولتاژ دو سر خازن رو گرفتم که 200 ولت dc رو نشون داد اما وقتی لامپو وصل کردم ولتاژ خازن ها کاملا صفر شد. آی سی های رگولاتور ولتاژ هردو سالم بودن اما جهت اطمینان بیشتر آنها را عوض کردم. آی سی شماره 3 و 2 را نیز تعویض کردم اما مدار تغییری نکرد. رفتم scr یا همون قطعات شماره 4و5 را بگیریم که فروشنده گفت ندارم و بجاش دو تا ترایاک T512 داد گفت اینو بنداز کار SCR رو انجام میده اومدم ترایاک ها رو انداختم جای SCR و مدار رو تست کردم که دیدم موتور با دور بسیار بالا شروع به کار کرد. در صورتی که شروع اولیه ی موتور نباید با دور بالا باشد حال حدس حقیر اینه که عیب از scr ها باید باشه . نظر شما بزرگواران چیه ؟
این SCR هارو من اراک پیدا نکردم البته همه ی اراک رو نگشتم . از دوستان اگه کسی میدونه که اراک کجا میشه پیدا کرد اطلاع بده و یا در صورت امکان اگه کسی میتونه اونا رو واسه من تهیه و ارسال کنه لطف کرده تمام هزینشم میدم. البته من از فروشگاه سایت چند روزی میشه که درخواست کردم اما متاسفانه نه گفتن آره نه گفتن نه . جهت اطلاع به لینک زیر بروید :
http://kiansat.kim/showthread.php?t=15483
ممنون از همه ی دلسوزان. منتظر نظر گرمتان هستم