با سلام و خسته نباشید .
قطعه bt139 تهیه شد که روش نوشته شده t2512 نمیدونم حالا خودش هست یا نه ولی تعویض کردم و جواب نداد موتور همچنان با دور بالا کارمیکند. البته قطعه bt152 را فروشنده نداشت. لطفا راهنمایی بفرمایین. متشکرم
با سلام و خسته نباشید .
قطعه bt139 تهیه شد که روش نوشته شده t2512 نمیدونم حالا خودش هست یا نه ولی تعویض کردم و جواب نداد موتور همچنان با دور بالا کارمیکند. البته قطعه bt152 را فروشنده نداشت. لطفا راهنمایی بفرمایین. متشکرم
[CENTER][SIZE=6][B][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][SIZE=5][COLOR=Green]خدا در بیابانهای خالی از انسان نیست ، خدا در بتکده و مسجد نیست ، خدا در دستی ست که به یاری میگیری ،در قلبی ست که شاد میکنی ، در لبخندی ست که به لب می نشانی ...[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
درود
خیر . این قطعه با BT139 یکی نیست شاید مشابه باشد اما من نتوانستم مشخصاتش را پیدا کنم بنا براین نمیدانم به جای آن جواب خواهد داد یا نه
سئوال ؟ کنترل سرعت آن با چیزی شبیه ولوم انجام میشود یا با میکروسوئیچ ؟
اگر با میکرو سوئیچ است آیسی شمره 1 باید چک شود به همراه آیسی شماره 2
اگر ممکن است یک عکس واضح از مدار پشت بگیرید تا ببینم مدار خازن اصلی چگونه است
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
[QUOTE=ARIYA;38690]درود
خیر . این قطعه با BT139 یکی نیست شاید مشابه باشد اما من نتوانستم مشخصاتش را پیدا کنم بنا براین نمیدانم به جای آن جواب خواهد داد یا نه
سئوال ؟ کنترل سرعت آن با چیزی شبیه ولوم انجام میشود یا با میکروسوئیچ ؟
اگر با میکرو سوئیچ است آیسی شمره 1 باید چک شود به همراه آیسی شماره 2
اگر ممکن است یک عکس واضح از مدار پشت بگیرید تا ببینم مدار خازن اصلی چگونه است
سلام و عرض ادب خسته نباشین . یه عکس از پشت برد مدار گرفتم که پیوست میکنم. و به زودی عکسی هم از مدار کنترل خواهم کرفت و پیوست میکنم.
واسه شما امکانش هست زحمت بکشی قطعه ی SCR رو برام بفرستین ؟ اینجا نتونستم تهییه کنم. البته قبلش هزینشو واریز میکنم به حسابتون.
ویرایش توسط KIAN FAR : 18th November 2010 در ساعت 20:41
[/COLOR][SIZE=5][COLOR=Green]خدا در بیابانهای خالی از انسان نیست ، خدا در بتکده و مسجد نیست ، خدا در دستی ست که به یاری میگیری ،در قلبی ست که شاد میکنی ، در لبخندی ست که به لب می نشانی ...[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]
با سلام و خسته نباشین .کارکرد دستگاه قبل از اینکه دچار مشکل شود اینگونه بود :بعد از زدن دوشاخ به پریز برق حتما بایستی جهت راه اندازی موتور کلید اطمینان (عکس شماره 5) را درون جای خود که با مربع زرد رنگ در عکس شماره 6 مشخص شده است قرار بدهیم. اما بعد از اینکه دستگاه دچار مشکل شد و با جایگزین نمودن قطعات پیشنهادی با scr ها مدار بدون قرار دادن کلید اطمینان در جای خود، با دور بالا شروع بکار میکند.عکس شماره 4 از نمای پشت محلی است که کلید اطمینان در آن قرار میگیرد.عکسهای شماره 2و3 نمای پشت و درون کلیدهای کنترل دور را نشان میدهد. (قابل توجه دوستمون که در مورد نحوه ی کنترل دور پرسیده بودند)عکس شماره 1 نمای کلی از مدار کنترل را نشان میدهد.امیدوارم که خوب توضیح داده باشم. اگه سوالی بود در خدمتم. یا علی
ویرایش توسط ahmad66i : 19th November 2010 در ساعت 03:31
باسلام خدمت عزیزان.
خواهشمند است هرچه سریعتر حقیر را از راهنمایی های کاملتون بهره مند نمایید . با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)