سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: کار نکردن دکمه های گوشی NOKIA مدل 5130c-2

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مشتری سایت*** hadizamani آواتار ها
    تشکر ها
    874
    930 سپاس از155 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط آریا احسان پور Click here to enlarge
    درود
    با سیم کارت تست شد فقط آرم نوکیا میاد و بعد صفحه سفید میماند و بعد از حدود 15 ثانیه خاموش میشود و هیچ کلیدی کار نمیکند .
    بدون سیم کارت تا مرحله پرسش راه اندازی پیش میرود و فقط همان دو دکمه ای که گفتم کار میکند . در ضمن هیچ کدام از مقاومت
    یا خازنهای اس ام دی کنار شستی ها که در تصویر مشخص کردم روی برد این گوشی نیست . در ضمن قسمتی که مشخص کردم مربوط
    به صفحه کلید است ؟
    روش تعویض آیسی های آن به چه صورت است چون پایه ای در اطراف ندارند و پایه ها در زیر آیسی است ! آیا
    با قرار دادن حرارت هیتر بر روی آیسی به آیسی صدمه ای نمیرسد و ایا آیسی آن در بازار هست یا باید از اوراقی بردارم ؟

Click here to enlarge
    سلام
    استاد عزیز گوشی سالم با سیم کارت روی تاریخ میماند تا تنظیم شود و گوشی بالا بیاید اگر با سیم کارت فقط آرم نوکیا میاد و بعد صفحه سفید میماند احتمالا ایراد نرم افزار باشد پس ابتدا اقدام به فلش گوشی کنید

بردهای جدید این مقاومت های smd را ندارند
    , مربوط به کلیدهای ولوم که به صفحه کلید هم ربط پیدا میکند
    اموزش هم سعی میکنم در این زمینه فیلمی را اپلود کنم

با حرارت هم روی ای سی هیچ مشکلی به وجود نمی اید
    در بازار نیز موجود میباشد

[CENTER][SIZE=4][I][IMG]http://www.img.online-dl.com/images/l451_aa.gif[/IMG][/I]
    [COLOR=Navy][I]منت از خلقی[/I] بهر لقمه نانی میکشیم. دیگری نان میدهد ، ما ناز ایشان میکشیم.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

2. 4کاربر از hadizamani بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ARIYA (18th October 2011),elc.rgb (17th October 2011),hosaini 2000  (17th October 2011),Tezar (3rd March 2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع