با درود
قطعه مورد نظر شما یک دیود بریج چهار پایه شش امپری است .
برا ی پیشگیری از اسیب دیدن دیود در هنگام نصب اشتباهی قطبها یا جریان شارژاضافی میتوانید
یک لامپ 12ولت 35وات را با خروجی مثب سری کنید.
با درود
قطعه مورد نظر شما یک دیود بریج چهار پایه شش امپری است .
برا ی پیشگیری از اسیب دیدن دیود در هنگام نصب اشتباهی قطبها یا جریان شارژاضافی میتوانید
یک لامپ 12ولت 35وات را با خروجی مثب سری کنید.
aidin4095 (20th January 2012),M.Salehi (21st January 2012),sajadnasirpor (14th February 2012),شهریار (20th January 2012)
M.Salehi (21st January 2012),sajadnasirpor (14th February 2012),شهریار (20th January 2012)
باسلام دوست عزیز
از این نمونه دیود انواع و اقسام با شکل های متفاوت ساخته شده است
اما شما با داشتن چهار دیود معمولی می توانید آن را بدین شکل بسازید
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
[QUOTE=شهریار;159302]باسلام دوست عزیز
از این نمونه دیود انواع و اقسام با شکل های متفاوت ساخته شده است
اما شما با داشتن چهار دیود معمولی می توانید آن را بدین شکل بسازید
استاد ضمن تشکر از پاسخ سریعون متاسفانه من عضویت vip نیستمو لینک رو نمیتونم دانلود کنم.اگه ممکنه بفرمایید با چه شماره دیودی میتونم انجامش بدم.
خالق من «بهشتی» دارد،نزدیک، زیبا وبزرگ؛ «دوزخی» هم دارد، به گمانم کوچک وبعید؛در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
«دکتر علی شریعتی»
M.Salehi (21st January 2012)
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بنظر بنده شما پل دیود مورد نظر را از دستگاه جدا کنید البته اول جای سیمها رو یاداشت کنید تا بعدا فراموش نشود و از روی اون میتونید با همون شکل از بازار تهیه کنید ودرست جای خودش قرار دهید
فکر کنم تهیه پل دیود از روش جناب شهریار برای شما سخت باشد موفق باشید
aidin4095 (21st January 2012)
خالق من «بهشتی» دارد،نزدیک، زیبا وبزرگ؛ «دوزخی» هم دارد، به گمانم کوچک وبعید؛در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
«دکتر علی شریعتی»
M.Salehi (21st January 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)