دوستان اگر كسي مادربرد گوشي سوني اريكسون مدل ساتيو را دارد لطفا با شماره ************* تماس بگيرد . دقت فرماييد فقط مادربرد سالم و نه ساير قطعات متشكرم
دوستان اگر كسي مادربرد گوشي سوني اريكسون مدل ساتيو را دارد لطفا با شماره ************* تماس بگيرد . دقت فرماييد فقط مادربرد سالم و نه ساير قطعات متشكرم
ویرایش توسط SURENA : 15th June 2012 در ساعت 16:39
hosaini 2000 (7th July 2012),karim_9 (7th July 2012),M.Salehi (16th June 2012),SURENA (15th June 2012),داوودی فر (16th June 2012)

با تشكر از بيان قوانين و پوزش از خطاي ياد شده لطفا به هر طريقي كه امكان دارد مرا مطلع فرماييد اگر اين راه حل مشكل مرا ميدانيد . باسپاس. اي كاش ادمين محترم خود اين پست مرا ويرايش كرده و به نحو مورد نظر در سايت قرار ميدادند. سپاس
ARIYA (8th July 2012),hosaini 2000 (7th July 2012),karim_9 (7th July 2012)

سلام
دوست عزیز..نمیدونم دقیقاً برد روشن و سالم رو به چه منظوری نیاز دارین...
ولی اگه برای گوشیتون میخوایین توصیه میکنم به فکر یه گوشی کامل باشین چون خرید برد اصلاً نمیتونه به صرفه باشه
مگه اینکه بخوای دست دوم سالم بخری که اونم ممکنه مشکلی داشته باشه..
در غیر اینصورت برای خرید برد نو میتونین به شرکتهایی مثل کاوش و ...مراجعه کنید.
از لطف شما ممنونم . گوشي من بسيار نو بود . يه روز همسرم برد محل كار و اونجا ظاهرا شارژ تموم كرده بود وقتي آورد خونه ديگه نه شارژ شد و نه روشن . نمايندگي نرم افزار زد و ريستش هم كرد و خلاصه روشن نشد كه نشد جالب اينجاست كه رمش هم كه توش كلي اطلاعات شغلي داشتم تو هيچ گوشي و كامپيوتر ديگه اي شناخته نشد . وقتي پرسيدم چي كار بايد بكنم گفتند بايد مدارشو عوض كني چون قابل تعمير نيست . راستش به لحاظ كاربري تلفني با اين دوربين كه به مراتب ميتونم بگم از ان 8 نوكيا قوي تره برام امتياز بود . خلاصه راه اندازي اين گوشي برام شده يه ايده آل دست نيافتني . چون خيلي نو هم هست دلم نمياد بندازمش دور. خلاصه كمك اگه باشه با نهايت احترام و تشكر ميپذيرم .
ARIYA (13th July 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :