.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

موضوع: تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ نرم افزارهای اینترنت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    174
    132 سپاس از23 پست
    سلام دوستان
    من وقتی میخوام وارد فیس بوکم بشم(ایمیل و پسورد را وارد میکنم)این صفحه میاد که شماره موبایل را برای ارسال کد ورود میخواد.شماره را وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته.باید چه کار کنم؟
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست Capture.PNG  
    [CENTER][FONT=Garamond][SIZE=5][SIGPIC][/SIGPIC]
    شاد و خرم باشید[/SIZE][/FONT][/CENTER]

2. 6کاربر از King Up بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

barrdia12q  (3rd September 2012),bohlol (12th September 2012),iraj_kh (2nd September 2012),mehi_tnt (12th September 2012),mir5 (26th December 2012),sajadnasirpor  (3rd September 2012)

تشکر ها
    14,827
    19,325 سپاس از3,180 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط King Up Click here to enlarge
    سلام دوستان
    من وقتی میخوام وارد فیس بوکم بشم(ایمیل و پسورد را وارد میکنم)این صفحه میاد که شماره موبایل را برای ارسال کد ورود میخواد.شماره را وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته.باید چه کار کنم؟
    این پیغام زمانی رخ میدهد که شما IP خودتون رو عوض کرده باشید.شماره رو با 0098 و 98+ یا بدون هیچی بزنید ببینید چه تاثیری دارد.و اگر گزینه تماس داشت اون رو فعال کنید که باهاتون تماس بگیرن و کد رو شفاها بخونن.
    راه ارتباطی با بنده از طریق جیمیل:

iraj.khosravani2@gmail.com

4. 7کاربر از iraj_kh بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ahmadreza_2010 (2nd September 2012),barrdia12q  (3rd September 2012),bohlol (12th September 2012),King Up (3rd September 2012),mehi_tnt (12th September 2012),mir5 (26th December 2012),sajadnasirpor  (3rd September 2012)

تشکر ها
    174
    132 سپاس از23 پست
    Click here to enlarge نوشته اصلی توسط iraj_kh Click here to enlarge
    این پیغام زمانی رخ میدهد که شما IP خودتون رو عوض کرده باشید.شماره رو با 0098 و 98+ یا بدون هیچی بزنید ببینید چه تاثیری دارد.و اگر گزینه تماس داشت اون رو فعال کنید که باهاتون تماس بگیرن و کد رو شفاها بخونن.
    سلام مجدد
    دوست عزیز چند بار شماره را دادم و درخواست کد کردم
    اما الان که شماره را میزنم میگه شما در یک مدت کوتاه چند بار درخواست داده اید و بعدا تلاش کنید
    در ضمن اون گزینه هایی که گفتید وجود نداره>>>فقط همین صفحه هست
    خواهشا کمک کنید خیلی کار لازمم
    [CENTER][FONT=Garamond][SIZE=5][SIGPIC][/SIGPIC]
    شاد و خرم باشید[/SIZE][/FONT][/CENTER]

6. 4کاربر از King Up بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

aramjan (11th September 2012),bohlol (12th September 2012),mehi_tnt (12th September 2012),mir5 (26th December 2012)

تشکر ها
    22
    288 سپاس از66 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط iraj_kh Click here to enlarge
    دوست عزیز این امر ربطی به ip شخص نداره چون فیسبوک کاری به ip اشخاص نداره.شماره تلفن در فیسبوک یکی از امکانات اختیاری هست(optional) هست و فقط کافیه در این مرحله روی دکمه skip کلیک کنید.این امر زمانی رخ میده که شما مدت طولانی با اکانت خود وارد فیسبوک نشده باشید و این فقط یک سوال امنیتی هست.شما هم حتما زمانی که ثبت نام کردید وقتی فیسبوک از شما یک شماره تلفن درخواست کرده شما بجای زدن دکمه skip یک شماره تلفن وارد کرده اید.
    ویرایش توسط colomb : 16th October 2012 در ساعت 18:30

8. 5کاربر از colomb بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

IP9039 (19th October 2012),M.Salehi  (16th October 2012),mir5 (26th December 2012),داوودی فر (19th October 2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع