سلام مورد تقاضا : فایل ایپرام 21q - 13s بشماره شاسی cm 908 pip با آی سی vct3834f
قابل ذکر است که فایلهای موجود در سایت ، متفاوت با مورد تقاضاست و تست نیز شده است.
با سپاس و تقدیر
سلام مورد تقاضا : فایل ایپرام 21q - 13s بشماره شاسی cm 908 pip با آی سی vct3834f
قابل ذکر است که فایلهای موجود در سایت ، متفاوت با مورد تقاضاست و تست نیز شده است.
با سپاس و تقدیر
ویرایش توسط hasank : 14th September 2012 در ساعت 08:04
درود
از لینک زیر میتوانید دانلود کنید . اگر مشکلی بود فایل را بر روی ایسی خام نو رایت کنید
فایل ایپرام تلویزیون پارس مدل 21Q13S با شاسی CM908 PIP - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
.
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
با سلام و عرض ادب
استاد گرامی: فایل پیشنهادی مطابق توصیه ، تست شد و عیب قبلی رفع شد اما
عیب تازه ای ظاهر شد بطوریکه برخلاف گذشته ، تلویزیون در زمان مشخصی ( حدود ده دقیقه ) خاموش و بلافاصله روشن و این سیکل تکرار میشود
قابل ذکر است که شاسی مورد نظر دارای آی سی vct3834 است اما فایل پیشنهادی مربوط به شاسی دارای vct3832 است.
با سپاس بیکران
ویرایش توسط hasank : 16th September 2012 در ساعت 16:14
با سلام
دوست عزیز دو نوع فایل ایپرام این مدل را اپلود کردم تست و نتیجه را اعلام کنید
فایل ایپرام پارس مدل 21Q13S - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
با سلام و تقدیر
عیب مربوطه به لطف و عنایت ستودنی حضرتعالی رفع گردید و مطابق معمول تقدیر شایسته ، تنها تحفه مقدور دست ناتوان درویش
سلام خسته نباشی من هم همین مشکل را دارم فایل ایپرام را با آیسی به شماره vct3834f c4میخوام ولی متا سفانه همه با شماره 3832 را اشتباه میدن که ورتیکال مشکل داره اگر دوستان زحمت بکشن ممنون میشم...باتشکر
ASHKAN-NO (21st May 2014)
نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)