در صورت آپدیت اشتباه و کارنکردن دستگاهتون بعد از فرمایش اساتیدم بنده بصورت صددرصد ضمانتی براتون درستش میکنمسلام آقای دهقان
ممنون از جوابتون
بنده مجددا همه کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد !
توی یه تحقیقی که تو نت کردم شرکت eldb و شرکتهای معتبر دیگه گفته بودن که پروگرمرهای xprog چینی کپی شده از پروگرمرهای اونها دارای نرم افزار و firmware قفل شکسته هستند و اگه با نرم افزار اصلی این شرکتها آپدیت شده یا firmware داخلشون آپدیت بشه از کار میافتن ! یعنی همون کاری که شما توی پستهای قبلیتون گفتین انجام بدم . حالا من به فکر افتادم که اگه بشه آیسیی رو که این firmware اصلی اونجا سیو میشه پیدا کنم و اونو کامل پاک کنم و دوباره firmware قفل شکسته که پروگرمرهای ماها میتونه باهاش راه بیوفته رو روش بریزم ، ولی نمیدونم این کار عملی هست یا نه ؟؟
بخاطر همین من قاب پروگرمر رو باز کردم و داخل اون 2 تا آیسی میکرو پیدا کردم که یکی آیسی ATMEGA64 هست و اون یکی که کمی کوچکتره برام ناآشنا بود و نتونستم نوعش رو تشخیص بدم .
با استفاده از پروگرمر TNM آیسی ATMEGA رو خوندم و فایل دامپش رو اینجا قرار دادم ( یکبار کل حافظه و یکبار هم فقط حافظه eeprom رو ) که شما و بقیه هم اگه تونستید با فایل دامپ آیسی پروگرمر xprog-m V5.0خودتون مقایسه کنید و در صورت اختلاف با فایل من ، فایل خودتون رو اینجا برای من و کسای دیگه ای که ممکنه مثله من دچار این مشکل بشن آپلود کنین تا این راه رو هم یه امتحانی بکنیم شاید که این پروگرمر ما هم راه افتاد !
@Mechix
Hasan Shabani (2nd January 2014),KIAN FAR (29th October 2016),mtco (5th April 2013),sajadnasirpor (11th March 2013),قاسم رضایی (10th October 2014)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)