سلام اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید از مدم دوم خودتون با کابل به رسیور اینترنت رو برسونید برای این کار باید مدم دوم شما قابلیت رپیتر شدن و اکسس پوینت شدن مودم اول شما رو داشته باشه در این صورت امکان پذیر است.
سلام اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید از مدم دوم خودتون با کابل به رسیور اینترنت رو برسونید برای این کار باید مدم دوم شما قابلیت رپیتر شدن و اکسس پوینت شدن مودم اول شما رو داشته باشه در این صورت امکان پذیر است.
Asheghe DVB (6th July 2013),bohlol (7th July 2013),jalal_immortal (6th July 2013)
bohlol (7th July 2013),jalal_immortal (6th July 2013)
سلام من خودم جایی این اطلاعاتی رو که میخواهید ندیدم ولی خودم یک مودم ASUS N10 دارم که بعنوان مودم DSL اینترنتم ازش استفاده میکنم و یک اکسس پوینت/روتر CNET دارم که بعنوان مودم متصل به رسیورم ازش بهره میرم. در مودم اول کار خاصی انجام ندادم ولی در مودم دوم حالت رو اکسس پوینت قرار دادم و بعد اد اضافه کردن نام شبکه بیسیم مودم اولم SECURITY KEY رو اضافه کردم و سپس رسیور رو به یکی از پورتهای پشت CNET وصل کردم. راستی DHCP رو هم در مودم CNET خاموش کردم رو همین حساب باید آیپی رسیور رو خودت دستی بدی و گت وی رو آیپی CNET بدهی. رنج آیپی مودم CNET هم در همان رنج آیپی مودم اولم قرار دادم.
Asheghe DVB (6th July 2013),bohlol (7th July 2013),jalal_immortal (6th July 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)