.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 45678910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 184

موضوع: قابل توجه کاربران عزیز (دعوت به همکاری)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : قابل توجه کاربران عزیز (دعوت به همکاری)

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط ebi n1 Click here to enlarge
    ببخشید منطورم از پست این است که مدیریت یک بخش اگر انزیکتور یا ایسیو یا برق ممنونم

سلام دوست خوبم جناب ebi n1

طبق فرمایش جناب اشکان فعالیت خودتون رو ادامه بدید انشالله درخواست شما بررسی و با توجه به فعالیت جنابعالی
    تصمیم گیری خواهد شد

موفق باشید

2. 10کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (13th July 2013),arkan74 (31st July 2013),ASHKAN-NO (13th July 2013),ebi n1 (13th July 2013),KIAN FAR (16th July 2013),TNM2000 (13th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (14th July 2013),xwhoogleee (20th July 2013),شهریار (13th July 2013)

علایق
    نرم افزار و سخت افزار دیاگ
    شغل و حرفه
    مکانیک.[برق وانژکتور,ECU تخصصی]
    تشکر ها
    473
    2,318 سپاس از281 پست

با سپاس از کل مدیران کیانست

4. 5کاربر از ebi n1 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (16th July 2013),KIAN FAR (16th July 2013),M.Salehi  (20th July 2013),nazari580 (16th July 2013),xwhoogleee (20th July 2013)

علایق
    تعمیرات صوتی تصویری
    تشکر ها
    41,282
    93,380 سپاس از17,888 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط ebi n1 Click here to enlarge
    با سپاس از کل مدیران کیانست
    درود
    عزیز فکر نکنید که شما را فراموش کردیم
    همانطوی که قبلا هم گفتم مدتی کارکرد
    شما تحت نظارت من و دوستان هست
    انشاالله در اولین فرصت نتیجه
    تصمیم هیئت مدیره را خدمت
    شما عرض خواهیم کرد
    موفق باشید.

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
    موقع
    ف ی ل ت ر شدن
    همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان

از اینجا دانلود شود کاملا رایگان

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    ASHKAN-NO KIANSAT
    ناظم کل سایت --------------- ناظم کل سایت
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

6. 10کاربر از ASHKAN-NO بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arkan74 (31st July 2013),ebi n1 (16th July 2013),IRANIA (16th July 2013),kami 2015 (20th July 2013),KIAN FAR (16th July 2013),M.Salehi  (16th July 2013),nazari580 (16th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (16th July 2013),xwhoogleee (20th July 2013)

تشکر ها
    2
    12 سپاس از4 پست

Icon16

باسلام به مدیریت کل سایت جناب کیانفر
    منم میتونم در بخش کد گذاری ریسیور وبخش تالار ریسیور همکاری نمایم
    لطفا رسیدگی نمایید تا استارت کار زده شود
    باتشکر میلاد

8. 4کاربر از zero one بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (20th July 2013),kami 2015 (20th July 2013),M.Salehi  (20th July 2013),xwhoogleee (20th July 2013)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط zero one Click here to enlarge
    باسلام به مدیریت کل سایت جناب کیانفر
    منم میتونم در بخش کد گذاری ریسیور وبخش تالار ریسیور همکاری نمایم
    لطفا رسیدگی نمایید تا استارت کار زده شود
    باتشکر میلاد

سلام دوست عزیز
    شما زحمت بکشید استارت بزنید در طی مسیر انشالله فعالیت شما بررسی و ارزیابی میشود
    در صورت تائید هیئت مدیره با درخواست شما موافقت خواهد شد

بسم الله

10. 7کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (20th July 2013),Mostafa2007 (22nd July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (30th July 2013),xwhoogleee (20th July 2013),zero one (20th July 2013),شهریار (20th July 2013)

تشکر ها
    34
    1,037 سپاس از169 پست

پیش فرض سلام

سلام مجدد. حقیقتش میخواستم درخواست مجدد مدیریت در بخش ریسیورهای istar کنم اما پشیمون شدم دو تا دلیل هم برای پشیمانی دارم . اولا میدونم بعد از درخواست یکی از بزرگواران مینویسن "شما به فعالیت خود ادامه دهید و استارت بزنید تا هیئت مدیره و ...... الی آخر . آقا انقدر استارت زدیم باطری خوابید حالا کدوم کاربری میاد هل بده ؟ Click here to enlarge البته خدا رو شاهد میگیرم قصد جسارت ندارم . اما دلیل دومم از دلیل اولم خیلی منطقی تر و محکم تره . اون هم سرنوشت کاربرای دیگه ای است که درخواست مشابه دادن که اقا منو مدیر کنید . مثلا پست دو نفر قبلی من رو ببینید ؟ درخواست مدیریت کردند و دوستان هم فعل شدن و کردن رو در موردشون اجرا کردن اما با پیشوند اخراج ..... من نمیخوام اخراج شم . منو مدیر نکنید یه وقت آقا ......
    جسارت منو ببخشید دوستان . مزاح بود
    ویرایش توسط msarian9 : 30th July 2013 در ساعت 04:14

12. 4کاربر از msarian9 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (30th July 2013),kami 2015 (30th July 2013),mahanm (30th July 2013),شهریار (30th July 2013)

علایق
    تعمیرات صوتی تصویری
    تشکر ها
    41,282
    93,380 سپاس از17,888 پست

درود
    دوست عزیز ببخشید ولی نمیشه که هر کسی
    گفت من را مدیر کنید ما هم سریعا مدیریت
    ان شخص رو فعال کنیم فعالیت کسی که می خواد مدیر
    بشه یکی از موارد هست کسی را که می خواهیم مدیر کنیم
    از همه جهات باید بررسی بشه
    چه از نظر تجربه
    چه از نظر امنیتی
    چه از نظر سواد و نوع پاسخ گویی
    ناراحت نشید ولی تعداد اندکی از دوستانی
    درخواست مدیریت می کنند فقط می خواهند از امکانات سایت
    به راحتی استفاده کنند تا هزینه اشتراک پرداخت نکنند
    و از این افراد زیاد داشتیم
    در مورد شما هم تا به امروز چند فایل اپلود کرده اید؟
    به چند پست پاسخ داده اید و کاربر به نتیجه رسیده ؟
    همه اینها برای مدیریت لازم هست
    کسی که درخواست مدیریت میکنه مدتی کار خودش رو
    انجام میده و ما هم هر روز پستهای شخص رو کنترل می کنیم
    اگر دیدیم واقعا می تونه یک بخش رو کنترل کنه و پاسخ گو باشه
    خودمون اقدامات لازم رو انجام میدیم
    موفق باشید.

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
    موقع
    ف ی ل ت ر شدن
    همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان

از اینجا دانلود شود کاملا رایگان

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    ASHKAN-NO KIANSAT
    ناظم کل سایت --------------- ناظم کل سایت
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

14. 7کاربر از ASHKAN-NO بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arkan74 (31st July 2013),behzad2012 (30th July 2013),kami 2015 (30th July 2013),M.Salehi  (30th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (30th July 2013),شهریار (30th July 2013)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : سلام

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط msarian9 Click here to enlarge
    سلام مجدد. حقیقتش میخواستم درخواست مجدد مدیریت در بخش ریسیورهای istar کنم اما پشیمون شدم دو تا دلیل هم برای پشیمانی دارم . اولا میدونم بعد از درخواست یکی از بزرگواران مینویسن "شما به فعالیت خود ادامه دهید و استارت بزنید تا هیئت مدیره و ...... الی آخر . آقا انقدر استارت زدیم باطری خوابید حالا کدوم کاربری میاد هل بده ؟ Click here to enlarge البته خدا رو شاهد میگیرم قصد جسارت ندارم . اما دلیل دومم از دلیل اولم خیلی منطقی تر و محکم تره . اون هم سرنوشت کاربرای دیگه ای است که درخواست مشابه دادن که اقا منو مدیر کنید . مثلا پست دو نفر قبلی من رو ببینید ؟ درخواست مدیریت کردند و دوستان هم فعل شدن و کردن رو در موردشون اجرا کردن اما با پیشوند اخراج ..... من نمیخوام اخراج شم . منو مدیر نکنید یه وقت آقا ......
    جسارت منو ببخشید دوستان . مزاح بود

سلام
    قابل توجه شما دوست عزیز اون جمله که به رنگ آبی مشخص کردید جمله بنده بوده بهمین خاطر ضمن تائید فرمایش جناب اشکان در پاسخ به شما

این مطلب رو اضافه میکنم اولا شخصی که عنوان مدیر سایت رو میگیره باید واقعا مدیر باشه و فقط رنگ کاربریش تغییر نکنه
    شما خبر دارید ماها چقدر زحمت کشیدیم تا این سایت به اینجا رسیده خبر دارید با این که شغل جداگانه ای داریم روزانه چند ساعت در طی شبانه روز وقت صرف این انجمن میکنیم
    البته هیچ منتی برای کسی نداره خودمون خواستیم و انجام دادیم بدون دریافت کوچکترین دستمزدی...........

دوم اون کاربران عزیزی که می بینید مدیر شدند بعد اخراج شدند از دوستان فرصت طلب ما بودند که وقتی دیدن دست بالشون به هم بخشها باز شد
    مثل گرگ افتادند تو گله و می خواستند تمام فایلها و مطالب سایت رو به یغما ببرند که خوشبختانه
    توسط سربازان گم نام انجمن دستگیر و به سزای اعمالشون رسیدند

سوم و آخری : متاسفانه اون دوستانی که تقاضای مدیریت میکنند از روی کنجکاوی یا نقشه از پیش تعین شده اقدام میکنند وگرنه ما مدیران موفقی داریم که
    مایه افتخار کیانست هستند

در نهایت اینو بگم اینجا یه جمع دوستانه و صمیمی بین همکاران و هموطنان هست و هیچ کسی نصبت به بقیه ارجهیت نداره
    هدف ما اداره و نظم انجمن و کمک به حل مشکلات کاربران هست و بس .....هرکسی میخواد به جمع ما بپیونده بسم الله

در ضمن در مورد استارت زدن شما هم عرض کنم
    اگه هدف شخص کمک و یاری دوستان باشه مدیر بودن یا نبودن نباید زیاد فرقی به حالش بکنه و در هرصورت باید فعالیتش خوب باشه
    ما خودمون می فهمیم که چه کسانی می تونند مدیر موفق باشند

16. 6کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arkan74 (31st July 2013),ASHKAN-NO (30th July 2013),kami 2015 (30th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (30th July 2013),شهریار (31st July 2013)

تشکر ها
    34
    1,037 سپاس از169 پست

جناب صالحی طاعات و عبادات شما هم قبول . دوست و برادر بزرگ من بنظر اگر دستتون به بنده میرسید ......... گویا من در تایپک به محضر شما و یا سایر مدیران سایت جسارتی کرده ام که اینگونه بی محابا بر من می تازید و تاریخچه زخمات خود سایر دوستان را چون چماق بر سرم میکوبید . از کجای متن من که سراسر مزاح و مطایبه و لبخند و ارادت بود آزرده شدید که با سختی سخن میگویید و صورت سرخ میکنید ؟
    می فرمایید
    :
    شما خبر دارید ماها چقدر زحمت کشیدیم تا این سایت به اینجا رسیده خبر دارید با این که شغل جداگانه ای داریم روزانه چند ساعت در طی شبانه روز وقت صرف این انجمن میکنیم
    البته هیچ منتی برای کسی نداره خودمون خواستیم و انجام دادیم بدون دریافت کوچکترین دستمزدی...........
    خسته نباشید . زحماتتون مورد قبول . مگر من منکر زحمات شما و عزیزان مدیر و مسئول شدم ؟ البته منتی ندارید اما منت را می گذارید . این صحبت شما را متوجه نمیشون . ابتدا کلی درباره زخماتتون در سایت سخن میکید و منت گونه هم صحبت میکنید و در انتها می فرمایید متنی نیست ؟ شما اسم صحبتهای خودتون رو چی میزارید ؟ از خود تعریف کردن ؟ برادر بزرگوار یکبار دیگر به کتابهای ادبیات مراجعه کنید تا متوجه شوید که برخلاف ادعایتان منت می گذارید . البته این را هم عرض کنم که سایت شما منت هم باید بگذارد . چون کل مجموعه سایت تخصصی و فنی است . اما سایت منت دارد نه مدیران و کاربران .....درمورد مجانی کارکردن هم من در جایگاهی نیستم که بحث کنم اما میدونم سایت شما هم برای در اختیار گذاشتن اطلاعات فنی مثل فایلهای ایپرام و ...... حق عضویت میگیرد که البته حق طبیعی شماست و سایر سایتها هم حق عضویت میگیرند .

فرموده اید :
    دوم اون کاربران عزیزی که می بینید مدیر شدند بعد اخراج شدند از دوستان فرصت طلب ما بودند که وقتی دیدن دست بالشون به هم بخشها باز شد
    مثل گرگ افتادند تو گله و می خواستند تمام فایلها و مطالب سایت رو به یغما ببرند که خوشبختانه
    توسط سربازان گم نام انجمن دستگیر و به سزای اعمالشون رسیدند

بزرگمنش عزیز مگر دوست هم فرصت طلب میشه ؟ اسم دوست حرمت داره . بگیم همکار شما بوده بهتر نیست ؟ در ثانی مگر من از این بنده های خدا حمایت کردم ؟ اگر اشاره ای با این دو نفر شد صرفا در غالب طنز بوده و همین . مطمئنا صلاحیت اخراج کاربران در جیطه اختیارات مسئولین سایت هست . سرباز گمنام ؟ اینجا وزارت اطلاعاته ؟ بحث رو سیاسی نمیکنم . اما حرف داشتم رو همین جملتون .....
    فرموده اید :
    سوم و آخری : متاسفانه اون دوستانی که تقاضای مدیریت میکنند از روی کنجکاوی یا نقشه از پیش تعین شده اقدام میکنند وگرنه ما مدیران موفقی داریم که
    مایه افتخار کیانست هستند
    دم شما گرم که همه رو با یک چوب زدید . خدارو شکر من مدتها بود از خودم میپرسیدم کیم ؟ ممنونم شما به من و همه کاربران دیگه که تقاضای مدیریت دارند فهموندید که یا فضولیم یا آدمهایی هستیم که با نقشه قبلی تقاضای مدیریت میکنیم . فقط یک نکته رو هم بگید تا ایدئولوژی خودمون رو کامل کنیم . اونوقت ما کاربرای مکار دنبال چی هستیم ؟ از مدیریت تو سایت شما چی بما میرسه که داریم براش نقشه میکشیم ؟ گرین کارت آمریکا ؟ مسکن مهر ؟ یارانه اضافی ؟ کارت سوخت مجانی ؟ مجوز واردات خودرو ؟ ...... متاسفم . بنده لیاقت و توانایی مدیران سایت رو زیر سئوال نبردم که شما تواناییهاشون رو برخ میکشید . دوست گرامی شما که این همه مدیر لایق دارید در این تایپک درخواست کاربران برای مدیریت رو ببندید و بنویسید بدلیل داشتن مدیران توانا مدیر جدید نمیخواهیم . جالب اینجاست که خودتون چند وقت اخیر اعلام کردید مترصد تغییر در ترکیب مدیرانتون هستید و میخواهید باصطلاح خانه تکانی در بحث مدیرانتون داشته باشید . این نتاقض نیست ؟
    فرموده اید :
    در ضمن در مورد استارت زدن شما هم عرض کنم
    اگه هدف شخص کمک و یاری دوستان باشه مدیر بودن یا نبودن نباید زیاد فرقی به حالش بکنه و در هرصورت باید فعالیتش خوب باشه
    ما خودمون می فهمیم که چه کسانی می تونند مدیر موفق باشند

اجازه میخوام توصیه کنم روزها کمی لبخند بزنید . کمی هم در کنار کار تخصصی خودتون مطالعه کنید تا متوجه شید متن من طنز بود نه هجو . تفاوتهای این دو از زمین تا اسمانه . کدوم قسمت از نوشته من این برداشت رو بذهنتون تداعی کرده که من برای شما نسخه پیچیدم و گفتم فلان ** رو مدیر کنید و فلانی رو نه ؟ شما حکم صاحبخانه ای رو داره که به مستاجرش میگه صاحبخونه بودن مهم نیست . مهم اینه که مستاجری سر پناه داری .
    در اخر صمن عذر خواهی از شما و سایر عزیزانی که تصور میکردم متن من لبخندی هر چند گذرا روی لبهاشون مینشونه از اطاله کلام عذر میخوام .
    متن من طنز بود اما با دیدن عکس العمل شما و ناراحتی تون خارج از بحث طنز عرض میکنم منو مدیر نکنید . چون میخواملبخند بزنم .

18. 7کاربر از msarian9 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arkan74 (31st July 2013),KIAN FAR (30th July 2013),M.Salehi  (30th July 2013),mahanm (30th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),vahid6630  (30th July 2013),شهریار (31st July 2013)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

سلام مجدد
    دوست عزیزم ببینید بنده حقیر کاربری هستم مثل شما و دیگران با یک تفاوت که مسئولیت سنگین تری نصبت به بقیه دارم

من هیچ منتی سره شما یا کاربران دیگه نذاشتم خدا رو شکر دشمنی هم با شما یا فرد دیگه ای ندارم بخوام منت سره کسی بزارم
    شما به تنهایی یه سری جمله فرمودید و رفتید
    و گفتید که مزاح بوده و جهت خنده درست ....... ولی دوست من ما روزانه با چندین کاربر سرو کله میزنیم و مطمئن باشید از احوال دل اونها خبر نداریم
    که بدونیم وقتی میان اینجا یه سری جملات تیکه دار میگند منظورشون شوخی بوده یا جدی

البته صحبت زیاده بحث رو کشش ندیم بهتره

شما فرمودید که همه رو به یک چشم دیدیم

دوست من شما تقاضای مدیریت کردید و پاسخ درخواست شما داده شد
    روی سخن ما با اون افرادی بود که خودشون خوب میدونند

شما نباید بهتون بر بخوره خدای نکرده به همه خطاب نکردیم و چنین جسارتی نمیکنیم
    این جمله آخر رو هم عرض کنم
    دوست عزیزم شما بعنوان کاربر کیانست روی سر ما جا دارید ولی بهتر نبود با جملات حکیمانه خودتون تک تک نوشته های بنده رو نقد نکنید

20. 6کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (30th July 2013),arkan74 (31st July 2013),ASHKAN-NO (30th July 2013),KIAN FAR (30th July 2013),TuneUp_Vahab (30th July 2013),شهریار (31st July 2013)

صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 45678910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع