باتشكر رله ها وفيوز سالمه سرسوكت بخاري منفي ندارم وهردو تا برق دارند
باتشكر رله ها وفيوز سالمه سرسوكت بخاري منفي ندارم وهردو تا برق دارند
Hasan Shabani (11th January 2014),reza batri (13th March 2014),TuneUp_Vahab (10th January 2014)
دوست عزیز نقشه سیستم تهویه مطبوع در سایت موجود هست شما با کمی جستجو نقشه مورد نظر پیدا می کردین و نیاز به باز کردن تایپیک نبود از لینک پایین دانلود کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
Hasan Shabani (11th January 2014),reza batri (13th March 2014),sajadnasirpor (11th January 2014),TuneUp_Vahab (10th January 2014)
باتشكر ازشما
جناب اميني فر نقشه ها رو دارم سيمكشي رو تست كردم و سالم بود.
اين يك مشكل عجيب قريبه چون باتست عملگرها همه چيز كار ميكنه.چون خودم نتونستم مشكلو حل كنم مزاحم دوستان شدم ببخشيد از اينكه تايپك باز كردم نمي دونستم شما ودوستان ناراحت ميشيد
Hasan Shabani (11th January 2014),TuneUp_Vahab (11th January 2014)
دوست گرامی مشکل ناراحت بودن من یا دیگر دوستان نیست
مشکل شما در نقشه خوانی هست که تجربه ندارین
و سوالتون درست عنوان نمی کنین
اگر به نقشه دقت کنید متوجه میشید ایراد خودرو شما یا از مدول فن و یا یونیت تهویه مطبوع هست یا سلکتور کلید تنظیم سرعت
برای عیب یابی هم باید قطعه تستی داشته باشید
---------------------------------------------------------------------------------------------
sajadnasirpor (11th January 2014),TuneUp_Vahab (11th January 2014)
باتشكر ازلطف دوستان
اما من در اول تايپك اعلام كردم كه مدول وپنل بخاري رو تستي گذاشتم جواب نگرفتم وبخاطر بي تجربگي عضو سايت شدم تا با كمك شما اساتيد بتونم تجربم زياد كنم .
وتااينكه چيزي رو تست نكنم وجواب كه نگرفتم بعد مزاحم شمااساتيد ميشم.با هم از توجه شما سپاسگزارم
TuneUp_Vahab (11th January 2014)
درود :
دوست عزیز ، ناراحت نشین احتمالا جناب امینی فر با یه مشتری کل کل میکرد همان موقع هم شما پست زدین .
شما سلکتور را بررسی نمایید . موفق باشید .
لامپ تست جهت عیب یابی خودرو
بیشتر انسانها زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
m.aminifar (11th January 2014),reza batri (13th March 2014),slam (24th August 2015),امانی (11th January 2014),حامد59 (11th January 2014)
سلام :جناب گلستان کل کل کردن با مشتری که کار همیشگی من و باقی همکاران هست اگر بخواهیم با این کل کل کردن ها همیشه درگیر باشیم زندگی نداریم
حال در مورد ایراد خودرو مورد نظر اول از همه اگر نقشه هر قطعه و یا سیستم معیوب وجود داشته باشه عیب یابی بسیار راحت می شود
به گفته دوستمون یونیت تهویه و سلکتور بخاری تستی روی خودرو تست کردن وبه نتیجه نرسیدن ایراد میتونه فقط از سیم کشی باشه ایشون باید طبق همان نقشه برق های ورودی و فرمان دهنده و فرمان برها چک کنن تا به نتیجه برسن
pedarebaba (18th March 2019),reza batri (13th March 2014),TuneUp_Vahab (11th January 2014),حامد59 (12th January 2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)