با سلام
دوستان عزیز پیشنهاد شما
به اطلاع ادمین رسیده تصمیم گیرنده ایشون هستند خواهشا بحث رو کش ندید
اگه مشکل خاصی نباشی مطمئنا اقدام خواهد شد
موفق باشید

با سلام
دوستان عزیز پیشنهاد شما
به اطلاع ادمین رسیده تصمیم گیرنده ایشون هستند خواهشا بحث رو کش ندید
اگه مشکل خاصی نباشی مطمئنا اقدام خواهد شد
موفق باشید
babak.b (8th February 2014),mohaddess (30th January 2014),sadegh.cold (8th February 2014),پروانه (30th January 2014)
با سلام خسته نباشید خدمت مدیران وکاربران عزیز بزرگ کیانست
به نکته ای می خواهم عرض کنم که همه خانواده کیانست درآن سهیم هستیم
در چند وقت اخیر دیده شده که سایت مثل روز های قبلش بروز رسانی واطلاعاتش بروز نمیشه
همین جا خواهش می کنم از تمام مدیران بخش وکاربران عزیز دوباره همت به خرج دهند مثل رو زهای اول سایت را با مطالب خوبشون بروز کنند تا دوباره سایت مثل روز اول بشه وکسانی هم که از سایت دلخور هستند همینجا اعلام کنند تار سیدگی بشه الان هم کم کم داریم به سال جدید نزدیک میشیم وباید سایت مطالب بروز تری نسبت به اول داشته باشه بنده هم خودم را جزء کم کار این سایت می دانم وامیدوارم که بتوانم حد اقل به بخشی که بنده در آن فعالییت می کنم مطالب رو بروز کنم باتشکراز تمامی مسئولین زحمت کش سایت کیانست

من هم با دوستمون موافق هستم .....
mohaddess (8th February 2014),NPS2014 (8th February 2014),sadegh.cold (8th February 2014)
درود خدمت اساتید..
بنده یه گله کوچیک دارم خودتون ببینید حق ندارم دلخور شم؟؟
هر چند زیاد مهم نیست ولی من داشتم به سایت خدمت میکردم و بعضی از کاربران دوست داشتن کار منو..
تاپیک اعلام برنامه شبکه های فارسی
ویرایش توسط sadegh.cold : 8th February 2014 در ساعت 19:51

از مدیریت محترم سایت درخواست دارم به قسمت جستجوگر سایت رسیدگی شود اصلا به درد بخور نیست فقط در هر جستجو فرکانسها و شرینگها را به صورت تکراری برای جستجو های متفاوت پیدا می کند.لطفا رسیدگی فرمایید.
ASHKAN-NO (14th February 2014)

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
در صفحه اصلی انجمن کلمه GRUNDIG (در بخش تعمیر CRT)که کلمه آلمانی است نوشته شده GRONDIC لطفا تصحیح نمایید
vahid6630 (16th March 2014)
دوستان من یه انتقاد دارم اینکه در بخش تعمیرات ریسیور متفرقه چرا دوستان کوتاهی میکنن ومشکلات کاربران رو حل نمیکنن.چندین روز هست که مشکلم رو تو تاپیک گفتم ولی کسی جواب نمیده . لطف کنید رسیدگی کنید.باسپاس
mohaddess (11th April 2014)

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=790
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :