یه لپ تاپ acer هست که بعد از حدود 5 دقیقه خاموش میشود داخل bios میخوام default کنم هنگ میکنه ویندوز هم خواستم نصب کنم که خاموش میشه و نمیشه bios رو update کنم چی کار کنم
یه لپ تاپ acer هست که بعد از حدود 5 دقیقه خاموش میشود داخل bios میخوام default کنم هنگ میکنه ویندوز هم خواستم نصب کنم که خاموش میشه و نمیشه bios رو update کنم چی کار کنم
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (15th January 2011),Meisam-Alishahi (15th January 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (14th January 2011)
هوالعليم
با سلام ببخشيد كه بنده متوجه تايپيك شما نشدم و دارم دير جواب ميدم ، مشكل شما از دفع نشدن حرارت cpu لپ تاپ تان مي باشد عدم كار نكردن و يا صحيح كار نكردن (تنظيم نبودن دور فن بر اثر گرد وخاك )و يا به موقع استارت نزدن فن cpu و يا فاسد شدن گاز داخل لوله مسي انتقال حرارت cpu باعث اين مشكلات ميشه طبق فرمايش شما تا 5 دقيقه خوب كار ميكنه بعد خاموش ميشه شما قبل از هر كاري اول وارد setup شويد و در قسمت Hardware Monitor درجه حرارت cpu را چك نماييد اگر درجه حرارت به طور غير طبيعي رو به افزايش است دستگاه را خاموش كرده و به يك تعميرگاه معتبر مراجعه نماييد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)