سلام
دوست عزیز sagem مدل s2000-10 می باشد حالا اکه ممکنه راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز sagem مدل s2000-10 می باشد حالا اکه ممکنه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز اگه s2000-10 باشه یعنی یونیت فن داره و شما میتونید سر راه سر قهوه ای یه مقاومت ببندید تا فن زود تر شروع به کار کنه یعنی یکی از سیم های سوکت سر قهوه ای رو میچینید و یه مقاومت 1 کیلو اهم ببندید تا فن زود تر از وقت خودش شروع به کار کنه و اگه دیدید فن زیاد کار کرد کمی از مقاومت رو کم کنید
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
bijanmoradi (10th December 2014),chemli (2nd October 2014),TuneUp_Vahab (1st October 2014),پروانه (1st October 2014),تهرانست (2nd October 2014),حامد59 (15th October 2014)
سلام
دوست عزیز این کار را که قبلا کرده بودم.سوال من چیزه دیگه ای بود.
با این مقاومت که میگین فن دور کند روشن میشه.
من میخوام کاری انجام بشه که دور تند فن زود روشن بشه.
دور تند اصلا" با مقاومت روشن نمیشه.
دور تند زمانی روشن میشه که مواقع اظطراری باشه یهنی چراغ استوپ روشن بشه و ای سی یو احساس خطر کنه که دما بسیار بالاست اون وقت دور تند فن روشن میشه.
سولات قبل من رو با دقت بخونید.
میگن اگه یه فشنگی اضافی کنار رادیات بزاری در این صورت با این فشنگی اضافی چراغ استوپ و چراغ امپ روشن میشه و ای سی یو فکر میکنه که دما بسیار بالا رفته در صورتی که فقط ما به ای سی یو کلک زدیم.
در این صورت ور تند فن روشن میشه.
ایا شما با این گذاشتن فشنگی دوم اشناییت دارین برام توضیح بدین چطوری نصب میشه؟
bijanmoradi (10th December 2014)
سلام دوست عزیز.
جنتا سوال:
1-تست لامپ ایا باید 12 ولت باشه وسر مثبت ان را به مثبت باطری وصل کنم؟
2-وقتی توسط تست لامپ سر منفی یونیت را پیدا کردم ودور کند روشن شد.سر منفی را که از روی اون سوکتی دور کند را روشن کرده بردارم برای اینکه سیم دور تند را پیدا کنم ارتباط دور کند که قطع میشه.
این بند را لطفا بیشتر توضیح بدین.
3-چرا تست لامپ؟با مولتی متر نمیشه؟
4-یونیت فن دقیقا" کجا قرار داره؟
واقعا ازتون تشکر میکنم استاد.
bijanmoradi (10th December 2014)
سلام دوست عزیز بله تست لامپ باید 12 ولت باشه و یه سر آن رو به منفی بزنید و بعد به تک تک به سیم های سوکت یونیت فن بزنید و سیم قهوه ای هم سیم دور کند هست و بعد از اینکه به سیم قهوه ای با تست لامپ منفی دادین و فن روشن شد به آن سیم یه منفی مستقیم بدین و بعد دوباره تست لامپ به بقیه سیم های سوکت یونیت با تست لامپ دوباره منفی بدین و این بار هر کدام که منفی گرفت و دور تند فن رو روشن کرد اون سیم رو به سیم دور کند وصل کنید و با مولتی نمیتونید سیم رو پیدا کنید و یونیت فن پشت چراغ سمت راننده هست
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
bijanmoradi (10th December 2014),chemli (2nd October 2014),TAHA1 (3rd October 2014),TuneUp_Vahab (2nd October 2014),حامد59 (15th October 2014)
اگه دارا یونیت فن هست متونیین فشنگیها را به صورت فابریک ببندین سپس یک مقاومت 330 اهم با فشنگی که اگه سوکتشو در حالت سویچ باز در بارید فنها یک سره کار می کنند بان سری کنید البته اگه همه چیز ماشین درست باشه نیازی به این کار نیست چون این ها موتورهای گرما دوست هستند واب زادیتور وزد یخ خوبی می خواند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)