جناب دیاکونادریچه گاز تست کردم روش همین مشکل داره من چند جایی دیگه پرسیدم این مشکل مال برنامه است یکی از مهندس فوق تخصص الکترونیک یه فایل اصلاح شده قراره واسم بفرسته روش تست میکنم خبرشوبهتون میدم این مشکل یکی دوتا نیست چند تا ماشینه
جناب دیاکونادریچه گاز تست کردم روش همین مشکل داره من چند جایی دیگه پرسیدم این مشکل مال برنامه است یکی از مهندس فوق تخصص الکترونیک یه فایل اصلاح شده قراره واسم بفرسته روش تست میکنم خبرشوبهتون میدم این مشکل یکی دوتا نیست چند تا ماشینه
saghz
دیاکونا (13th March 2015)
دوست من اگه منظورتون اینه دما نسبت به مقدار واقعی بالاتر نشون بده. باید سر راه فشگی دمای اب مقاومت به صورت موازی قرار بدین البته خودم تست نکردم.احتمالا جواب بده.باید تست کنی
فکرنکنم جواب بده حالا روششوبگوتا تست کنم شاید جواب داد
saghz
دیاکونا (13th March 2015)
دوست من یه کاری کن شما سوکت فشنگی اب رو در بیار فشنگی تستی خودت در دستت نگه دار سوکت فشنگی رو روی فشنگی که در دستته جا بزن.بعد با فندک سرفشنگی رو حرارت بده تا دما بالا بره بعد استارت بزن ببین گاز میخوره یا نه.
مرسی جناب حتماانجام میدم .فایل اصلاح شده شماسراغ نداری یابخوای ورژن ببری بالا.ایاراه چاری میشناسی
saghz
دوست من اگه دانلود میخوای بزنی همون ورژن خودش رو بزن چون قبلا با همین ورژن خودش مشکلی نداشته اگه واقعا مشکل از برنامه باشه.متاسفانه من همچین برنامه اصلاحی ندارم اگه دوستان دارن رو سایت بذارن.اگه مشکل با این روشی که گفتم حل بشه .1فشنگی شرکتی اصلی بنداز 2 مقدار دهی اولیه اونم زیر دمای 30 درجه انجام بدی 3دانلود همون ورژن خوش رو بزن 4 اگه باز درست نشه مشکل از کامپیوتره.که اونم باید یه کامپیوتر بی کد جی 34 تستی بندازی بعد پیکربندی کنی بعد تست کنی.
با سلام و احترام خیلی خوشحال میشیم با این مهندس فوق تخصص الکترونیک آشنا بشیم برادر شما هفته پیش یه پست باز کردین با همین مضمون ای کاش همون پست رو ادامه میدادین ایرادعجیب درj34 موفق باشید
انسان های بزرگ اراده میکنند اما انسان های ضعیف و حقیر آرزو.....
karim1350 (14th March 2015),sajadnasirpor (14th March 2015),دیاکونا (14th March 2015)
بااحترام مهندس این مشکل با اون فرق میکنه اون پست صبح خیلی استاردمیخورد تاروشن بشه ولی این پست مشکل صبح روشن میشه گازه نمی خوره ما دراین پست مشکل گاز نخوردن داریم
saghz
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)