خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ARIYA (14th January 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (8th October 2010),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (7th October 2010)
باسلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی جناب عالیشاهی.یه vostro 1015 اوردن صاحبش میگه خیلی داغ میکنه.من برنامه everest روش نصب کردم دیدم حرارت هارد در موقع کار عادی و سبک بین 45 تا 49 میره و در موقع کار سنگین مثل کپی کردن فایل حجیم یا موقع دفراگ کردن یا شارژ به 57 درجه میرسه.مدل هارد western digital 320g و کلا 4 پارتیشن شده.دستگاه کاملا درست کار میکنه و ظاهرا مشکلی نداره.ایا این حرارت برای این هارد طبیعیه و یا خطرناکه و باید دستگاه رو باز کنم؟با تشکر اگه ممکنه راهنماییم کنید.![]()
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (15th January 2011),Meisam-Alishahi (18th November 2010),mohammadbist (22nd December 2011)
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز اگر در اجرای برنامه ها دچار اشکال نیستید، این اشکال به اسمبل کارخانه ای هارد برمیگرده که ناشی از اصطحکاک اسپیندل موتور هارد می باشد البته لازم به ذکر است که در حین کارکردن لب تاپ تکان دادن نا بهنگام دستگاه هم این اشکال را در vcm هارد بوجود میاورد و vcm را که در میدان مغناطیسی قرار دارد و بازوی نگهدارنده هد هارد را به حرکت در می آورد دچار اصطحکاک غیر طبیعی مینماید شما هارد را از دستگاه باز کرده و به آرامی در دست تان بگیرید و هارد را روشن کنید دقت کنید که آیا هارد بعد از استارت دچار لرزش بسیار خفیفی هست یا خیر ، در ضمن با نرم افزار MHDD کل سطح DATA AREA هارد را اسکن کنید این نرم افزار بد سکتور های فیزیکالی و لاجیکالی را نشان میدهد نتیجه راتا فردا اعلام بفرمایید.
موفق باشید
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
یه لپ تاپ acer هست که بعد از حدود 5 دقیقه خاموش میشود داخل bios میخوام default کنم هنگ میکنه ویندوز هم خواستم نصب کنم که خاموش میشه و نمیشه bios رو update کنم چی کار کنم
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (15th January 2011),Meisam-Alishahi (15th January 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (14th January 2011)
با سلام دوباره خدمت استاد محترم.هاردرو با چند برنامه اسکن کردم مشکلی نداشت.دستگاه حدود یک ماهه خریداری شده و فقط 70 ساعت کار کرده و هارد هیچ صدای نا مربوطی نمیده.من به نمایندگی دل زنگ زدم و مشکل رو گفتم و اونها گفتن برای این مدل طبیعی و حرارت هارد به 65 درجه هم میرسه شما بهش توجه نکن!!!!!!! و حساسیت نشون نده!!!!.البته این دستگاه از بانه خریداری شده و گارانتی ایران نداره.ایا ممکنه نمایندگی درست بگه یا میخواسته از سرش وا کنه؟من به سایت سازنده هارد رفتم درجه حرارت حین کار رو زده بود max 60 حالا نظر شما چیه استاد چون صاحبه دستگاه میگه اگه مشکلی هست هاردو عوض کن تا خیالم راحت باشه من هم منتظر نظر شما هستم تا خرج بیخودی رو دست صاحب دستگاه که زیاد وضع مالیه خوبی نداره و دانشجوام هست نزارم.با تشکر![]()
ویرایش توسط amir2738 : 19th November 2010 در ساعت 06:21
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (15th January 2011),Meisam-Alishahi (15th January 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (14th January 2011)
باسلام،
جناب آقاي عاليشاهي
يك لپ تاپ asus A6000دارم كه به محض استارت زدن،بلافاصله خاموش مي شود،وهيچ عملي انجام نمي دهد
.پاور،باطري،usb ، رم ريدر وتمام احتمالات رابررسي وچك كرديم،ولي بازهم نتيجه اي ازآن نگرفتم
.چنانچه امكان دارد راهنمائي بفرمائيد.
باتشكرفراوان.
ای فردا هر چه می توانی کن ، که امروز را به تمامی زیسته ام ...!
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (15th January 2011),Meisam-Alishahi (15th January 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (14th January 2011),samoeell (1st June 2011)
هوالعليم
با سلام ببخشيد كه بنده متوجه تايپيك شما نشدم و دارم دير جواب ميدم ، مشكل شما از دفع نشدن حرارت cpu لپ تاپ تان مي باشد عدم كار نكردن و يا صحيح كار نكردن (تنظيم نبودن دور فن بر اثر گرد وخاك )و يا به موقع استارت نزدن فن cpu و يا فاسد شدن گاز داخل لوله مسي انتقال حرارت cpu باعث اين مشكلات ميشه طبق فرمايش شما تا 5 دقيقه خوب كار ميكنه بعد خاموش ميشه شما قبل از هر كاري اول وارد setup شويد و در قسمت Hardware Monitor درجه حرارت cpu را چك نماييد اگر درجه حرارت به طور غير طبيعي رو به افزايش است دستگاه را خاموش كرده و به يك تعميرگاه معتبر مراجعه نماييد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
هوالعليم
با سلام ، نه جانم لازم به تعويض هارد نيست ، همانطور كه قبلا هم گفتم اين اشكال كارخانه اي هارد هست استفاده كردن از مواد اوليه نامرغوب واصطحكاك غير طبيعي اسپيندل موتور، اسمبل بد كارخانه اي حرارت اين هارد رو تا 60 درجه ودر بعضي از موارد تا 80 درجه هم افزايش ميده ، فعلا مشكلي نيست ، فقط تذكر بدهيد كه با احتياط كار كنند (يعني هنگامي كه دستگاه روشن هست به روي پا نگذارند و در جاي ثابت از آن استفاده كنند و هرگز دستگاه روشن را تكان ندهند)
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
هوالعليم
با سلام ، شما باطري دستگاه را وصل كنيد و شارژر را هم وصل كنيد دقت كنيد كه آيا باطري دستگاه در حال شارژ هست يا خير ويا وقتي كه شارژر به دستگاه وصل است شما بر سر كانكتور اتصال باطري ولتاژ داريد يا خير اگر ولتاژ داريد چقدر است؟ به سراغ كريستال RTCكه در كنار جنوبي هست رفته و اندازه گيري نماييد بايد از 0/5 تا0/35 بر روي پايه هاي آن داشته باشيد و سپس به سراغ ماسفت هاي ورودي رفته و پايه هاي S ,D , G را ندازه گيري نماييد بر روي پايه G بايد از 3.3 ولت تا حداكثر ، ولتاژ شارژر راداشته باشيد و همچنين پايه هاي S , D را هم اندازه گيري نماييد در صورت صحيح بودن تمامي موارد ولتاژي بايوس لپ تاپ را پروگرام نماييد.در صورت حل نشدن مشكل مجددا تايپيك بزنيد تا ان شاالله راهنمايي شويد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
با سلام
آقاي عاليشاهي ممنون از راهنمائي هاي عاليتون
؟؟ از كجا ميتونم نقشه و سرويس مانوئل اين دستگاه را پيدا كنم اگه ممكنه راهنمائي فرموده يا لينك مورد نظر را بذاريد
در ضمن دوتا تصويرار مادربرد ميذارم يه مقدار دقيقتر راهنمائي كنيد
تشكر
ای فردا هر چه می توانی کن ، که امروز را به تمامی زیسته ام ...!
ARIYA (16th January 2011),elc.rgb (5th November 2011),Meisam-Alishahi (16th January 2011),mohammadbist (22nd December 2011),samoeell (1st June 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)