نوشته اصلی توسط
amir2738
با سلام دوباره خدمت استاد محترم.هاردرو با چند برنامه اسکن کردم مشکلی نداشت.دستگاه حدود یک ماهه خریداری شده و فقط 70 ساعت کار کرده و هارد هیچ صدای نا مربوطی نمیده.من به نمایندگی دل زنگ زدم و مشکل رو گفتم و اونها گفتن برای این مدل طبیعی و حرارت هارد به 65 درجه هم میرسه شما بهش توجه نکن!!!!!!! و حساسیت نشون نده!!!!.البته این دستگاه از بانه خریداری شده و گارانتی ایران نداره.ایا ممکنه نمایندگی درست بگه یا میخواسته از سرش وا کنه؟من به سایت سازنده هارد رفتم درجه حرارت حین کار رو زده بود max 60 حالا نظر شما چیه استاد چون صاحبه دستگاه میگه اگه مشکلی هست هاردو عوض کن تا خیالم راحت باشه من هم منتظر نظر شما هستم تا خرج بیخودی رو دست صاحب دستگاه که زیاد وضع مالیه خوبی نداره و دانشجوام هست نزارم.با تشکر

هوالعليم
با سلام ، نه جانم لازم به تعويض هارد نيست ، همانطور كه قبلا هم گفتم اين اشكال كارخانه اي هارد هست استفاده كردن از مواد اوليه نامرغوب واصطحكاك غير طبيعي اسپيندل موتور، اسمبل بد كارخانه اي حرارت اين هارد رو تا 60 درجه ودر بعضي از موارد تا 80 درجه هم افزايش ميده ، فعلا مشكلي نيست ، فقط تذكر بدهيد كه با احتياط كار كنند (يعني هنگامي كه دستگاه روشن هست به روي پا نگذارند و در جاي ثابت از آن استفاده كنند و هرگز دستگاه روشن را تكان ندهند)
موفق باشيد