درود دوست عزیز
در صورت امکان برروی عکس واسه دوستمون توضیح بدید
البته اکه عملی هست وشما قبلا این کار رو کردید.تا خدای ناکرده دوستمون دجار مشکل نشوند
درود دوست عزیز
در صورت امکان برروی عکس واسه دوستمون توضیح بدید
البته اکه عملی هست وشما قبلا این کار رو کردید.تا خدای ناکرده دوستمون دجار مشکل نشوند
با درود وخسته نباشید .
جهت اطلاع دوستان واساتید .ایسی فت 20n60 رو پیدا نکردم .وفروشنده نداشت بجاش 21n60 رو داد .ودر ضمن ایسی 8 پایه smd هم fa5501 بود که تهیه کردم .وهردو رو تعویض کردم .قبل از وصل کردن به مین برد با لامپ سری وصل کردم .ومشکلی نداشت .خازنهای خروجی هم که ترکیده بود تعویض کردم .
الان چراغ استندبای روشن شد .خواستم با کنترل روشن کنم
متاسفانه همون لامپ سری روشن شد .وبعد چراغ قرمز استندبای بعد از چشمک زدن روی چراغ سبز ماند ولامپ سری هم کامل روشن ماند .وtv روشن نشد .
بنده که ایسی 8 پایه5501 رو عوض کردم فت 20n60 رو همینطور دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست که نتیجه نگرفتم .
ظمنا خروجی 24 ولت رو ندارم .
ایا میتونه 8 پایه خراب بوده باشه .وروی ایسی هم علامتی مبنی بر اینکه پایه 1 رو مشخص کنه نیست .طبق ایسی خودش ونوشته ایسی خراب همون شکلی روی برد گذاشتم .
ممنون میشم کمک وراهنمایی بنظرتون میرسه بفرمایید .
[QUOTE=davood2000;493080]با درود وخسته نباشید .
جهت اطلاع دوستان واساتید .ایسی فت 20n60 رو پیدا نکردم .وفروشنده نداشت بجاش 21n60 رو داد .ودر ضمن ایسی 8 پایه smd هم fa5501 بود که تهیه کردم .وهردو رو تعویض کردم .قبل از وصل کردن به مین برد با لامپ سری وصل کردم .ومشکلی نداشت .خازنهای خروجی هم که ترکیده بود تعویض کردم .
الان چراغ استندبای روشن شد .خواستم با کنترل روشن کنم
متاسفانه همون لامپ سری روشن شد .وبعد چراغ قرمز استندبای بعد از چشمک زدن روی چراغ سبز ماند ولامپ سری هم کامل روشن ماند .وtv روشن نشد .
بنده که ایسی 8 پایه5501 رو عوض کردم فت 20n60 رو همینطور دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست که نتیجه نگرفتم .
ظمنا خروجی 24 ولت رو ندارم .
ایا میتونه 8 پایه خراب بوده باشه .وروی ایسی هم علامتی مبنی بر اینکه پایه 1 رو مشخص کنه نیست .طبق ایسی خودش ونوشته ایسی خراب همون شکلی روی برد گذاشتم .
ممنون میشم کمک وراهنمایی بنظرتون میرسه بفرمایید .[/QUOT
درود دوست عزیز
از لامپ چند وات برای تست استفاده کردی >
ترجیحا 200 وات باشه بهتره .چون وقتی مدار اتصال کامل باشه پر نور روشن میشه وگرنه سیستم راحت کار میده .
<<<< اعلام ادرس های جدید سایت>>>>
<عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی >
ONLY
KIANSAT
نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشکار نکند
با سلام دوست عزیز جناب داوود
این مطلب رو در نظر بگیرید تست پاور در دستگاهای السیدی توسط لامپ سری
شرایطی داره شما فقط جهت جلوگیری از خرابی در لحظه اول می تونید از لامپ سری استفاده کنید
توضیح اینکه : بدلیل مصرف بالای پاور السیدی لامپ سری به هیچ وجه برای استارت دائمی جواب نمیده در اکثر موارد
چندبار قطع وصل و دستگاه بدلیل افت ولتاژ پروتکت میکنه و خاموش میشه
بنابراین شما یبار دیگه قطعات اولیه رو چک کنید
همون فت که استفاده کردید رو تست کنید خراب نشده باشه از لحاظ جایگزینی هیچ مشکلی نداره با قطعه اصلی مشابه هست
اگه تمام قطعات رو چک کردید یبار با برق معمولی تست کنید
موفق باشید
ASALAK (8th June 2016),ba.davood (8th June 2016),bsaeed (21st July 2021),davood2000 (7th June 2016),EBRAHIM47 (21st November 2016),karim1350 (7th June 2016),ککلی (7th June 2016),جبرائل خدایی (19th August 2019)
با درود وسپاس
علاوه برتعویض فت 20n60 وایسی 8پایه 5501 وخازنهای خروجی که ترکیده بودند .یک خازن در مسیر ایسی 5501 با مقدار 50ولت47میکرو
مشکل استندبای وخاموشی کاملا حل شد.
ممنون وسپاسگذارم که تجربیات ارزشمندتان را در اختیار دیگرکاربران قرار میدهید .
بنده هم نتیجه رو اطلاع دادم برای دوستان که اگربه این مشکل در مدل ذکرشده باتوجه به تحقیق بنده در دیگرفرومها شواهد بر ایراد معروف وشناخته شده این ایراد پاور به این شکل درمدل فوق مشهور است .امیدوارم روزی بدرد کاربری بخورد .اگرهم در تهیه ایسی 5501 مشکلی داشتید پیام دهید تا ادرس فروشگاه رو به اطلاع برسانم .
پیروزباشید .
با سلام خدمت همکاران محترم وخوشهالم از اینکه دوست خوبمان مشکل تلویزیون را رفع کرد مدل تلویزیون که بنده تعمیر کردم lc32img5بوده وچون بنده ان زمان ای سی5501aرا نتوانستم تهیه کنم به این شکل تغذیه را راه انداختم که ترانزیستور q203به شماره20nm60 که سوخته بود را ازاد کردم ووایسی 5501 با لوکیشنu201 را همینطور پایه 6همین ای سی را مدار ان را بریدم که زیر ای سی است ومقاومت بالوکیشن r215را ازاد کردم و جامپرهای g3 و g14 را نیز ازاد کردم تغذیه با 220 راه افتاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)