شما هنوز درگیری منکه همیه مشکلاتشو بهتون گفتم اگر شهرمون بودی برات حل میکردم ،ولی خدایی دوروبر شما هم تعمیرکار درست حسابی نیست.شما هزینه الکی کردی.
Sent from my 5s using Tapatalk
شما هنوز درگیری منکه همیه مشکلاتشو بهتون گفتم اگر شهرمون بودی برات حل میکردم ،ولی خدایی دوروبر شما هم تعمیرکار درست حسابی نیست.شما هزینه الکی کردی.
Sent from my 5s using Tapatalk
ASHKAN-NO (16th June 2016)
سلام.جناب arianasr باتشکر از شما در خصوص مواردی که عنوان نمودید. اعتماد به نفس داشتن خیلی خوبه ولی خواهش میکنم تجربه واطلاعات دیگران ،خصوصا اگر به آن یقین نداریدزیر سئول نبرید.جناب وهاب مرحله به مرحله زحمت کشیدن توضیح دادن
پس لطفابه دونکته توجه کنید اول گستردگی این علم، دوم شاخه های آن ،که در اختیار یک نفر قرار ندارد، هر کسی سهمی از آن دارد.
ویرایش توسط mehran11 : 16th June 2016 در ساعت 16:00
ASALAK (16th June 2016),ASHKAN-NO (16th June 2016),TuneUp_Vahab (16th June 2016)
درودجناب arianasr جهت اطلاع همین فیزیک کوانتوم که فرمودیدزیر شاخه علم گسترده مکانیک هست.دوم حسادت دراین سایت معنی ندارد که کسی به علم شما حسادت بورزدچون همه ما اومدیم یادبگیریم واگراطلاعاتی داریم دراختیاردیگران قراربدهیم ونبایدبه راهنمایی دوستان بی توجه باشیم(اکثرمطالب عنوانی شما جمع راهنمایی دوستان بودحتی دریغ از فشردن کلید تشکر) شمامتاسفانه همه رازیر سئوال بردیدودرآخربنده هم وکیل وصی کسی نیستم وفقط بر حسب وظیفه واختیاری که دارم دراین خصوص به شماعرض کردم.
arianasr (17th June 2016),ASALAK (19th June 2016),ASHKAN-NO (17th June 2016),TuneUp_Vahab (18th June 2016),سعید زینیوند (18th June 2016)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)