.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: نظر سنجی 2 از کاربران محترم سایت

علایق
    الکترونیک
    شغل و حرفه
    webmaster
    تشکر ها
    68,503
    58,213 سپاس از9,064 پست

پیش فرض نظر سنجی 2 از کاربران محترم سایت

با سلام

کاربران عزیز نظرتان را در مورد سوال زیر بفرمایید:

چه مواردی برای کاربر تازه وارد و ثبت نام شده که قصد گرفتن اشتراک ویژه دارد مبهم است؟(مهم)

سوال دوم در کار با صندوق پیام چه مواردی مبهم است ؟

ایا شخص تازه وارد میتواند با گزینه راهنما در بالای سایت ایجاد پست و یا تاپیک نماید و در این سایت فعالیت کند و یا مشکل خود را مطرح کند؟

ایا یک کاربر تازه وارد میتواند به راحتی با مدیران و یا ادمین سایت ارتباط بر قرار کند و پیام خصوصی ارسال کند با توجه به اینکه لینک ان در بالای سایت قرار داده شده است؟

ایا پیدا کردن مطلب مورد نظر یک کاربر قدیم و یا جدید در این سایت راحت است و راحت ترین راه چیست؟

استایل و شکل ظاهری این سایت خوب است یا نه ؟ ملایم است یا خسته کننده ؟

نظرتان در مورد کانال تلگرام و اینستگرام و اینکه چه مطالبی در ان بصورت روزانه قرار گیرد؟و کدام در اولویت باشد؟

نظرتان در مورد پاسخ دهی مدیران و مقایسه با دیگر سایت ها چیست؟

غیر از سوالات بالا به نظر شما چه موارد دیگری برای کاربران قدیم و یا جدید ازار دهنده است و یا اینکه مبهم است؟

ممنون میشم در این موارد نظرات خود را در این تاپیک بنویسید و یا هر نظر دیگری که در بهبود سایت و رضایت کامل کاربران موثر است
    بنده با دقت مطالعه خواهم کرد
    با تشکر

2. 15کاربر از KIAN FAR بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),ASHKAN-NO (4th July 2016),babak.b (4th July 2016),hasanzsat (4th July 2016),karim1350  (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),soraty (4th July 2016),TuneUp_Vahab (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),ککلی (4th July 2016),پروانه (4th July 2016),احد.بابادی (4th July 2016)

تشکر ها
    722
    3,488 سپاس از465 پست

پیش فرض پاسخ : نظر سنجی 2 از کاربران محترم سایت

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط KIAN FAR Click here to enlarge
    با سلام

چه مواردی برای کاربر تازه وارد و ثبت نام شده که قصد گرفتن اشتراک ویژه دارد مبهم است؟(مهم)

ایا شخص تازه وارد میتواند با گزینه راهنما در بالای سایت ایجاد پست و یا تاپیک نماید و در این سایت فعالیت کند و یا مشکل خود را مطرح کند؟

ایا یک کاربر تازه وارد میتواند به راحتی با مدیران و یا ادمین سایت ارتباط بر قرار کند و پیام خصوصی ارسال کند با توجه به اینکه لینک ان در بالای سایت قرار داده شده است؟

ایا پیدا کردن مطلب مورد نظر یک کاربر قدیم و یا جدید در این سایت راحت است و راحت ترین راه چیست؟

نظرتان در مورد کانال تلگرام و اینستگرام و اینکه چه مطالبی در ان بصورت روزانه قرار گیرد؟و کدام در اولویت باشد؟

غیر از سوالات بالا به نظر شما چه موارد دیگری برای کاربران قدیم و یا جدید ازار دهنده است و یا اینکه مبهم است؟

ممنون میشم در این موارد نظرات خود را در این تاپیک بنویسید و یا هر نظر دیگری که در بهبود سایت و رضایت کامل کاربران موثر است
    با تشکر

جناب کیانفر در ابتدا با سپاس از زحمات یکی از مواردی که پیشتر هم اشاره کردم پرسشهای بی پاسخ کاربران است که با ایجاد تاپیک تازه درپس زمینه قرار می گیرد و از دید خارخ می شود .
    اگر امکان دارد بخشی با عنوان پرسشهای پاسخ نداده ایجاد شود و این موارد به انجا منتقل شودتا مدیران و کاربران هرازگاهی سری به بخش بزنند و پاسخهای پیدا شده را مطرح کنند.
    با سپاس

4. 12کاربر از hasanzsat بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),karim1350  (4th July 2016),KIAN FAR (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),soraty (4th July 2016),TuneUp_Vahab (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),ککلی (4th July 2016),پروانه (4th July 2016)

مدیر ارشد تعمیرات و اخبار و فرکانس شبکه ها

علایق
    KianSat
    شغل و حرفه
    تعمیـــرکار
    تشکر ها
    4,524
    8,929 سپاس از1,501 پست

باسلام و باتشکر از مهندس کیانفر عزیز

استاد بزرگوار بنده به عنوان عضو کوچک این سایت و نیز علاقه زیادی که به این سایت دارم به نظر من چیدمان سایت را یک تغییر اساسی بدین خیلی عالیه میشه هم چنین اگر بشه یک استایل خوب هم برای سایت قرار دهید.

6. 10کاربر از Saed2014 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),hasanzsat (4th July 2016),karim1350  (4th July 2016),KIAN FAR (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),TuneUp_Vahab (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),پروانه (4th July 2016)

علایق
    الکترونیک
    شغل و حرفه
    webmaster
    تشکر ها
    68,503
    58,213 سپاس از9,064 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط Saed2014 Click here to enlarge

استاد بزرگوار بنده به عنوان عضو کوچک این سایت و نیز علاقه زیادی که به این سایت دارم به نظر من چیدمان سایت را یک تغییر اساسی بدین خیلی عالیه میشه هم چنین اگر بشه یک استایل خوب هم برای سایت قرار دهید.
    تشکر میکنم اگر چیدمان مورد نظرتان را پیام خصوصی نمایید تا بررسی کنم
    همچنین استایل خاصی اگر مد نظر دارید

8. 9کاربر از KIAN FAR بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),karim1350  (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),TuneUp_Vahab (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),پروانه (4th July 2016)

علایق
    الکترونیک
    شغل و حرفه
    webmaster
    تشکر ها
    68,503
    58,213 سپاس از9,064 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط Saed2014 Click here to enlarge

دوست عزیزمان استایلی ارسال کردند و الان بر روی سایت نصب شده

کاربران محترم از انتهای سایت کشویی استایل را بزنند و نظرشان را در مورد استایل جدید اعلام کنند

گزینه shafestyle

10. 9کاربر از KIAN FAR بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),ASHKAN-NO (4th July 2016),karim1350  (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),پروانه (4th July 2016)

علایق
    تعمیرات صوتی تصویری
    تشکر ها
    41,282
    93,380 سپاس از17,888 پست

درود
    جناب کیانفر این استایل خیلی خوبه
    چند تا از این استایلها را بگذارید
    تا هر کسی خواست با توجه به سلیقه
    انتخاب و استفاده کنه

12. 8کاربر از ASHKAN-NO بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

apadana (14th September 2021),karim1350  (4th July 2016),KIAN FAR (4th July 2016),M.Salehi  (4th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),یدالله (19th September 2021),پروانه (4th July 2016)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

با سلام

این استایل متفاوت هست ولی رنگ روش یکم بی روح هست
    اگه می تونید کمی تغییرات بهش بدید خیلی خوب میشه

متشکرم

14. 7کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

3400  (21st September 2021),apadana (14th September 2021),karim1350  (4th July 2016),KIAN FAR (5th July 2016),mehran11 (4th July 2016),Saed2014 (4th July 2016),یدالله (19th September 2021)

علایق
    موسيقي-مستند-مطالعه
    شغل و حرفه
    تعميركارصوتي وتصويري
    تشکر ها
    8,546
    1,726 سپاس از353 پست

1 1 پاسخ : نظر سنجی 2 از کاربران محترم سایت

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط KIAN FAR Click here to enlarge
    با سلام

با تشکر

باعرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت جناب مهندس کیانفر
    بنده ده سالی هست که عضواین سایت هستم اوایل وقتی درموردمشکلی تایپیک میزدی هم زودجواب میگرفتی وهم اینکه مدیران وکاربران عزیز دست بدست هم میدادن وتاحل مشکل کمک میکردن یااینکه حداقل چندنفرجواب میدادن .ولی متاسفانه دراین چندسال اخیرفعالیت خیلی کم شده وزیادبه درخواست کاربراهمیتی نمیدن.من به امیدقدیمااکانتموشارزکردم ولی راستشوبخواین ازاین موضوع کمی گله مندم .همین دیشب یه درخواست داشتم اما تاالان کسی بهش جواب نداده. باعرض معذرت ناگریزشدم رفتم سایت همسایه اکانت گرفتم بامبلغ کمتر.خب اگراینجاکارم راه بیفته چرابایدبرم سایت غریبه ؟من به این سایت ودوستان همکاربعداینهمه سال عادت کردم واصلا دلم نمیخواداینوراونوربرم ولی باذکرمشکلی که گفتم علارغم میل باطنی مجبورشدم برم سایت دیگه .واگراین روال ادامه پیداکنه سایت دردرازمدت دچارریزش کاربرمیشه.
    باتشکرازشما
    هركس كلمه اي به من بياموزدمرابنده خودكرده است حضرت علي(ع)

16. 2کاربر از apadana بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

mojezeh (17th September 2021),Saed2014 (18th September 2021)

مدیر ارشد تعمیرات و اخبار و فرکانس شبکه ها

علایق
    KianSat
    شغل و حرفه
    تعمیـــرکار
    تشکر ها
    4,524
    8,929 سپاس از1,501 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط apadana Click here to enlarge
    باعرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت جناب مهندس کیانفر
    بنده ده سالی هست که عضواین سایت هستم اوایل وقتی درموردمشکلی تایپیک میزدی هم زودجواب میگرفتی وهم اینکه مدیران وکاربران عزیز دست بدست هم میدادن وتاحل مشکل کمک میکردن یااینکه حداقل چندنفرجواب میدادن .ولی متاسفانه دراین چندسال اخیرفعالیت خیلی کم شده وزیادبه درخواست کاربراهمیتی نمیدن.من به امیدقدیمااکانتموشارزکردم ولی راستشوبخواین ازاین موضوع کمی گله مندم .همین دیشب یه درخواست داشتم اما تاالان کسی بهش جواب نداده. باعرض معذرت ناگریزشدم رفتم سایت همسایه اکانت گرفتم بامبلغ کمتر.خب اگراینجاکارم راه بیفته چرابایدبرم سایت غریبه ؟من به این سایت ودوستان همکاربعداینهمه سال عادت کردم واصلا دلم نمیخواداینوراونوربرم ولی باذکرمشکلی که گفتم علارغم میل باطنی مجبورشدم برم سایت دیگه .واگراین روال ادامه پیداکنه سایت دردرازمدت دچارریزش کاربرمیشه.
    باتشکرازشما
    درود بر شما
    با آمدن تلگرام انجمنها ریزش کردن ولی همه ما سعی خواهیم کرد تا حد توان به کاربران کمک کنیم ولی بدانید هیچ چیزی مثل انجمن نیست دسترسی آسان و حتی آرشیو کاملی از تجربیات و فایل فلش ها دارد نمیدانم چرا بعضی از دوستان دلخوش این تلگرام و واتساپ شدن برای تعمیرکاران و کسانی که در این زمینه فعالیت دارن انجمن ها بهتر از این تلگرام است
    KIANSAT PERSIAN FORUM

18. 3کاربر از Saed2014 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

apadana (19th September 2021),fershid (19th September 2021),mojezeh (19th September 2021)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع