ایجاد هر گونه تاپیک خرید و یا فروش متعلقات ماهـــــواره اکیـــــــدا ممنوع میباشد***خرید و فروش هر گونه V...P...N و موارد مشابه به هر نحو اکیـــــــدا ممنوع میباشد و با خاطی به شدت برخورد میگردد...
عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی
<<<<کلیک نمایید >>>>
نوشته اصلی توسط mioo_sara براي 2000 من يه وايفاي پيدا كردم تست كنيد Download Wireless LAN: Ralink* Wireless LAN Driver ضمنا درايور وايفاي براي مدل usb سياه رنگ كوچك با مدل آنتن دار متفاوت است اين گزينه را در گوگل تايپ كنيد و نتيجه را اعلام كنيد ralink rt8270 wireless lan card سلام دوستان متاسفانه وای فای را نشناخت فکر کنم درایو ها اشکال دارد
sarmor (14th April 2017)
نوشته اصلی توسط jafar-2 سلام دوستان متاسفانه وای فای را نشناخت فکر کنم درایو ها اشکال دارد درود بر همگی اینو امتحان کن باید جواب بده
خورشيدباش كه اگر خواهي بر كسي نتابي نتواني
ahmadirect (5th April 2020),fershid (3rd December 2018),hangover (6th December 2019),jafar-2 (15th April 2017),mioo_sara (15th April 2017),MOHSEN27 (7th July 2022),PARDIS.77 (15th September 2021),taher550 (7th July 2022)
نوشته اصلی توسط sarmor درود بر همگی اینو امتحان کن باید جواب بده درود دوست عزیز جواب داد با سپاس از لطف شما
sarmor (15th April 2017),کشمیری (23rd April 2017),ارتان (7th May 2021)
نوشته اصلی توسط sarmor درود بر همگی اینو امتحان کن باید جواب بده سلام. چطوری امتاحانش کنیم. فایل نصبی نیست ک این
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن