سلام
یک هارد IDE قدیمی 40 یا 80 دارم که موقع کار برق قطع شده و حالا پارتیشنها گم شده یعنی هارد توسط bios شناسایی میشه ولی توی ویندوز و یا موقع نصب ویندوز شناسایی نمیشه
لطفا روش تعمیر اینجور هاردها رو به من یاد بدید
ممنون
سلام
یک هارد IDE قدیمی 40 یا 80 دارم که موقع کار برق قطع شده و حالا پارتیشنها گم شده یعنی هارد توسط bios شناسایی میشه ولی توی ویندوز و یا موقع نصب ویندوز شناسایی نمیشه
لطفا روش تعمیر اینجور هاردها رو به من یاد بدید
ممنون
[B][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/B]
ARIYA (3rd May 2011),Meisam-Alishahi (5th May 2011),mohammadbist (25th December 2011),عماد عموئي (30th April 2011)
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز طبق فرمايش دوست خوبم جناب اكبري مشغله كاري بنده خيلي زياده و سرم شلوغه به همين دليل هم هست كه كمتر ميتونم در خدمت شما عزيزان باشم به هر حال بنده به جهت دير پاسخ دادن به تاپيك معذرت خواهي ميكنم .
راهكار ساده اي به شما پيشنهاد ميكنم ابتدا هارد خود را به كامپيوتر ديگري كه سيستم عامل دارد وصل نماييد تا به عنوان هارد دوم در سيستم شناسايي شود سپس با نرم افزار partition table doctor پارتيشن هاي Live رو برگردونيد و پس از انجام اين كار سيستم را ريستارت نماييد تا پارتيشن ها stabel شوند.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ARIYA (6th May 2011),Jenab (6th May 2011),KIAN FAR (11th May 2011),mohammadbist (25th December 2011),omid.akbari (5th May 2011),داوودی فر (22nd July 2011)
KIAN FAR (11th May 2011),Meisam-Alishahi (8th May 2011),mohammadbist (25th December 2011),omid.akbari (7th May 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)