در یک درایو دیگر در همان هارد
در یک درایو دیگر در همان هارد
ARIYA (19th May 2011),hosaini 2000 (19th May 2011),M.Salehi (9th December 2011),Meisam-Alishahi (18th May 2011),داوودی فر (13th October 2011)
هوالعليم
با سلام ، متاسفانه شما بدترين كار ممكنه را انجام داديد با اين كار فايلها را در معرض Overwrite
شدن قرار داديد ، بنده بار ها و بارها به همه دوستان بابت ريكاوري توضيح دادم و عرض كردم كه تحت هيچ شرايط فايلهايي را كه ريكاوري ميكنند را در همان واحد حافظه ذخيره نكنند ، به هر حال شما ابتدا باO&O Disk Recovery كه در بين نرم افزار هاي موجود قويتر هست هارد را ريكاور نماييد و نتيجه را گزارش نماييد البته اگر بتوانيد اين نرم افزار را بصورت تحت داس آن تهيه كنيد خيلي بهتر است لطفا بعد از انجام كار گزارش دهيد اين هم لينك دانلود اين نرم افزار البته تحت ويندوز
http://dl.asandownload.com/SoftWare/...wnload.com.zip
پسورد فايل فشرده:کد HTML:www.asandownload.com
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
Ali_Satellite (18th May 2011),ARIYA (19th May 2011),hosaini 2000 (19th May 2011),khadem (20th May 2011),M.Salehi (9th December 2011),M_Repair (18th May 2011),داوودی فر (13th October 2011),علي اصلاني (19th May 2011)
[QUOTE=Meisam-Alishahi;74291]هوالعليم
با سلام ، متاسفانه شما بدترين كار ممكنه را انجام داديد با اين كار فايلها را در معرض Overwrite
شدن قرار داديد ، بنده بار ها و بارها به همه دوستان بابت ريكاوري توضيح دادم و عرض كردم كه تحت هيچ شرايط فايلهايي را كه ريكاوري ميكنند را در همان واحد حافظه ذخيره نكنند ، به هر حال شما ابتدا باO&O Disk Recovery كه در بين نرم افزار هاي موجود قويتر هست هارد را ريكاور نماييد و نتيجه را گزارش نماييد البته اگر بتوانيد اين نرم افزار را بصورت تحت داس آن تهيه كنيد خيلي بهتر است لطفا بعد از انجام كار گزارش دهيد اين هم لينك دانلود اين نرم افزار البته تحت ويندوز
http://dl.asandownload.com/SoftWare/...wnload.com.zip
پسورد فايل فشرده:کد HTML:www.asandownload.com
موفق باشيدنرم افزار...o&O دانلود کردم چندتا فیلم را برگرداند ولی با مدیا پلیر پخش نشد وclose .... اما در رسیور فایل را بدون اینکه بتوان به عقب وجلو برد نشان داد دلیلش چیست
ویرایش توسط mk23 : 19th May 2011 در ساعت 02:55
ARIYA (20th May 2011),hosaini 2000 (19th May 2011),khadem (20th May 2011),M.Salehi (9th December 2011),majid62 (15th October 2011),Meisam-Alishahi (19th May 2011),داوودی فر (13th October 2011)
نرم افزار...o&O دانلود کردم چندتا فیلم را برگرداند ولی با مدیا پلیر پخش نشد وclose .... اما در رسیور فایل را بدون اینکه بتوان به عقب وجلو برد نشان داد دلیلش چیستهوالعليم
با سلام ، دوست عزيز شما نرم افزارKMPlayer را نصب نماييد مشكل عدم پخش حل ميشود بنده در تاپيك قبلي هم عرض كردم كه O&O Disk Recovery تحت داس را تهيه نماييد تا بهتر نتيجه بگيريد ، در ضمن در صورت تمايل اگر با اين نرم افزار نتيجه مطلوب نگرفتيد هارد تان را به كلينيك خانه سخت افزار نكا ارسال نماييد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
من نرم افزارkm player را دانلود ونصب کردم وبازهم فیلم ها را نشان نداد من این نرم افزارها را در اختیار دارم (طبق گفته شما)که قویتره o&o format recovery o&O media recovery o&ounerse همه را نصب کردم نرم افزار خودتان را نیز نصب کردم ولی فیلمها را که نشان نداد هیچ mp3 هارا نیز نصفه وناقص و... ری کاوری میکرد و در مورد چگونگی فرستادن هارد به کلینیک توضیح دهید
اگر هم نرم افزار دیگری دارید قرار دهید
بازم تشکر مرسی.
ویرایش توسط mk23 : 20th May 2011 در ساعت 11:10
M.Salehi (9th December 2011),Meisam-Alishahi (20th May 2011),داوودی فر (14th October 2011)
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)