استاد يكباره من با فلش همزمان GDFS هم رايت كردم يعني همراه اون دوتا فايل اصلي در قسمت MISC هم GDFS گذاشتم اگر كار من غلطه بگين همونطور انجام بدم يعني اول رايت GD بعد فلش با دو فايل
استاد يكباره من با فلش همزمان GDFS هم رايت كردم يعني همراه اون دوتا فايل اصلي در قسمت MISC هم GDFS گذاشتم اگر كار من غلطه بگين همونطور انجام بدم يعني اول رايت GD بعد فلش با دو فايل
ARIYA (11th August 2011),hosaini 2000 (9th August 2011),iraj_kh (2nd September 2011),venusz (1st July 2012)
[CENTER]
[SIZE=3][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS][B]حاصل عشق مترسک به کلاغ,مرگ یک مزرعه است[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B][FONT=Fixedsys][COLOR=Magenta][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[/CENTER]
ARIYA (10th August 2011),hadizamani (10th August 2011),hosaini 2000 (9th August 2011),iraj_kh (2nd September 2011),venusz (1st July 2012),اشکین3 (10th August 2011)
با سلام اقايان اين باكس اس ايتول هم براي خودش شكم درديست من خيلي در اين باكس عربم يو اف اس و ام ايكس به اين سختي نبود شايد بخاطر آموزشهاي غلط بعضي سايتها و شركتهاست كه من به اين روز افتاده ام هركس چيزي ميگويد يكي ميگه ريكاوري كن يكي ميگه انلوك كن من كه سرگردان شدم سايت جي اس ام آريا يه جور ميگه بقيه يه جور ديگه بلاخره مجبورم برم سايت خود سوني اريكسون بدم دست مترجم ببينم چه خبره آقا جون شما ميگيد ريكاوري كن جي اس ام ميگه اگه ريكاوري در بعضي از ورژنها انجام بديد گوشي هرگز روشن نميشه ما مونديم سرگردون نميدونيم دم خروس را ببينيم يا قسم حضرت عباس را... جي اس ام آريا ميگه Erom فقط تو برد خالي نوشته ميشه و شما ميگيد اينجا بنويسم .اين تناقض گوييها منو گيج كرد. يك فوق تخصص نرم افزار داراي گواهي سيتول بياد
hosaini 2000 (10th August 2011),venusz (1st July 2012)
دوست عزیز
به نظر من کار کردن با هیچ باکسی به اندازه SE TOOL راحتتر و شیرینتر نیست..
فقط برای یه سری از کارهاش یک مراحلی باید طی بشه..
من آموزشهای جالب و کاملی رو توی سایت گذاشتم..
مطالعه کن و هرجا مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم..فقط با حوصله مراحل رو دنبال کن..
همه فایلهای مورد نیاز رو هم داری
با همون ستاپ اسیتول روی دسکتاپ سیستمت هست..
این رو هم حتماً دانلود کن
مشکلت برطرف میشه..
http://www.4shared.com/file/X4nQ_y_g...HE_SETOOL.html
ARIYA (11th August 2011),hadizamani (10th August 2011),iraj_kh (2nd September 2011),venusz (1st July 2012),اشکین3 (10th August 2011)
دوستان بزرگوار سلام
اگر ايسي بلوتوث اين مدل از مدار خارج شود ايا گوشي خاموش ميشود يا خير؟
ARIYA (30th August 2011),hosaini 2000 (30th August 2011),venusz (1st July 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)