در خواست مدار صدای دینگ دینگ دارم صدای الارم باز بودن در ماشین های دوو
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر
در خواست مدار صدای دینگ دینگ دارم صدای الارم باز بودن در ماشین های دوو
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر
اگر پدرمان "آدم" و مادرمان "حوا" با وجود آزادی مطلق در زندگی بهشتگونه خود، تنها نهی خداوند را بر نتافتند و علیه آن، اراده آزاد خویش را به نمایش گذاشتند، چگونه از فرزندان آدم و حوا انتظار دارید در دنیایی که به جهنم شبیهتر است تا به بهشت، علیه آن اراده آزاد خویش را به نمایش نگذارند؟
قلب مدار را یک ای سی به شماره M602 یا (vm11) تشکیل می دهد و به وسیله کلیدی که به پایه ۱ مدار وصل است مدار تحریک می شود .ای سی مدار دارای ۲ عدد اسیلاتور مجزا برای ایجاد دو تن مختلف صدا می باشد.
تغذیه ای سی ۳ الی ۴٫۵ ولت می باشد که به پایه های ۸ و ۴ اتصال می یابند که به راحتی می توانید مدار را به وسیله ۲ عدد باطری قلمی راه اندازی کنید
برای اتصال مقاومت به پایه های ۶ و ۷ می توانید از یک مقاومت ۳۹۰کیلواهم و یک پتانسیومتر۳۰۰ کیلو و یا مقداری دیگر در همین حدود که به هم سری شده باشد استفاده کنید که تن صدای دستگاه و همچنین سرعت نواختن دستگاه به وسیله پتانسیومتر قابل تغییر است
ترانزیستوری که به پایه ۵ مدار متصل است را می توانید ترانزیستور BC 237 استفاده کنید و ترانزیستور دیگر که به بلند گو متصل است را می توانید از ترانزیستور SS 9012 و یا مشابه ان را به کار ببرید و از یک بلنگو ۸ اهمی برای خروجی استفاده نمایید.
** سخاوت در زیاد دادن نیست، در به موقع دادن است**
ahpa63 (6th October 2014),andy2010 (3rd April 2011),ARIYA (25th March 2011),ASALAK (2nd April 2014),elc.rgb (25th March 2011),keshavarz (26th March 2011),KIAN FAR (24th March 2011),modern.co (13th October 2012),mombaset (25th September 2020),pal-electronic (29th July 2012),soraty (4th February 2017),yeknaz3 (4th April 2011),داوودی فر (29th July 2012),شهریار (25th March 2011)
با تشکر از توجه تان
فقط من مدار صدای دینگ دینگ می خواستم نه دینگ دانگ
باز هم تشکر میکنم
اگر پدرمان "آدم" و مادرمان "حوا" با وجود آزادی مطلق در زندگی بهشتگونه خود، تنها نهی خداوند را بر نتافتند و علیه آن، اراده آزاد خویش را به نمایش گذاشتند، چگونه از فرزندان آدم و حوا انتظار دارید در دنیایی که به جهنم شبیهتر است تا به بهشت، علیه آن اراده آزاد خویش را به نمایش نگذارند؟
afshariyan (20th November 2012),ASALAK (2nd April 2014),pal-electronic (29th July 2012),yeknaz3 (4th April 2011),داوودی فر (29th July 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)