نوشته اصلی توسط
ghasem_se
با سلام خدمت همه دوستان و مدیریت و معاونت سایت.
پیشنهاد و یا صحیح بگم انتقاد من از سایت اینه که جای خیلی از بخش ها در سایت خالیه و مدیران نمیدوند پستشونو تو کدوم بخش بگزارند و سرگردونند. مثلا در بخش نرم افزارهای کامپوتر فقط چند بخش کلی گذاشتید. و یا مثلا خیلی از دوستان برای اینکه اخبار روز و یا تصاویر زیبا از ... را بزارند در جایی پست میگزارند که اصلا جایش نیست( دانستنیهای تالار اخبار و تازه های الکترونیک). حداقل شما بخشی به نام ارشیو بخش ازاد و یا متفرقه و یا با هر اسم دیگری ایجاد کنید. ولی در جایی هم دیده میشود که دو بخش از یک موضوع تکرار شده مثلا بخش نر م افزا های دانلود آفلاین. مطلب دیگر خیلی از رسیورهای جدید در بخش مربوطه گنجانده نشده است و خیلی اشکالات دیگر . حال نظر من اینست که مدیران طی پیام خصوصی و یا هر راه حلی که به نظرتان میرسد اشکالات را با کمک هم برطرف کنیم .
زنده باد کیانست
آقا قاسم سلام
فرمایشات شما مبنی بر اینکه در برخی از تالارها باید بخش هایی ایجاد شود درست است و با نظر شما موافقم
اما به نظر شما چه کسی یا چه کسانی باید این موارد را به ما گزارش و اعلام کنند تا ما آنها را ایجاد کنیم ؟ بدون شک خود مدیران و سرپرستان بخش ها و تالارها
شخص شما الان چند ماه است که در همین بخش کامپیوتر در حال فعالیت هستید ، ولی موارد را تازه یادآور شدید ! البته از شما سپاسگزاریم
در مورد بخش آزاد سایت هم خدمت شما عرض کنم که ما چنین بخشی در سایت داشته و داریم ، ولی برخی از دوستان تمام وقت خود را صرف ارسال پست های بیهوده و غیر تخصصی در این بخش می کردند و از اصل فعالیت خود غافل بودند ! و به همین دلیل آن بخش را غیر فعال کردیم
نظر دوستان دیگر برای ما محترم است و منتظر نظرات دیگر دوستان می مانیم
موفق و پیروز باشید