با سلام من مطب نوشته شده توسط مدیریت سایت را به دقت مطالعه و کاملا آن را تائید میکنم و من هم معتقدم که در هر کاری بی نظمی و رعایت نکردن حقوق دیگران موجبات خسران را برای تمام مردم فراهم میکند و من یک تعمیرکار با بیش از 30 سال سابقه به کلیه دوستانی که این مطلب را می خوانند عرض میکنم که این سایت واقعا مورد نیاز همه تعمیرکاران چه متخصص و چه مبتدی و چه آماتور بوده و همین گونه که مدیریت سایت فرمودند برای یک فایل فلش چقدر بایدن منت بکشید آن هم بدهند یا ندهند پس حال که جنین فرصتی فراهم شده و عده ای با هزینه ای اندک کاری بزرگ انجام میدهند را حمایت کنیم یا اگر حمایت نمی کنیم موجبات اذیت و آرار آنان را فراهم نکنیم و هر کمکی از دستمان بر می آید برای بهتر شدن سایت باید انجام بدهیم و یک نمونه عرض کنم من همان روزی که ثبت نام کردم با کپی 2 تا فایل پول ناقابلی که برای ثبت نام داده بودم در آوردم و از این بابت متشکرم و دوست دارم تعمیرکاران خوب و خوش انصاف که در این سایت ثبت نام کرده اند رعایت حقوق مدیران و دست اندرکاراه سایت را بکنند و خدای نکرده خلاف جهت شنا نکنند که مطمئنا خودشان غرق خواهند شد . من و پسرم 2تا اکانت داریم که با اینکه با هم کار میکنیم خدا شاهده که از اکانت خودمان استفاده میکنیم و سوء استفاده از سایت را حرام شرعی میدانیم امید است که همه دست در دست هم داده و سایتی بسیارغنی تر و قوی تر از اینکه هست داشته باشیم . با تشکر اسدالله باقرکاظمی از مهرداد الکترونیک شمازه 1 دماوند .
![]()

غنی تر و قوی تر از اینکه هست داشته باشیم . با تشکر اسدالله باقرکاظمی از مهرداد الکترونیک شمازه 1 دماوند .