.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: نمایندگی فروش لایسنس ارجینال انتی ویروسهای قدرتمند جهان

علایق
    کامپیوتر و اینترنت
    شغل و حرفه
    مکانیک وتنظیم موتور سواری
    تشکر ها
    274
    472 سپاس از82 پست

پیش فرض نمایندگی فروش لایسنس ارجینال انتی ویروسهای قدرتمند جهان

سلام
    بالاخره انتظار همه برای داشتن یک سیستم امن با یک انتی ویروس قوی با لیسانس ارجینال بدون مشکل اپدیت ومشکل تحریم ایپی ایران به پایان رسید.
    اول خودم رو معرفی کنم تا هم بهتر منو بشناسید وهم با دید باز برای خرید اقدام کنید.
    من کوچک همه شما عزیزان با نام کاربری h7610-(حامد)هستم ساکن اصفهانم. مشغول به کار فنی در نمایندگی خودرو هستم ودر ساعت غیر کاری مشغول فعالیتهای امنیتی وبستن سیستم هستم.
    از انجایی که برای خودم امنیت سیستمم خیلی مهم بوده وهست دائما در حال ازمایش وانتخاب انتی ویروسهای مدرن وبروز هسنم و از همه مهمتر داشتن یک لیسانس ارجینال که دائم نیاز به گشتن در وب جهت یافتن کلید سالم نداشته باشم واز همه مهمتر ایپی ایران رو ساپورت کنه بودم تا اینکه با شرکت ارجینال کی اشنا شدم والان طی یک سالی که با هاشون کار میکنمهم نود32 وهم کسپر با لیسانسهای ارجینالشون بروز دارم بدون مشکل .
    به این فکر افتادم که نمایندگی این شرکت رو بگیرم تا بروبچ سایت خودم هم از شرایط فوق العادش استفاده ببرند.
    اینجانب مفتخرم که اعلام کنم نمایندگی رسمی این شرکت رو بر عهده دارم و با تمام افتخار حاضر به خدمت رسانی به بچه های سایت عصر جوان هستم.
    خوب حالابریم سر اصل مطلب:
    اول از همه انتی ویروسهایی که من نمایندگیشون رو دارم به همراه قیمت عبارتند از:
    1-کسپر اینترنت سکیوریتی تک کاربره38000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    2-کسپر اینترنت
    سکیوریتی3کاربره68000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    3-کسپر پیور2013 یکساله 3کاربره78000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    4-کسپر
    سکیوریتی موبایل یک کاربره25000 تومن یکسالهClick here to enlarge

5-نوداسمارت
    سکیوریتی ورژن6یک کاربره 20000تومن 6ماههClick here to enlarge
    6-نوداسمارت
    سکیوریتی ورژن6سه کاربره 33000 تومن 6ماههClick here to enlarge
    7-نوداسمارت
    سکیوریتی ورژن6 یک کاربره 28000 تومن یک سالهClick here to enlarge
    8- نوداسمارت
    سکیوریتی ورژن6سه کاربره 62000 تومن یک سالهClick here to enlarge

9-نورتون 360 یک کاربره 41000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    10-نورتون 360 سه کاربره 69000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    11-نورتون
    سکیوریتی یک کاربره 37000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    12-نورتون
    سکیوریتی سه کاربره 63000 تومن یکسالهClick here to enlarge

13-بیتدفندرتوتال یک کاربره 39000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    14-بیتدفندر توتال سه کاربره 63000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    15-بیتدفندر
    سکیوریتی یک کاربره 37000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    16-بیتدفندر
    سکیوریتی سه کاربره 60000 تومن یکسالهClick here to enlarge
    17-بیتدفندر
    سکیوریتی موبایل یک کاربره 25000 تومن یکسالهClick here to enlarge

شرایط خرید شما عزیزان رو براتون عینا از خود شرکت کپی میکنم تا مشکلی پیش نیاد:
    قوانین لایسنسها

لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار صادر ميگردد. اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو میکنند. ضمنا لايسنسها داراي قوانين خواصي نيز براي مصرف كننده ميباشند كه مصرف كننده ملزم به رعايت آنها ميباشد
    هر شرکتی برای زمان اکتیو نمودن لایسنسها و همچنین تعداد دفعات مجاز برای تعویض ویندوز و فعالسازی مجدد لایسنس قوانینی دارد که به شرح ذیل میباشد:

1- لایسنسهای نود32 محدودیتی برای زمان اکتیو نمودن لایسنسها و همچنین تعداد دفعات تعویض ویندوز ندارند.

2- لایسنسهای کسپرسکی میبایست حداکثر ظرف 7 روز پس از صدور اکتیو شوند در غیر اینصورت به طور اتوماتیک از طرف کمپانی استارت خورده و از اعتبار 365 روزه آنها کم میشود ( دقت فرمایید مدت 7 روز از تاریخ صدور لایسنس محاسبه میشود بنابراین زمانیکه ما لایسنسها را تحویل شما میدهیم ممکن است تنها یک یا دو روز از آن 7 روز باقی مانده باشد، بنابراین به کاربران محترم توصیه میشود برای اکتیو شدن نرم افزار به مدت فول 365 روز هر چه سریعتر لایسنسها را اکتیو نمایند در غیر اینصورت فروشگاه گارانتی بابت اکتیو شدن لایسنسها به مدت فول 365 روز نخواهد داد.

3- لایسنسهای نورتون میبایست حداکثر ظرف 3 روز اکتیو شوند در غیر این صورت لایسنس اکتیو نخواهد شد.ضمن آنکه شرکت نورتون (سیمانتک) حداکثر 2بار در سال اجازه فعالسازی لایسنس را به کاربر میدهد.

4- لایسنسهای بیت دیفندر میبایست حداکثر ظرف 7 روز پس از صدور اکتیو شوند در غیر اینصورت به طور اتوماتیک از طرف کمپانی استارت خورده و از اعتبار 365 روزه آنها کم میشود ( دقت فرمایید مدت 7 روز از تاریخ صدور لایسنس محاسبه میشود بنابراین زمانیکه ما لایسنسها را تحویل شما میدهیم ممکن است تنها یک یا دو روز از آن 7 روز باقی مانده باشد، بنابراین به کاربران محترم توصیه میشود برای اکتیو شدن نرم افزار به مدت فول 365 روز هر چه سریعتر لایسنسها را اکتیو نمایند در غیر اینصورت فروشگاه گارانتی بابت اکتیو شدن لایسنسها به مدت فول 365 روز نخواهد داد.
    • وظیفه حفظ و نگهداری از لایسنس بر عهده خریدار بوده و فروشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال حفظ لایسنس خریداران بر عهده نخواهد داشت.
    • لايسنسها تنها قابل استفاده بر روي همان تعداد كامپيوتری است که در سایت درج شده و در صورت استفاده بيش از تعداد مجاز، از سوي شركت تولید کننده در BlackList قرار گرفته و از کار خواهد افتاد و امکان خارج سازی ازBlackList نیز وجود ندارد.

تعهدات من و فروشگاه به شما سروران گلم:
    تعهدات فروشگاه

1-
    زمان تحویل لایسنسها 15 دقیقه الی 1 ساعت پس از واریز وجه می باشد، بدیهی است در پاره ای مواقع ممکن است به دلیل حجم بالای سفارشات، تحویل لایسنسها زمان بیشتری ببرد اما سعی فروشگاه بر تحویل لایسنسها در کوتاهترین زمان ممکن است.
    2- فروشگاه متعهد میگردد گارانتی و پشتیبانی کامل به مدت 1 سال از تاریخ فروش کالا به مشتریان خود ارائه نماید

3- فروشگاه متعهد مي شود لايسنس هاي نرم افزاري را تنها به يك مشتري فروخته و قصد فروش به غير جهت سوء استفاده را ندارد( هر چند که اصولا امکان انجام چنین کاری نیز وجود ندارد زیرا در اینصورت لایسنس در مدت زمان اندکی از طرف شرکت تولید کننده در بلک لیست قرار خواهد گرفت و از کار خواهد افتاد).

4- فروشگاه متعهد مي شود اطلاعات كاربران را حفظ كرده و جهت انجام تبلیغات در اختيار هيچ نهاد يا سازمان ديگري قرار ندهد.

خوب حتما پیش خودتون دارین فکر میکنید چرا اینقدر ارزان هست حتی از سایتهای نمایندگی انتی ویروسها هم دارم ارزان میفروشم اینم جواب شک ودودلی شما بابت خرید
    که خود شرکت برای شما توضیح کامل داده:
    علت ارزانی لایسنس

لايسنسهاي عرضه شده در اين فروشگاه از نوع لايسنسهاي OEM هستند
    اين نوع لايسنسها كاملا اورجينال بوده و مستقیما از طرف شرکت اصلی تولید کننده نرم افزار صادر ميگردد اين لايسنسها دقيقا همانند لايسنسهاي موجود در پكيج هاي اورجينال، نرم افزار را به مدت 365 روز و به صورت كاملا قانوني اكتيو ميكنند. آپدیت این لایسنسها نیز دقیقا از همان سرور اصلی شرکت تولید کننده انجام شده و هیچ تفاوتی از این لحاظ نیز با لایسنسهای موجود در پکیج ها ندارد.
    از علل ارزان بودن اين لايسنسها ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود
    OEM بودن لايسنسها: لایسنسهای OEM برای مصارف خاصی، مثلا برای تولیدکنندگان لپ تاپ ها و تبلت ها صادر میشوند. نمونه بارز لایسنسهای OEM که اکثر کاربران با آن آشنایی دارند ویندوزهای اورجینالی هستند که وقتی لپ تاپی را آکبند خرید میکنید از همان ابتدا بر روی لپ تاپ نصب هستند. مسلم است که شرکت تولید کننده آن لپ تاپ، 300 دلار پول برای خرید آن ویندوز پرداخت نکرده که آن را بر روی لپ تاپهای خود نصب کند، ولی اگر شما همان ویندوز را بخواهید به صورت پکیچ تهیه نمایید باید بین 200-300 دلار برای آن هزینه نمایید.
    عدم وجود هزينه هاي متفرقه از جمله بسته بندي، عدم نیاز به حمل و نقل از کشور تولید کننده به کشور مصرف کننده ، عدم وجود هزینه های متفرقه دیگر از جمله گمرك ، ماليات و غيره
    اين عوامل باعث كاهش چشمگير قيمت تا حدود يك چهارم قيمت پكيج هاي بسته بندي شده ميگردند.
    ضمنا اين نوع لايسنسها قوانين خاص خود را دارند كه کاربران ملزم به رعایت قوانین استفاده از این لایسنسها هستند جهت مشاهده قوانین استفاده از این لایسنسها بخش "قوانین لایسنسها" را مطالعه نمایید
    خوب اینم خدمتتون ارز کنم فعلا به دلایلی امکان ارسال پک نیست وباید خود شما عزیزان
    نسبت به دانلود نرم افزار از سایتهای سازنده اقدام کنید.

در مورد سفارشات هم یا در پیام خصوصی ویا در همین تایپیک درخواست ارسال کنید در حداقل زمان ممکن ودر اسرع وقت سعی در انجام سفارش شما دارم.
    به هرحال منم مثل شما بیرون از نت یکسری گرفتاریهایی دارم که باید به اونهام برسم. به هرحال سعی دارم که در اسرع وقت سفارشات شمارو اجام بدم.

برای خرید هم مبلغ واریزی رو به شماره کارت ملت
    6104-3370-7130-8777
    بنام حامد قاجار واریز کنید.Click here to enlarge

سوالی بود در همین بخش در خدمتم.Click here to enlarge

نمایندگی رسمی لایسنسهای ارجینال قویترین انتی ویروسهای جهان با قیمتی باور نکردنی

2. نمایش تمام تشکر های h7610 در این پست:

abady (7th May 2013)

علایق
    کامپیوتر و اینترنت
    شغل و حرفه
    مکانیک وتنظیم موتور سواری
    تشکر ها
    274
    472 سپاس از82 پست

دوستان به هیچ عنوان نگران نباشید باور کنید خود من هم برای بار اول که میخواستم از این لایسنسها استفاده کنم نگران بودم ولی با یکبار امتحان دیگه مشتری دائم این شرکت شدم.
    ببینید الان لایسنس نود نمایندگی داخل ایران یک کاربره رو داره بالای 50 تومن میگه در صورتی که همون لایسنس رو ما بدون بسته بندی و پک که کلی از قیمتش داره کم میکنه به شما 28تومن یکساله رو میدیم.
    نمایندگی کسپر تو ایران داره با کلی زرق وبرق وبعضی مواقع بدون پک وبسته بندی داره یک کاربره رو بالای 100 تومن میده در صورتی که ما داریم38 تومن میدیم.
    باور کنید همون مزایای شرکتهای نمایندگی ایران رو داره.و هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.
    نمایندگی رسمی لایسنسهای ارجینال قویترین انتی ویروسهای جهان با قیمتی باور نکردنی

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : نمایندگی فروش لایسنس ارجینال انتی ویروسهای قدرتمند جهان

سلام
    دوست عزیز شما برای این آگهی باید از ادمین سایت اجازه بگیرید

5. 4کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

FARASSO (7th May 2013),h7610 (8th May 2013),sajadnasirpor  (8th May 2013),داوودی فر (28th August 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع