.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کاربران عزیز توجه کنید

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض کاربران عزیز توجه کنید

با سلام

دوستان عزیز این مساله بارها تکرار شده
    تمام مطالب تجربیات و فایلها تو این انجمن برای استفاده صحیح کاربران و همکاران عزیز اینجا گرد اوری شده
    خودتون هم حتما در جریان هستید با چه زحمتی تک تک این فایلها در سایت اپلود میشه

متاسفانه تعدادی از دوستان هرچی فایل تو سایت گذاشته میشه فورا شکار کرده و برای خودشون آرشیو درست میکنند یا در سایتهای دیگه بنام خودشون
    قرار میدن شما خودتون قضاوت کنید این کار اسمش چیـــــــــــــــــه ؟؟؟

بیشتر کاربران اشتراکی از تعمییرکاران ماهر و با تجربه کشور هستند ولی متاسفانه نه در امر راهنمایی و پاسخ به سوالات کاربران شرکت می کنند ونه زحمت
    آپلود تنها یک فایل فلش یا ایپرام رو به خودشون میدند در عوض مشتری صد در صد فایلهای انجمن هستند تا میای یه حرفی بزنی می فرمایند

پول دادیم دانلود کنیم!!!!!
    آخه دوست من برادر من اگه همه ما فقط مصرف کننده باشیم دیگه فایل و مطلب بروز میشه گیر بیاریم؟
    ما بعنوان مدیر انجمن وظیفه داریم تا از حقـــــــوق تمام کاربران دفاع کنیم
    ما نمیگیم دانلود نکنید اول صحبتم عرض کردم اینا برای استفاده همه ما قرا ر داده شده ولی ما هرگز نمیتونیم نامردی و سو استفاده برخی رو تحمل کنیم

لــــذا مجبوریم اون تعداد از برادران رو که بیش از اندازه و حد معمول دانلود می کنند و فک میکنند کسی نمی فهمه
    به گروه تک دانلودی انتقال بدیم تا روزانه و طی 24 ساعت فقط حق دانلود یک فایل رو داشته باشند

حالا خودتون میدونید این کار برای حفظ حقوق کاربران و همکاران زحمت کش سایت هست خواستید از ما خوشتون بیاد خواستید بدتون بیاد
    ما با کسی پدر کشتگی نداریم این جملات هم از زبان من تنها نبوده
    حرف هیئت مدیره و ادمین سایت بود که به اطلاع رساندم

والسلام

2. 25کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ahmad0098 (5th June 2013),Ahmad20 (5th June 2013),alimansur (6th June 2013),Ali_Satellite  (6th June 2013),ARIYA (6th June 2013),ASALAK (6th June 2013),ASHKAN-NO (5th June 2013),bager (5th June 2013),Dibaz (6th June 2013),farhad1904 (7th June 2013),hadi_rc51 (5th June 2013),jahansony (6th June 2013),kami 2015 (6th June 2013),m.aminifar (5th June 2013),maarab (5th June 2013),mehrdad3 (6th June 2013),mohsen xdsr (5th June 2013),Mortal Kombat (5th June 2013),pershian91 (6th June 2013),SALEH (5th June 2013),TuneUp_Vahab (5th June 2013),امید کراش (6th June 2013),احمد برقکار (6th June 2013),حمید بهرامپور (5th June 2013),شهریار (6th June 2013)

علایق
    تحقیقات شغلی&فیلم
    شغل و حرفه
    برق و الکترونیک اتومبیل
    تشکر ها
    25,032
    29,948 سپاس از3,177 پست

پیش فرض پاسخ به دوستان کم لطف

سلام : وخسته نباشید خدمت تمام کاربران و مدیران سایت بزرگ کیان ست جناب اقای M.Salehiمتاسفانه پاسخ به موضوع لینک (کاربران عزیز توجه کنید)بسته است مجبور به باز کردن موضوع جدید شدم

متاسفانه یکسری از دوستان کم لطفی که در پاسخ بی رویه دانلود جوابشون دادن هزینه دانلود هست باید گفت شما 35 هزار تومان پرداخت می کنید این مبلغ با اولین کاری که با دامپ و یا نقشه ای که دانلود می کنید جبران می کنید یعنی بقیه کل عضویت تا پایان دوره و تمدیددوباره ان بطور رایگان از امکانات سایت استفاده می کنید

این گونه کاربران اگر دریکی از سایت های خارجی عضویت داشتن متوجه می شدن در این گونه سایت ها چطور فعالیت می کنن در یکی از این سایت ها یک کد سوییچ مربوط به خودرو 15 یورو دریافت می کنن تا به کاربشون بدن این 15 یورو فقط برای یک خودرو هست و برای خودرو بعدی دوباره باید این مبلغ پرداخت کنن بطور مثال من خودم یک کد میخواستم به هر طریقی که میشد باید کد پیدا می کردم حالا ساعت چند 7 شب به وقت خودمون تا ساعت 11 شب هر کاریی کردم که این کد ازشون بگیرم نشد ففقط می گفت مبلغ مورد نظر واریز کن بعد کد دریافت کن خلاصه این کد ندادن به مدیریت سایت مورد نظر گفتم من ایرانیم کردیت یا مستر کارت ندارم نمیتون این پول واریز کنم (جون مادرش قسم دادم )خلاصه این اقا کد ندادکه نداد

یک مورد دیگه هم تو یک سایت ایرانی طرف برای دادن پسورد یک فایل زیپ 100هزار تومان می گرفت حال بماند این فایل چی بود فقط این بگم طرف می گفت تا 5 نفر این پول واریز نکن کد فایل زیپ نمی داد اخر 5 نفر این پول واریز کردن این اقا کد داد این اقایونی که پول پرداخت کرده بودن بعد از استفاده از فایل متوجه شدن این فایل کارای کاملی نداره پول بیهوده دادن

بگذریم هدفم از باز کردن این تایپیک این بود که دوستان و همکاران محترم قدر این سایت بدونین سایتی به این عظمت که در مورد تمامی اطلاعات فنی و مهندسی یک بخش مجزا و هر بخش یک مدیر دارد که به بخش خود نظارت دارد و بدون چشم داشتی به کاربران خود اطلاعات وتجربیاتش بطور رایگان در اختیارتون قرار میدهد ازار نرسونین وقتی یک مدیر فایل و یا دامپی در سایت اپلود می کند با یک تشکر خالی (زدن دکمه تشکر )از او قدردانی کنید تا برای ادامه کار دل گرم باشد در اخر

با ارزوی سلامتی تک تک دوستان خوبم و موفقیت روز افزونشان و همچنین جناب کیانفر که باعث بانی جمع شدن دوستان خوب کنار یکدیگر شده
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Click here to enlarge

• میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
      جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد

4. 22کاربر از m.aminifar بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ahmad0098 (5th June 2013),aliscan (5th June 2013),ARIYA (6th June 2013),ASALAK (6th June 2013),bager (5th June 2013),Dibaz (6th June 2013),farhad1904 (7th June 2013),hadi_rc51 (5th June 2013),kami 2015 (6th June 2013),KIAN FAR (5th June 2013),M.Salehi  (6th June 2013),maarab (5th June 2013),mohsen xdsr (5th June 2013),omeed_1355 (5th June 2013),pershian91 (6th June 2013),sajadnasirpor  (5th June 2013),SALEH (5th June 2013),TuneUp_Vahab (5th June 2013),امید کراش (6th June 2013),احمد برقکار (6th June 2013),حمید بهرامپور (5th June 2013),شهریار (6th June 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع