با سلام
دوستان عزیز این مساله بارها تکرار شده
تمام مطالب تجربیات و فایلها تو این انجمن برای استفاده صحیح کاربران و همکاران عزیز اینجا گرد اوری شده
خودتون هم حتما در جریان هستید با چه زحمتی تک تک این فایلها در سایت اپلود میشه
متاسفانه تعدادی از دوستان هرچی فایل تو سایت گذاشته میشه فورا شکار کرده و برای خودشون آرشیو درست میکنند یا در سایتهای دیگه بنام خودشون
قرار میدن شما خودتون قضاوت کنید این کار اسمش چیـــــــــــــــــه ؟؟؟
بیشتر کاربران اشتراکی از تعمییرکاران ماهر و با تجربه کشور هستند ولی متاسفانه نه در امر راهنمایی و پاسخ به سوالات کاربران شرکت می کنند ونه زحمت
آپلود تنها یک فایل فلش یا ایپرام رو به خودشون میدند در عوض مشتری صد در صد فایلهای انجمن هستند تا میای یه حرفی بزنی می فرمایند
پول دادیم دانلود کنیم!!!!!آخه دوست من برادر من اگه همه ما فقط مصرف کننده باشیم دیگه فایل و مطلب بروز میشه گیر بیاریم؟
ما بعنوان مدیر انجمن وظیفه داریم تا از حقـــــــوق تمام کاربران دفاع کنیم
ما نمیگیم دانلود نکنید اول صحبتم عرض کردم اینا برای استفاده همه ما قرا ر داده شده ولی ما هرگز نمیتونیم نامردی و سو استفاده برخی رو تحمل کنیم
لــــذا مجبوریم اون تعداد از برادران رو که بیش از اندازه و حد معمول دانلود می کنند و فک میکنند کسی نمی فهمه
به گروه تک دانلودی انتقال بدیم تا روزانه و طی 24 ساعت فقط حق دانلود یک فایل رو داشته باشند
حالا خودتون میدونید این کار برای حفظ حقوق کاربران و همکاران زحمت کش سایت هست خواستید از ما خوشتون بیاد خواستید بدتون بیاد
ما با کسی پدر کشتگی نداریم این جملات هم از زبان من تنها نبوده
حرف هیئت مدیره و ادمین سایت بود که به اطلاع رساندم
والسلام