.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تعمیرکاران صنف الکترونیک بخونن لطفا ؟!!

تشکر ها
    2,114
    1,103 سپاس از112 پست

پیش فرض تعمیرکاران صنف الکترونیک بخونن لطفا ؟!!

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی همکاران

اول کار بگم این حرف من تنها نیست و دوستان خواستند من مطرح کنم

دوستان توجه کنید چند وقتی هست که سایتها و انجمنهایی مثل کیانست خودمون تاسیس شدند و بنده کاری به بقیه انجمن ها ندارم
    هدف اولیه تاسیس این انجمن دورهم جمع شدن همکاران بوده و اینکه در طرح مسائل و مشکلات همدیگه شرکت کنند و فایلها و تجارب
    خودشون رو در اختیار همدیگه قرار بدند

برای اینکه تقریبا بشه کاربران عادی و تعمیرکارا ها رو از هم جدا کنیم طرح کاربر ویژه اجرا شد
    هدف این بوده که شخصی که بصورت اتفاقی و یا لحظه ای وارد سایت شده با کاربری که همکار هست و سالها فعالیت کرده متمایز بشن
    البته انجمن ما همیشه برای کاربرای عادی احترام قائل بوده و حتی جواب سوالات تخصصی اونها رو هم داده
    و قسمتهایی از انجمن هم کاملا رایگان هست و نیازی به توضیح اضافی نداره

جهت حفظ منافع صنف تعمیرکار برای راهنمایی تعمیرات سخت افزاری حد و حدودی قائل بشیم
    شاید کاربرای عادی از این مساله شاکی بشوند و لازم هست عرض کنم تو انجمنهای مشابه و همسایه حتی کاربرای ویژه و مدیرانی
    که فعالیت کمی دارند اجازه دسترسی به بخشهای مهمی چون تعمیرات السیدی و الیدی رو ندارند و باید فعالیت مفید تو سایت داشته باشند
    تا مجوز استفاده بگیرند ............ پس ما با گفتن این موضوع به کسی ظلم و ستم نکردیم

دوستان تعمیرکار :
    یکی از دوستان فرمودند مشتری میگه تو نت سرچ کردم و مشکل دستگاهم این هست و شما فلان جا رو برام تعمیرکن!!
    اگه قرار باشه هر کاربر دستگاه رو خودش تو خونه باز کنه مشکل رو مطرح کنه و با راهنمایی دیگران شروع به تعمیرات کنه درست نیست که برادر
    بیایید ارزش و احترام به شغل دیگران رو ضایع نکنیم

اولا بارها دیده شده وقتی در موقع کار کردن خسارتی به دستگاه وارد میشه فورا کاربر تاپیک میزنه شما درست راهنمایی نکردید دستگاه من داغون شد
    دوما بصورت مستقیم و غیر مستقیم نون تعمیرکار جماعت آجر میشه کمی دقت کنید......................

امیدوارم منظور واقعی ما رو درک کرده باشید این موضوع تو قسمت عمومی مطرح شد تا کاربرها بتونند بخونند من تاپیک رو باز میزارم تا دوستان تعمیرکار
    نظری داشتند اعلام کنند

لطفا کاربران عادی یا اونایی که تعمیرکار نیستن شاکی نشن ما مثل گذشته شما رو تاج سر میدونیم و در خدمت شما هستیم
    فقط جهت نظر سنجی و مشارکت دوستان تعمیرکار این موضوع مطرح شده

موفق باشید
    ویرایش توسط ناظم سایت : 23rd July 2015 در ساعت 14:47
    Click here to enlarge

2. 12کاربر از ناظم سایت بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (23rd July 2015),ali09371487048 (10th January 2017),apadana (18th February 2017),asad1325 (24th July 2015),ASHKAN-NO (23rd July 2015),babak.b (23rd July 2015),karim1350  (23rd July 2015),M.Salehi  (23rd July 2015),metalmaiden (23rd July 2015),MOHSEN27 (23rd July 2015),nazali (23rd July 2015),دبیران (26th November 2015)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : تعمیرکاران صنف الکترونیک بخونن لطفا ؟!!

با سلام

ضمن تشکر و تائید مطالب دوست خوبم ناظم سایت

بنده هم یکی دو مطلب رو اضافه میکنم

دوستان این مساله فقط تو مبحث تعمیرات الکترونیک نیست اگه کمی دقت کنیم
    تو همین انجمن خودمون بخش تعمیرات خودرو بخش نصب و راه اندازی ریسیور و تعمیرات کولر و یخچال و غیره ........

هم شامل این بحث میشن درسته ؟

بنظر من اگه بخواییم هردو طرف یعنی کاربر مصرف کننده و کاربر تعمیرکار دچار ضرر زیان نشن
    باید جواب سوالات عمومی که اکثرا کاربر مصرف کننده توانایی انجام اونا رو داره داده بشه و زیاد تو قسمت تعمیرات سخت افزاری وارد نشیم

حالا چطور تشخیص بدیم کاربر ویژه تعمیرکار هست یا نه ؟
    اینم چندان سخت نیست با چندتا سوال تخصصی میشه فهمید

الان ممکنه دوستانی باشند که تازه شروع به فراگیری شغل تعمیرکاری کردند اونها هم میتونند ضمن اعلام این مطلب از سایر همکاران کمک گرفته
    و از راهنمایی های با ارزش دوستان استفاده کنند

نکته مهم :

کاربر گرامی چندین مورد دیده شده اعلام میشه بخاطر فلان حق عضویت و گرفتن پول و این حرفها منت سرما گذاشته میشه
    توجه کنید اون کاربری که حق عضویت ناچیز رو پرداخت میکنه قطعا تعمیرکار هست و همه ما میدونیم با اولین فایل و مطلب اموزشی اون
    حق عضویت رو جبران میکنه و مابقی برای یکسال می تونه از سایت سود ببره

مثال یک کاربر مصرف کننده و هموطن نیازی نداره برای یدونه فایل یا مطلب حق عضویت پرداخت کنه خیلی از بخشها رایگان و اموزنده هست
    فایل فلش ریسیور یا السیدی به چه درد یه شخصی که تعمیرکار نیست میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مساله اخر

این موضوع رو شاید هزار بار بنده و
    جناب اشکان مطرح کردیم
    همکار عزیز لطف کنید شما هم در امر آپلود فایل پاسخگویی به سوالات قرار دادن تجربه ما رو یاری کنید
    اگه هر تعمیرکار روزی یدونه فایل فلش که دستش هست آپلود کنه ممکن نیست هیچ همکاری دست خالی از کیانست بیرون بره

موفق باشید

4. 15کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (23rd July 2015),ali09371487048 (10th January 2017),apadana (18th February 2017),asad1325 (24th July 2015),ASHKAN-NO (23rd July 2015),away (23rd July 2015),babak.b (23rd July 2015),bijanmoradi (24th July 2015),karim1350  (23rd July 2015),metalmaiden (23rd July 2015),MOHSEN27 (23rd July 2015),TuneUp_Vahab (24th July 2015),ناظم سایت (23rd July 2015),کرکره (23rd July 2015),دبیران (26th November 2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع