سلام و خسته نباشید خدمت تمامی همکاران
اول کار بگم این حرف من تنها نیست و دوستان خواستند من مطرح کنم
دوستان توجه کنید چند وقتی هست که سایتها و انجمنهایی مثل کیانست خودمون تاسیس شدند و بنده کاری به بقیه انجمن ها ندارم
هدف اولیه تاسیس این انجمن دورهم جمع شدن همکاران بوده و اینکه در طرح مسائل و مشکلات همدیگه شرکت کنند و فایلها و تجارب
خودشون رو در اختیار همدیگه قرار بدند
برای اینکه تقریبا بشه کاربران عادی و تعمیرکارا ها رو از هم جدا کنیم طرح کاربر ویژه اجرا شد
هدف این بوده که شخصی که بصورت اتفاقی و یا لحظه ای وارد سایت شده با کاربری که همکار هست و سالها فعالیت کرده متمایز بشن
البته انجمن ما همیشه برای کاربرای عادی احترام قائل بوده و حتی جواب سوالات تخصصی اونها رو هم داده
و قسمتهایی از انجمن هم کاملا رایگان هست و نیازی به توضیح اضافی نداره
جهت حفظ منافع صنف تعمیرکار برای راهنمایی تعمیرات سخت افزاری حد و حدودی قائل بشیم
شاید کاربرای عادی از این مساله شاکی بشوند و لازم هست عرض کنم تو انجمنهای مشابه و همسایه حتی کاربرای ویژه و مدیرانی
که فعالیت کمی دارند اجازه دسترسی به بخشهای مهمی چون تعمیرات السیدی و الیدی رو ندارند و باید فعالیت مفید تو سایت داشته باشند
تا مجوز استفاده بگیرند ............ پس ما با گفتن این موضوع به کسی ظلم و ستم نکردیم
دوستان تعمیرکار :
یکی از دوستان فرمودند مشتری میگه تو نت سرچ کردم و مشکل دستگاهم این هست و شما فلان جا رو برام تعمیرکن!!
اگه قرار باشه هر کاربر دستگاه رو خودش تو خونه باز کنه مشکل رو مطرح کنه و با راهنمایی دیگران شروع به تعمیرات کنه درست نیست که برادر
بیایید ارزش و احترام به شغل دیگران رو ضایع نکنیم
اولا بارها دیده شده وقتی در موقع کار کردن خسارتی به دستگاه وارد میشه فورا کاربر تاپیک میزنه شما درست راهنمایی نکردید دستگاه من داغون شد
دوما بصورت مستقیم و غیر مستقیم نون تعمیرکار جماعت آجر میشه کمی دقت کنید......................
امیدوارم منظور واقعی ما رو درک کرده باشید این موضوع تو قسمت عمومی مطرح شد تا کاربرها بتونند بخونند من تاپیک رو باز میزارم تا دوستان تعمیرکار
نظری داشتند اعلام کنند
لطفا کاربران عادی یا اونایی که تعمیرکار نیستن شاکی نشن ما مثل گذشته شما رو تاج سر میدونیم و در خدمت شما هستیم
فقط جهت نظر سنجی و مشارکت دوستان تعمیرکار این موضوع مطرح شده
موفق باشید