با سلام
سوالات ومشکلات انواع لپ تاپ ونوت بوک در این تایپک مطرح شود
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سوالات ومشکلات انواع لپ تاپ ونوت بوک در این تایپک مطرح شود
لپ تاپ من سونی مدل SR 590GSB هست.
رم لپ تابم 6GB است ولی فقط از 3GB اون استفاده میشه
من winxp داشتم عوض کردم و seven32bit نصب کردم ولی بازم مشکلش حل نشد
لطفا راهنماییم کنید.
با سلام لب تاب من ایسر اسپریا هست از چند روز پیش با باطری روشن نمیشود وقتی شارژر را وصل میکنم چراغ شارژ روشن نمیشود ولی با برق کار میکند ایا باطری خرابشده ممنون
سلام من لپ تاب dell 1564 tm خریده ام بلو توث را نمیتوانم نصب کنم درایورشم ندارم لطفا راهنمایی کنید
هوالعلیم
با سلام ، شما اول در قسمت Device Manager مشاهده بفرمایید ببینید که آیا سخت افزار بلوتوٍث در لیست قرار دارد تا شناسایی شود یا خیر، اگر در لیست وجود داشت شما به سایت www.dell.com مراجعه کرده و درایو مورد نظر را دانلود کنید و در صورت نبودن سخت افزار بلوتوث در لیست مورد نظر مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
هوالعلیم
با سلام ، شما اول یک باطری دیگر را به لپ تاب وصل کنید در صورت روشن شدن چراغ شارژ و شارژ کامل باطری و سوئیچ دستگاه با باطری ، خوب طبیعتا مشکل از باطری لب تاب شماست اما در صورت روشن نشدن چراغ شارژ و سوئیچ نکردن لپ تاب ،در صورتی که دارای گارانتی میباشد آن را به شرکت گارانتی کننده ارجاع دهید اما اگر لپ تاب گارانتی ندارد و شما هم در بخش تعمیرات لپ تاب وارد هستید درخواست نمایید تا راهنمایی فنی شوید
هوالعلیم
با سلام ، شما به setup لپ تاب مراجعه کنید اگر در setup سیستمRAM 6 GB باشد و در سیستم عامل 3GB پس مشکلتان نرم افزاری است و باید سیستم عامل چک شود. اما اگر در SETUP هم RAM 3 GB باشد مشکل سخت افزاری دارید، بعد از تست، اگر مشخص شد که اشکال، سخت افزاری می باشد مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
با سلام لب تاب من توشببا است الان پیغام می دهد که cooling system مشکل پیدا کرده و باید فورا خامش کنید لطفا راهنمایی کنید
هوالعلیم
با سلام ، طبق فرمایش شما این پیغام خطا مربوط به سیستم تهویه و فن CPU لپ تاب تان میباشد لطفا شما به SETUP لپ تاب مراجعه کرده و با دقت ببینید که درجه حرارت کل سیستم یعنی درجه حرارت ماردربرد ، CPU و دور فن چقدر میباشد آیا درجه حرارت به صورت تصاعدی و سریع بالا میرودو یا دور فن CPU چند RPM میباشد البته این پیغام خطا بصورت عمومی است یعنی حداقل 18 مورد اشکال به آن مرتبط میباشد که شایع ترین آن خوب تهویه نکردن سیستم خنک کننده CPU و چیپست هاست و دومین اشکال شایع آن فاسد شدن گاز درون لوله مسی سیستم تهویه میباشد شما فعلا مواردی را که عرض کردم را چک کرده و اعلام نمایید و بفرمایید که آیا در زمینه تعمیرات لپ تاب سر رشته دارید که ان شاالله راهنمایی فنی شوید.
با سلام.یه توشیبا A105 دارم وقتی صفحه نمایش رو تکون میدی یا بازو بسته میکنی تصویر به هم میریزه و خط های سفید میاد رو تصویر.بازش کردم ولی ظاهرا کابل رابط مادر برد به ال سی دی قطعی نداره چون وقتی کابلهارو تکون میدم تصویر خراب نمیشه.محله چسبید پنل LCD به برد پردازشگر تصویر هم ظاهرا مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر:0032:
با سلام مجدد.از خروجی انالوگ تصویر گرفتم مشکلی نداشت.مشکل قطعا از قسمت نمایشگره.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر.
هوالعلیمبا سلام ، لطفا هارد نوت بوک خود را بیرون آورده و بعد از خروجی آنالوگ مجددا تست تصویر بگیرید در حالی لپ تاب روشن است نواحی زیر لپ تاب و البته در محدوده cpuو پل شمالی متمایل به پل شمالی چند ضربه وارد کنید یااگر لپ تاب شما باز است با فشاار ملایم بر روی چیپ شمالی ببینید که تصویر دچار تغییر یا خرابی میشود یا خیر؟ لازم به ذکر است که وقتی لپ تاب شما بسته است و میخواهید ضربه وارد کنید آن چنان نزنید که لپ تاب دچار اشکالات بعدی شود و حتما طبق توضیحی که قبلا دادم هاردتان را قبل از ضربه خارج سازید ، در ضمن بفرمایید آیا از تعمیرات لپ تاب سر رشته فنی داری یا خیر ؟اگر دارید لب تاپ را باز کرده و از دو طرف مادربرد لپ تاب چند عکس واضح بگیرید و برایم ایمیل کنیدتا هم راهنمایی فنی شوید و هم از روی عکس با نشانه ای که برای شما میگذارم راحت تر شما کارتان را انجام دهید
موفق باشید:(81):
با سلام و خسته نباشید فراوان خدمت شما استاد.تا حدی در تعمیرات کامپیوتر و نوت بوک کار کردم.فقط جسارت نباشه می خواستم بگم از اونجایی که تصویر در خروجی انالوگ و مونیتور بیرونی بهم نمیریزه فکر نمی کنم مشکل رو مادر برد باشه.فکر میکنم ایراد از نمایشگره.البته شما استاد هستید واگه تشخیص میدید که مشکل رو مادربرده بگید بازش کنم.با تشکر.
هوالعلیمبا سلام ، بنده طبق فرمایش شما این راهکار را ارائه دادم چون شما فرمایش کردید که فلت کیبل LCD را کاملا تست کردید و هیچ گونه نویز مشاهده نکردید بنده اول تست مادربرد را پیشنهاد دادم برای اینکه گرافیک سیستم شما Onboard میباشد و لازم به ذکر است که خروجی آنالوگ و خروجی دیجیتال مسیر متفاوتی دارند و چون گرافیک لپ تاب تان مجزا نیست و پردازنده گرافیکی در MCH NB قرار دارد به همین دلیل از دست دادن خاصیت رسانایی توپی های زیر چیپ در قسمت های مختلف پل شمالی سیستم را دچار یک همچین اشکالاتی میکند در ضمن دیاگرام LCD بدین شرح میباشد خروجی دیجیتال مستقیما از چیپ مربوطه توسط فلت کیبل به صفحه Data Board در پشت LCD میرود ( البته بنده زیاد وارد ریز مسئله نمیشوم چون در حوصله شما نیست ) و از آنجا بعد از طی مسیری به آی سی MPU میرسد MPU یک IC است که سیگنالها را تبدیل به آدرس های VHC به معنی VERTICAL,HORZANTAL,COLORER میکند و آدرس دهی پیکسلی انجام میدهد صفحه Data Board توسط یک فلت کیبل که ساخته شده از کربن رسانا و نایلکس فشرده است به matrix یا همان صفحه lcd متصل است شما وقتی که فرمایش میکنید که با تکان دادن فلت کیبل دچار اشکال نمیشوید احتمال قطعی در data board و کابلی که به صفحه ماتریس اتصال دارد بسیار ضعیف می باشد الا اینکه پشت lcd ضربه خورده باشد و اشکال در مدار data board و یا ic mpu هم نمیتواند باشد چون اشکال در این ic تبعات متفاوتی دارد بنده به جهت راهنمایی شما عکس از پشت و رو مادربرد لپ تاب تان گرفتم تا کمکی به شما کرده باشم تست قبلی را که خدمتتان عرض کردم بگیرید و نتیجه را اعلام نمایید
با سلام.براي كارهاي اداري و خانگي در حدود قيمت يك ميليون تا 1.200.000 چه لب تاپي بخرم؟:100:
با سلام مجدد و خسته نباشید.با بررسی کامل متوجه شدم که مشکل از خود LCD هستش و باید تعویض بشه.فقط میخواستم بدونم قیمت LCD که سایزش 15.4 چنده و تو بازار راحت گیر میاد؟
با تشکر از شما استاد گرامی.فکر میکنم مشکل از قسمت اتصال فلت برد پردازشگر به خود پنل LCD هستش.فکر نمیکنم قابل تعمیر باشه؟
با سلام.راهنمايي براي خريد يه لب تاب براي كارهاي شخصي كه هم مقاوم و هم شيك باشه(مشكي،15")،با مشخصات سخت افزاري.در رنج قيمت 1 تا1،300 ؟:10:
هوالعلیمبا سلام ، شما همین سوال را در تایپیک قبلی تان مطرح فرمودید بنده عرض کردم این بخش مربوط است به طرح مشکلات و سوالات سخت افزاری لپ تاب لطفا این سوال را در قسمت مربوط آن مطرح بفرمایید و نظم سایت رو بهم نریزید لطفا جهت طرح سوالتان به لینک مقابل مراجعه بفرمایید.انجمن NOTEBOOK - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست
با تشکر
با سلام
من یک لب تاب اچ پی مدل کامپکت دارم وقتی که دکه پاورش رو می زنم برا روشن شدن روشن نمیشه باید چند بار این کار رو تکرار کنم تا روشن بشه و وقتی روشن میشه تصویر ندارم و زود هم خاموش میشه کلر سی موس هم کردم ولی جواب نداده مشکل چیه یکی از خازنهای قهوی رنگ روی برد هم حالت سوختگی پیدا کردن و لی تو تست بازر سالمه مرسی
هوالعلیمبا سلام ، شما قبل از هر چیزی سراغ RAM های لپ تاب برید آنها را خارج ساخته و پایه RAM و اسلات RAM را با اسپری خشک ناهیدشستشو دهید( شستشو اسلات را با دقت انجام دهید و زیاد اسپری نکنید) سپس لپ تاب را چک کنید و نتیجه را اعلام بفرمایید، در ضمن CLR_CMOS در لپ تاب تاثیری چندانی ندارد و تقریبا بی نتیجه است.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید من این کاری رو که گفید کردم و پایه های رو با اسپری شستشو دادم اما هنوز همون مشکل رو دارم به نظر شما از پل جنوبی نیست داغ میکنه اگر روشن بمونه ممکن پشت دستت هم بسوزه خازنها ی اطرافش از یک طرف راه می دهد نشون نمی ده که پل جنوبی سوخته ولی 2 تا از خازنهای قهوه ای پشت برد دقیقاً جایی که پل جنوبی است از هر دو طرف راه می دهد و یکی از خازنهای تو برد هم که کنار ترانزیستور فت است حات سوختگی پیدا کرده ولی تو تست بازر سالم نشون می دهد از بایوس چی میتونه باشه لطفاً کمکم کنید مرسی
هوالعلیمبا سلام ، از حرف های شما مشخص میشه که شما همکار ما هستید پس بهتره که راهنمایی فنی شوید ، ببینید بنده به شیوه کار شما و چگونگی تست قطعات شما آگاهی ندارم ولی تست پل جنوبی به این صورت که شما فرمایش می کنید نیست ، دو سرخازنهای SMD 0.1 واتی اطراف پل را نسبت به GD (بدنه ) چک کنید در صورتی که بیزر بوق ممتد زده ولی مولتی متر عدد 8 الی 35 را نشان دهد مشکلی نیست البته بسته به نوع مدار پیرامون و توابع منطقی آن دارد بوق زدن ممتد بیزر بر سر خازنها ، در مدارات مجتمع نشان دهنده خرابی پل نیست در ضمن فرمایش نکردید که نوع داغ کردن پل به چه صورتی است ( سطحی _ نقطه ای ) که در دو مورد ذکر شده هرکدام علت خاصی دارد در صورت داغ کردن نقطه ای ( یعنی وقتی که انگشت را بر روی چیپ قرار دادید داغ شدن را به صورت نقطه ای حس میکنید تا جائیکه انگشتتان بسوزد ) در اغلب این موارد مشکل از خود چیپ است و در مورد گرم شدن سطحی عوامل زیادی وجود دارد که ذکر عوامل در حوصله شما و وقت بنده نیست شما مشخص کنید که نوع حرارت چیپ به چه صورتی است تا بهتر و دقیق تر راهنمایی شوید.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید قبلش مرسی از راهنمایی های شما و تشکر و سپاس فراوان
گرم شدن چیپ از نوع نقطه ای است و بشیتر وسط چیپ داغ میشه تا اطراف اون و خازنهای قهوهای یک طرف به بدنه بوق می زنه و طرف دیگه نه اونطرف که بوق میزنه بوق ممتد است اطاف چیپ بوق نمیزنه بلکه پشت چیپ اگه بخوام صد در د مطمئن شم که از خود چیپ است چکار باید بکنم راستش من تازه تعمیرات لب تاب رو کار میکنم و زیاد وارد نیستم بازم تشکر از حصله که به خرج می دید و راهنمایی های که انجام می دید .
هوالعلیمبا سلام ، طبق فرمایشات و تستی که انجام دادید مشکل از چیپ است اما به جهت اینکه شما بخواهید پارامتر های دیگری را چک کنید تا از اشکال چیپ مطمئن شوید و چون موارد تست جنوبی زیاد است با اجازه مدیریت و هیئت مدیره محترم سایت شماره تماسم را برای شما پیام خصوصی می کنم تا تلفنی راهنمایی شوید . (البته باید اجازه دهید تا با مدیریت محترم و یا معاونت محترم سایت جهت ارسال شماره تماس هماهنگ کنم)
موفق باشید
سلام خوبيد شما
من ولتاژ رم رو دارم ولي فركانس رو ندارم فكر كنم بايوس باشه
presario f700
mxe 07164
29lv008gttc-70g
2u473400
باسلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی جناب عالیشاهی.یه vostro 1015 اوردن صاحبش میگه خیلی داغ میکنه.من برنامه everest روش نصب کردم دیدم حرارت هارد در موقع کار عادی و سبک بین 45 تا 49 میره و در موقع کار سنگین مثل کپی کردن فایل حجیم یا موقع دفراگ کردن یا شارژ به 57 درجه میرسه.مدل هارد western digital 320g و کلا 4 پارتیشن شده.دستگاه کاملا درست کار میکنه و ظاهرا مشکلی نداره.ایا این حرارت برای این هارد طبیعیه و یا خطرناکه و باید دستگاه رو باز کنم؟با تشکر اگه ممکنه راهنماییم کنید.:0018:
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز اگر در اجرای برنامه ها دچار اشکال نیستید، این اشکال به اسمبل کارخانه ای هارد برمیگرده که ناشی از اصطحکاک اسپیندل موتور هارد می باشد البته لازم به ذکر است که در حین کارکردن لب تاپ تکان دادن نا بهنگام دستگاه هم این اشکال را در vcm هارد بوجود میاورد و vcm را که در میدان مغناطیسی قرار دارد و بازوی نگهدارنده هد هارد را به حرکت در می آورد دچار اصطحکاک غیر طبیعی مینماید شما هارد را از دستگاه باز کرده و به آرامی در دست تان بگیرید و هارد را روشن کنید دقت کنید که آیا هارد بعد از استارت دچار لرزش بسیار خفیفی هست یا خیر ، در ضمن با نرم افزار MHDD کل سطح DATA AREA هارد را اسکن کنید این نرم افزار بد سکتور های فیزیکالی و لاجیکالی را نشان میدهد نتیجه راتا فردا اعلام بفرمایید.
موفق باشید
یه لپ تاپ acer هست که بعد از حدود 5 دقیقه خاموش میشود داخل bios میخوام default کنم هنگ میکنه ویندوز هم خواستم نصب کنم که خاموش میشه و نمیشه bios رو update کنم چی کار کنم
با سلام دوباره خدمت استاد محترم.هاردرو با چند برنامه اسکن کردم مشکلی نداشت.دستگاه حدود یک ماهه خریداری شده و فقط 70 ساعت کار کرده و هارد هیچ صدای نا مربوطی نمیده.من به نمایندگی دل زنگ زدم و مشکل رو گفتم و اونها گفتن برای این مدل طبیعی و حرارت هارد به 65 درجه هم میرسه شما بهش توجه نکن!!!!!!! و حساسیت نشون نده!!!!.البته این دستگاه از بانه خریداری شده و گارانتی ایران نداره.ایا ممکنه نمایندگی درست بگه یا میخواسته از سرش وا کنه؟من به سایت سازنده هارد رفتم درجه حرارت حین کار رو زده بود max 60 حالا نظر شما چیه استاد چون صاحبه دستگاه میگه اگه مشکلی هست هاردو عوض کن تا خیالم راحت باشه من هم منتظر نظر شما هستم تا خرج بیخودی رو دست صاحب دستگاه که زیاد وضع مالیه خوبی نداره و دانشجوام هست نزارم.با تشکر:13:
باسلام،
جناب آقاي عاليشاهي
يك لپ تاپ asus A6000دارم كه به محض استارت زدن،بلافاصله خاموش مي شود،وهيچ عملي انجام نمي دهد
.پاور،باطري،usb ، رم ريدر وتمام احتمالات رابررسي وچك كرديم،ولي بازهم نتيجه اي ازآن نگرفتم
.چنانچه امكان دارد راهنمائي بفرمائيد.
باتشكرفراوان.
هوالعليم
با سلام ببخشيد كه بنده متوجه تايپيك شما نشدم و دارم دير جواب ميدم ، مشكل شما از دفع نشدن حرارت cpu لپ تاپ تان مي باشد عدم كار نكردن و يا صحيح كار نكردن (تنظيم نبودن دور فن بر اثر گرد وخاك )و يا به موقع استارت نزدن فن cpu و يا فاسد شدن گاز داخل لوله مسي انتقال حرارت cpu باعث اين مشكلات ميشه طبق فرمايش شما تا 5 دقيقه خوب كار ميكنه بعد خاموش ميشه شما قبل از هر كاري اول وارد setup شويد و در قسمت Hardware Monitor درجه حرارت cpu را چك نماييد اگر درجه حرارت به طور غير طبيعي رو به افزايش است دستگاه را خاموش كرده و به يك تعميرگاه معتبر مراجعه نماييد.
موفق باشيد
هوالعليم
با سلام ، نه جانم لازم به تعويض هارد نيست ، همانطور كه قبلا هم گفتم اين اشكال كارخانه اي هارد هست استفاده كردن از مواد اوليه نامرغوب واصطحكاك غير طبيعي اسپيندل موتور، اسمبل بد كارخانه اي حرارت اين هارد رو تا 60 درجه ودر بعضي از موارد تا 80 درجه هم افزايش ميده ، فعلا مشكلي نيست ، فقط تذكر بدهيد كه با احتياط كار كنند (يعني هنگامي كه دستگاه روشن هست به روي پا نگذارند و در جاي ثابت از آن استفاده كنند و هرگز دستگاه روشن را تكان ندهند)
موفق باشيد
هوالعليم
با سلام ، شما باطري دستگاه را وصل كنيد و شارژر را هم وصل كنيد دقت كنيد كه آيا باطري دستگاه در حال شارژ هست يا خير ويا وقتي كه شارژر به دستگاه وصل است شما بر سر كانكتور اتصال باطري ولتاژ داريد يا خير اگر ولتاژ داريد چقدر است؟ به سراغ كريستال RTCكه در كنار جنوبي هست رفته و اندازه گيري نماييد بايد از 0/5 تا0/35 بر روي پايه هاي آن داشته باشيد و سپس به سراغ ماسفت هاي ورودي رفته و پايه هاي S ,D , G را ندازه گيري نماييد بر روي پايه G بايد از 3.3 ولت تا حداكثر ، ولتاژ شارژر راداشته باشيد و همچنين پايه هاي S , D را هم اندازه گيري نماييد در صورت صحيح بودن تمامي موارد ولتاژي بايوس لپ تاپ را پروگرام نماييد.در صورت حل نشدن مشكل مجددا تايپيك بزنيد تا ان شاالله راهنمايي شويد.
موفق باشيد
با سلام
آقاي عاليشاهي ممنون از راهنمائي هاي عاليتون
؟؟ از كجا ميتونم نقشه و سرويس مانوئل اين دستگاه را پيدا كنم اگه ممكنه راهنمائي فرموده يا لينك مورد نظر را بذاريد
در ضمن دوتا تصويرار مادربرد ميذارم يه مقدار دقيقتر راهنمائي كنيد
تشكر