شما از کجا میدونی دریچه گاز هوا نمیکشه ؟ شما قسمت دریچه گاز رو باز کن و رو به نور بگیر ببینید از اطراف پولک دریچه گاز نور دیده میشه. در صورت درست بودن از استوپر اصلی و جنس مرغوب استفاده کنید. درضمن سنسور دور موتور رو هم بررسی کنید.
شما از کجا میدونی دریچه گاز هوا نمیکشه ؟ شما قسمت دریچه گاز رو باز کن و رو به نور بگیر ببینید از اطراف پولک دریچه گاز نور دیده میشه. در صورت درست بودن از استوپر اصلی و جنس مرغوب استفاده کنید. درضمن سنسور دور موتور رو هم بررسی کنید.
amir_zm (7th February 2016),bijanmoradi (8th February 2016),davood arbabi (3rd August 2016),TuneUp_Vahab (9th February 2016)
دوست عزیز ممنون بابت توجه
چک کردم. اول جلوی دریچه رو گرفتم و تست کردم ببینم بعد دریچه گاز تا سرسیلندر هوا میکشه یا نه که ماشین خاموش شد. بعدش سوراخ استپر رو مسدود کردم و باز هم خاموش شد و همچنین دریچه گار رو هم باز کردم و پولک رو همونطور که شما هم اشاره کردی چک کردم مشکل خاصی نداره و سالمه. فقط تا اونجا که فهمیدم استپر داره سیگنال اشتباه دریافت میکنه که نمیدونم علت چیه
سنسور دور موتور هم تست اهمی کردم سالم بود و حدودا 925 اهم داشت. تست دیگه ای هم داره؟؟؟ (سنسور برای تست ندارم)
davood arbabi (3rd August 2016),TuneUp_Vahab (3rd August 2016)
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟؟
روش تست اهمی و ولتاژی مپ سنسور زیمنس (4 سیم) چطوریه؟؟؟ ممکنه از مپ باشه؟
davood arbabi (3rd August 2016)
به نظر من حتماً باید سیم هاو سوکت استپر دقیقاً کنترل بشه، هرچیزی هست تو استپره، ضمناً جهت اطمینان چدنی محل عبور هوا از دریچه گاز تا انژکتورها کاملاً تمیز شود و در مورد وضعیت. انژکتورها از هر لحاظ اطمینان حاصل شود. اشکال در همین محدوده ی ( استپره و چدنی عبور هوا و انژکتورها) که باید از سیمهای استپره و سوکتش شروع کنی. راستی یک شیلنگ هوا هست که به درب بالای سرسیلندر وصل میشه و در محل ورودی اون با یک اورنگ لاستیکی به درسوپاپ وصل میشه، اون هم میتونه باعث این اشکال باشه، اگر تونستی مواردی که اشاره کردم کاملاً چک کنی، نتیجه رو حتماً اطلاع بده... تا دوتا نقطه دیگه هم بگم تا کنترل کنی ولی هرگونه اهمال و سستی در. انجام موارد باعث سردرگمی شما خواهد شد، پس باید خیلی دقیق کنترل شوند.
ویرایش توسط dvb 7 : 8th February 2016 در ساعت 16:30
amir_zm (8th February 2016),davood arbabi (3rd August 2016),TuneUp_Vahab (3rd August 2016)
ممنون دوست عزیز
والا سوکت ها همگی چک شدن و همچنین کمی پین هاش فشاز داده شد ولی فرقی نکرده. سیم کش ها هم با اهم متر چک شده و موردی نبود و تا ای سی یو کانکت هستن
در مورد هوا کشیدن همونطور که تو پست های قبل گفتم از هیچ جا هوا نمیکشه و با گرفتن دریچه سریعا خاموش میشه. فقط استپر زیادی باز هست و باعث میشه ماشین گاز بخوره که دلیلش پیدا نمیشه! 2-3 روز پیش تقریبا همه چیز باز و بسته و تمیز کاری شد و موردی دیده نشد. درب سوپاپ هم موردی نداره
نمیدونم چرا حالا داره نظرم میره سمت ecu!!! نکنه بخش استپر مشکل خورده و داره اطلاعات غلط میده؟
اگه مورد دیگه هم هست لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
davood arbabi (3rd August 2016),TuneUp_Vahab (3rd August 2016)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)