ممنون بابت وقتی که گذاشتین.درود
امیرجان من یک نکته رو فراموش کردم اغلب کامپیوترهای گاز ایرانی اکثریت زمانی که خودرو روی بنزینه درحالت حرکت توی دورهای خاص ممکنه ولتاژ بالا ارسال کنه،با عرض پوزش شما افتامات پنج فیش را به اینصورت نصب کنید:
ورودی و خروجی پایه4 سنسور را روی یونیت گاز بوسیله بیزر مولتی متر پیدا کنید،به اینصورت که اول یکی از قطب های باتری را جدا کرده که مولتی متر عیب پیدا نکنه،یه سر پروپ رو به پایه چهار(سیم مشکی)وسر دیگر را تک تک رو پایه های یونیت گاز تست کنید تا پیداشود وسیم را ا ز زیر یونیت جدا کنید،معمولا سیم خروجی هم کنار ورودی هست برای مطمئن شدن یه سر پروپ را روی پایه 44 وسر دیگر راطبق روال بالا پیدا کنید و قطع کنید،حالا سیم ورودی که از پایه4 سنسور میادرو به پایه30 رله و سیم ورودی یونیت گاز رو به پایه 87 رله و در آخر سیم خروجی یونیت گاز را قطع و به پایه87a رله نصب کن(سیمی که سمت یونیت بنزین میره)،برق بوبین رله هم به برق بوبین رگلاتور گاز،در این حالت شما زمانی ماشین را روی گاز میزنی سیگنال سنسور فقط برای یونیت گاز میاد و زمانی که روی بنزین میزنی سیگنال به طور کامل از یونیت گازقطع میشه و فقط برای یونیت بنزین ارسال میشود و کلا از ورودی وخروجی یونیت گاز جدا میشه وهیچ دخالتی نداره،این روش اگه درست نصب کنی خیلی بهتر از روش قبل هست وصدرصد جواب میده،نتیجه رو اعلام کنید.
موفق باشید...
یه رله داشتم رفتم پیداش کردم دیدم 4 فیشه
باید برم یه دونه 5 فیش بخرم و اجرا کنم. امیدوارم درست بشه. بعد از اجرا حتما خبر میدم. تشکر![]()
davood arbabi (6th August 2016)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)