.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: مشکل در انژکتور زیمنس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    10
    22 سپاس از14 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در انژکتور زیمنس

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط davood arbabi Click here to enlarge
    درود
    امیرجان من یک نکته رو فراموش کردم اغلب کامپیوترهای گاز ایرانی اکثریت زمانی که خودرو روی بنزینه درحالت حرکت توی دورهای خاص ممکنه ولتاژ بالا ارسال کنه،با عرض پوزش شما افتامات پنج فیش را به اینصورت نصب کنید:
    ورودی و خروجی پایه4 سنسور را روی یونیت گاز بوسیله بیزر مولتی متر پیدا کنید،به اینصورت که اول یکی از قطب های باتری را جدا کرده که مولتی متر عیب پیدا نکنه،یه سر پروپ رو به پایه چهار(سیم مشکی)وسر دیگر را تک تک رو پایه های یونیت گاز تست کنید تا پیداشود وسیم را ا ز زیر یونیت جدا کنید،معمولا سیم خروجی هم کنار ورودی هست برای مطمئن شدن یه سر پروپ را روی پایه 44 وسر دیگر راطبق روال بالا پیدا کنید و قطع کنید،حالا سیم ورودی که از پایه4 سنسور میادرو به پایه30 رله و سیم ورودی یونیت گاز رو به پایه 87 رله و در آخر سیم خروجی یونیت گاز را قطع و به پایه87a رله نصب کن(سیمی که سمت یونیت بنزین میره)،برق بوبین رله هم به برق بوبین رگلاتور گاز،در این حالت شما زمانی ماشین را روی گاز میزنی سیگنال سنسور فقط برای یونیت گاز میاد و زمانی که روی بنزین میزنی سیگنال به طور کامل از یونیت گازقطع میشه و فقط برای یونیت بنزین ارسال میشود و کلا از ورودی وخروجی یونیت گاز جدا میشه وهیچ دخالتی نداره،این روش اگه درست نصب کنی خیلی بهتر از روش قبل هست وصدرصد جواب میده،نتیجه رو اعلام کنید.
    موفق باشید...
    ممنون بابت وقتی که گذاشتین.
    یه رله داشتم رفتم پیداش کردم دیدم 4 فیشه Click here to enlarge
    باید برم یه دونه 5 فیش بخرم و اجرا کنم. امیدوارم درست بشه. بعد از اجرا حتما خبر میدم. تشکرClick here to enlarge

2. نمایش تمام تشکر های amir_zm در این پست:

davood arbabi (6th August 2016)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع