سلام مجدد
یکی از امکانات جالب در این سری 60 نگارش پنجم نوکیا که خیلی برام جالب بود ، تنظیمات شخصی منوی گوشی بود
یعنی شما میتوید آیکون برنامه ها در منوی گوشیتون رو راحتتر از اون چیزی که تصور میکنید جابجا کنید و اونهارو بر اساس صلیقه شخصیتون تنظیم کنید
میگید چطوری ؟
میگم خدمتتون
ابتدا دگمه Menu گوشیتون رو بزنید و بعدش Options رو از بین گزینه ها Organise رو انتخاب کنید
همونطور که میبینید تمام آیکونهای موجود در منوی گوشیتون ظاهر میشه
حالا برای جابجا کردن این آیکونها و تغییر اونها بر اساس سلیقه تو و کارکردتون ، فقط کافیه که برید روی آیکون مورد نظرتون و اونو لمس کنید و هرجا که دوست دارید بکشید و اصطلاحاً drag and drop بکنید به هر موقعیتی که دوست داشته باشید
برای تغییر موقعیت مکانی برنامه ها در قسمت Applications گوشیتون میتونید همین روش رو در زمانی که میرید داخل Applications انجام بدید
تازه...
میتونید خیلی راحت برنامه یا فولدری رو ببرید داخل فولدری دیگر ..مثلاً Messaging رو بندازید داخل Applications و یا حتی برعکس
و تازه تر از اون...
میتونید مثلاً برید در داخل Applications و با زدن Options و بعد Organise برنامه رو انتخاب کنید و اونو لمس کرده و در حالت انتخاب قرار داده و در همون حال Options رو زده و Move to folder رو انتخاب و با انتخاب گزینه اول یا همون Root folder اونو از Applications در بیارید و بندازیدش تو همون صفحه اول منوی گوشیتون
واقعاً جذابه این Organise
تصور کنید که یک فولدری خودتون با اجرای همین Organise در ریشه منو ( Root foder ) ایجاد بکنید و بعد با همین ترفندی که بهتئون گفتم ، تمام برنامه ها و پوشه هارو منتقل کنید به اون....
خلاصه من هرچی بگم کم گفتم از معجزه Organise در سری 60 نگارش پنجم
من که بالشخصه ، خیلی خوشم اومده از این امکانات جدید سری 60 نگارش پنجم
شما چطور ؟http://www.sispda.com/images/smilies/3.gif