با سلام خدمت شما استاد عزيز
طبق اموزش شما گوشي فوق با موفقيت و بدون خطا فلش شد اما باز هم بلوتوث عمل نميكند يعني روشن ميشود اما آرم دندان آبي نمي آيد و هيچ وسيله اي را پيدا نميكند
راه حلش را مرقوم فرماييد
![]()
با سلام خدمت شما استاد عزيز
طبق اموزش شما گوشي فوق با موفقيت و بدون خطا فلش شد اما باز هم بلوتوث عمل نميكند يعني روشن ميشود اما آرم دندان آبي نمي آيد و هيچ وسيله اي را پيدا نميكند
راه حلش را مرقوم فرماييد
![]()
hosaini 2000 (9th August 2011),iraj_kh (2nd September 2011),venusz (1st July 2012)
سلام
فرخ جان ابتدا مقاومت فیوزی را تست کنیددر مرحله دوم ic بلوتوث را سرویس کنید و هیت دهید در صورت عدم نتیجه تعویض کنید
موفق باشید
[CENTER][SIZE=4][I][IMG]http://www.img.online-dl.com/images/l451_aa.gif[/IMG][/I]
[COLOR=Navy][I]منت از خلقی[/I] بهر لقمه نانی میکشیم. دیگری نان میدهد ، ما ناز ایشان میکشیم.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
ARIYA (10th August 2011),hosaini 2000 (9th August 2011),iraj_kh (2nd September 2011),REZA JAVID (9th August 2011),اشکین3 (9th August 2011)
با سلام خدمت دوستان عزيز كارهاي فوق هم انجام شد بجز تعويض ايسي بلوتوث چون من تجربشو ندارم و ميدونم صددرصد جواب نميده چون پايه هاش زيادن
ميترسم خاموش شه و غرامت بدم اگر بقول دوستان راه ديگر هست جمري چيزي:0034:0( منكه تو جمپر زدن استادم)
بگين تا بزارم وگرنه گوشيرو بدم دست صاحبش قربان شما
hosaini 2000 (9th August 2011)
با سلام خدمت دوستان عزيز كارهاي فوق هم انجام شد بجز تعويض ايسي بلوتوث چون من تجربشو ندارم و ميدونم صددرصد جواب نميده چون پايه هاش زيادن
ميترسم خاموش شه و غرامت بدم اگر بقول دوستان راه ديگر هست جمري چيزي:0034:0( منكه تو جمپر زدن استادم)
بگين تا بزارم وگرنه گوشيرو بدم دست صاحبش قربان شما
توصیه میکنم یک بار GDFS رایت و سپس دوباره فلش کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)