دوست گرامی جناب آقای میثم علیشاهی عزیز از راهنمائیتون ممنون و سپاسگزارم حتما این اسپری را تهیه خواهم کرد و امتحان می کنم به امید خدا که مشکلش حل بشه و شما رو در جریان خواهم گذاشت در ضمن ویندوز من سون هستش ممنونم و براتون بهترینها را آرزومندم
دوست گرامی جناب آقای میثم علیشاهی عزیز از راهنمائیتون ممنون و سپاسگزارم حتما این اسپری را تهیه خواهم کرد و امتحان می کنم به امید خدا که مشکلش حل بشه و شما رو در جریان خواهم گذاشت در ضمن ویندوز من سون هستش ممنونم و براتون بهترینها را آرزومندم
ARIYA (4th March 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (3rd March 2011),Meisam-Alishahi (3rd March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (10th March 2011),علي اصلاني (4th March 2011)
سلام
منظورم اینه که ازچه نرم افزاریfolder lok استفاده کنیم که درایوها وپوشه ها وقتی راست کلیک میکنیم گزینه فرمتformat هم نتواند آن پوشه ودرایو رافرمت کند وامنیت کلی داشته باشم وسوال دوم اینکه کاربا نرم افزار بکاپAcronis Backup & Recovery 10 را توضیح دهید.ممنون
Meisam-Alishahi (10th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (10th March 2011),عماد عموئي (7th March 2011)
با سلام من یک archos9 pc tablet گرفتم که خواستم روش ویندوز xp نصب کنم .win رو نصب کردم کامل درایورهاشو نصب کردم ولی بعد از ریستارت دیگه هیچ تصویری نداشتم.فرستادم گارانتی میگن چون xp نصب کردی شامل گارانتی نمیشه...اونام نتونستن کاریش کنن..البته چراغ هاردش روشن میشه...میگن بایوس خالی کرده ...لطفا کمکم کنید
elc.rgb (5th November 2011),Meisam-Alishahi (10th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),عماد عموئي (10th March 2011)
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز نصب ويندوز xp ربطي به بوت نشدن Tabletشما ندارد متاسفانه شركت هاي گارانتي كننده به جهت تفره رفتن از مسئوليت و عدم توانايي در پشتيباني فني يه سري جوابهايي به مشتريان خود ميدهند كه واقعا جاي بسي خنده و تاسف دارد ، بنده چند سوال از شما ميپرسم لطفا با دقت پاسخ دهيد.
1- آيا در حين نصب ويندوز xp چيزي غير طبيعي مشاهده نكرديد ( مانند پيغام Error يا چيزي شبيه آن ) و اگر Error داشتيد در كدام بخش بوده است ؟
2- پس از نصب ويندوز xp و قبل از نصب درايور سخت افزاري آيا ريستارت كرديد؟ و آيا در هنگام بوت شدن ويندوز قبل از نصب درايور علائم غير طبيعي مشاهده نكرديد؟
3-در حال حاضر دستگاه فقط روشن ميشود و هيچ گونه تصويري نداريد ؟
4- آيا دستگاه بصورت ثابت بدون تصوير روشن ميماند و يا اينكه پس از چند لحظه خاموش ميشود؟
لطفا با دقت به همه موارد و سوالات جواب دهيد تا ان شاالله بتوانم كمكي به شما نمايم.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
atila (10th March 2011),elc.rgb (5th November 2011),mohammadbist (22nd December 2011)
با سلامن
صفحه لب تاپ من خود به خود تاریک شده وباکلید,f5f4 روشن نمیشه واین پسورد ویوزرنیم آنتی ویروس راکه توسایت قراردادین چطوری به روز کنیم یکمی توضیح بدین.
elc.rgb (5th November 2011),Meisam-Alishahi (10th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),عماد عموئي (10th March 2011)
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز من نميدونم شما چرا به اين صورت سوال ميفرماييد 2 تا سوال را در شكم يك سوال فرو ميبريد به هر حال در جواب سوال اولتان بايد عرض كنم كه اگر صفحه بصورت كامل تاريك شده باشد و ديدن تصوير كاملا سخت و تصوير شبيه يك هاله بسيار كم رنگ در آمده باشد و شما براي ديدن تصوير بايد نور محيط را كم و تاريك نماييد تا بتوانيد تصوير را ببينيد اين يك اشكال سخت افزاري ميباشد و ممكن است از inverter و يا بك لايت LCD لپ تاپ تان باشد و اگر بدين صورت نيست و نور وجود دارد و فقط نور كم شده است ميتواند از تنظيمات مصرفي برق لپ تاپ تان وتنظيمات شدت نور LCD به جهت مصرف كمتر انرژي به جهت استفاده بهينه و بيشتر از باطري لپ تاپ باشد .
و در مورد سوال دوم بايد عرض كنم كه اين سوال مربوط به اين بخش نمي شود لطفا در بخش طرح سوالات و مشكلات نرم افزاري پاسخ تان را مطرح فرماييد تا بنده يا دستيارم آقاي عموئي به سوالتان پاسخ دهيم.
موفق باشيد
ویرایش توسط Meisam-Alishahi : 10th March 2011 در ساعت 17:41
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (11th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011)
با سلام
نه در حین نصب error نداد و کامل نصب شد.بله ریستارت شد ولی بازم error نداد..درایورها رو هم نصب کردم باز مشکلی نداشت..فقط گرافیک رو 8 gigنشون داد جای256 بعد که ریستارت کردم دیگه هیچ تصویری نیومد.الان بدونه تصویر روشن میشه و خاموش نمیشه...با تشکر
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (11th March 2011),Meisam-Alishahi (11th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),omid.akbari (11th March 2011)
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
atila (11th March 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (11th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),omid.akbari (11th March 2011),عماد عموئي (12th March 2011)
بازم ممنونم ولی کاش موبایل هم میزاشتین..من حتما تماس میگیرم
elc.rgb (5th November 2011),Meisam-Alishahi (12th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),omid.akbari (11th March 2011),عماد عموئي (12th March 2011)
با سلام خدمت مدیران سایت و بچه ها
اقای علیشاهی عزیز تبلت رو واسم فرستادن اما متاسفانه اصلا روشن نمیشه ..مثل اینکه گند زدن بهش...تصمیم گرفتم شکایت کنم ...نمیدونم واقعا چیکار کنم ....راهنمایی کنید لطفا....اولش که فرستادم چراغ هاردش روشن می شد اما الان اصلا روشن نمیشه....دیگه تبلته از چشمم افتاده.....واقعا نمیدونم چیکار کنم...با تشکر.....
elc.rgb (5th November 2011),Meisam-Alishahi (14th March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),عماد عموئي (3rd April 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)